You & Me forever - Del 66

Previously:


-Du? frågade han. Jag hoppade några glädjeskutt innan jag stannade upp för att svara på hans fråga.

-Japp, svarade jag och flåsade.

-Grattis älskling! Jag visste att du skulle få den, sa han glatt och harklade sig. Jag log stort och nickade. Även om han inte såg att jag gjorde det.

-Tack, hihi. Jag kommer om 10 minuter, sa jag och la på.

Jag sprang bort mot busshållsplatsen och såg att bussen var på väg.

I morgon, så skulle vi börja filma!

-----------------

Justins perspektiv:

 

-I close my eyes and I can see a better day, I close my eyes and I pray, (ooh) I pray, I pray ,I close my eyes and pray, sjöng och och avslutade sedan låten. Jag vinkade ut till fansen och gjorde ett peace tecken innan jag sprang ner från scenen. Jag möttes av Scooter och log belåtet.

-Jättebra! log han och visade tummen upp. Jag nickade kort och gav honom ett leende. Min blick åkte genom rummet och fastnade sen på Selena som stod mot en vägg och applåderade. Hennes blick var fäst på mig och jag log stort emot henne.

-Hey! sa jag glatt och drog in henne i en kärleksfull omfamning. Jag kysste henne ömt på nacken innan jag släppte henne.

-Du var otrolig, sa hon och fällde en glädjetår. Mitt leende växte jag och fuktade mina läppar.

-Ni får prata mer sen, ni ska upp på scen om tre minuter igen! Då börjar vi med Down to Earth! ropade Usher en bit ifrån oss innan jag hann svara Selena.

-Kom, sa jag stressat och drog med mig Selena bort mot det lilla omklädningsrummet. Jag hade valt matchande kläder till henne tidigare idag.

-Här, sätt på dig det här! sa jag och gav henne kläderna. Hon tog tacksamt emot dem och började byta om. Jag gjorde detsamma, och var klar efter någon minut bara.

 

-Jag tar den, sa Chaz snabbt och tog min vattenflaska ifrån mig. Jag gav honom en chockad blick och gjorde en sur min. Men han bara skakade bort det med ett leende. Efter det förste han iväg mig och Selena upp på scen, och man kunde se hur obekväm och nervös Selena har inför att gå upp på scen.

Jag tog vänligt hennes hand och kramade om den hårt. Jag minns hur det var på min första konsert..

 

 

Selenas perspektiv:

 

-Du var jätteduktig! sa Justin och kysste mig passionerat mitt på läpparna. Fjärilarna dök upp i magen, igen. Dem hade gjort det mycket under den senaste tiden.

Justin avbröt kyssen efter några sekunder och masserade sakta min nacke. Jag log milt mot honom och fuktade mina läppar några gånger. Ju mer jag fuktade dem, desto torrare blev det.. Av någon konstig anledning.

 

Vi gick in på det stora hotellet och upp till våran hotellrum. Rummet luktade fortfarande lavendel, men nu också en svag lukt av Justin parfym, someday.

 

Jag bokstavligt hoppade ner i sängen och somnade nästan direkt. Efter en jobbig, men även underbar dag.

I morgon skulle jag spela in min första film, någonsin. Det skulle bli otroligt nervöst, men också jätteroligt!

 

 

Justin’s perspektiv:

 

Jag klev ut från den ångerfulla duschen och vred handduken kring midjan. Håret torkade jag lite snabbt med en annan, mycket mindre handduk.

Speglarna var igendimmade, så att jag behövde dra med handen över dem för att se mig själv. Små, lila påsar hade lagt sig under ögonen och tröttheten föll över mig.

Jag satte på kranen och blötte ner ansiktet med kallare vatten än vad det fanns i duschen. Det var uppfriskande och jag blev genast lite piggare.

 

Jag satte på mig en svart t-shirt och ett par tunna mjukisbyxor innan jag gick till köket. Jag öppnade frysen och tog ut en Ben&Jerry’s. Det var faktiskt lite underligt, att dem hade glass i frysen på ett hotell...

 

Jag slog mig ner i soffan och la upp fötterna på bordet. Sen började jag gräva lite i glassen och stoppade in sked efter sked i munnen.

Glassen var god, inte den bästa jag någonsin ätit, men helt okej!

 

Jag ställde det tomma glasspaket på bordet och sträckte mig efter fjärkontrollen. Jag klickade på någon knappar, och till min stora förväntning så sattes verkligen teven på.

Ett fransk konstigt program slutade precis, och eftertexten rullade snabbt ner över teveskärmen.

Efter programmet så skulle nyheterna börja.

 

Det kom upp en kvinna i trettiofemårs åldern på skärmen, och sekunderna efter så börjades bilder på mig och Selena komma upp. Jag suckade högt och blev lite arg. Menade dem allvar? Bilder på oss, på dem franska nyheterna?!

Jag stängde snabbt av teven och suckade igen. Jag beslöt mig för att gå och lägga mig. Det fanns inget annat vettigt att göra, plus att klockan precis hade passerat midnatt.

Jag gick bort mot den tomma Ben&Jerry’s paketet och slängde den i sopporna. Efter det gick jag in i sovrummet. Taklampan var släckt, så Selena sov förmodligen.

Jag smög igenom rummet och drog av mjukisbyxorna och tröjan vid sängkanten och hoppade upp i sängen.

Jag vände mig mot Selena och kysste henne mjukt på kinden, sen la jag mig till rätta och stirrade på klockan tills jag somnade.

 

 

Selenas perspektiv:

 

Att spela in en film var tufft, men jag hade bestämt mig själv för att klara det! Justin klarade ju av att bli fotad hela tiden, så varför skulle inte jag klara av att bli filmad under några timmar bara? Jag gjorde det ju frivilligt dessutom!

 

-Äh, gör vad du vill! Jag bryr mig inte, svarade jag kaxigt och stampade med dem höga klackskorna i golvet. Jag försökte undvika kamerorna så mycket som möjligt, eftersom dem gav mig svettningar.

-Åh, bryt! ropade filmregissören, som tydligen var Batchon. Alla började applådera lite kort innan Batchon höjde ett finger för att få dem tysta.

Han kom fram till mig och började posera lite lätt.

-Det blir bättre om du gör så här, sa han och låssades som om han var jag.

-Äh, gör vad du vill! Jag bryr mig inte, upprepade han och försökte imitera min röst. Jag tittade imponerat på honom och nickade efter varje punkt han tog upp.

 

När man väl visste hur man skulle göra, så gick det mycket lättare. Jag blev mer avslappnad med tiden, och var inte så rädd att göra fel längre. Men jo, det var ganska pinsamt att göra fel...

 

 

Justin’s perspektiv:

 

Det knackade på dörren in till studion, och Kenny for upp från soffan och gick bort och öppnade. Usher och jag fick ögonkontakt under några sekunder, innan vi både vände bort blicken mot dörren för att se vem det var som kom.

 

-Hej, hörde en välbekant röst bort ifrån dörren och efter det som kom ett skratt.

Jag tvekade lite, vem kunde det vara? Rösten och skrattet kändes verkligen bekant, jag hade det på tungan..

Jag avbröt mina funderingar när jag såg vem det var som kom. Demi Lovato.

-Hej! sa jag glatt och gick fram till henne. Jag gav henne en varm kram och räckte sen fram handen.

-Härligt att se dig igen! sa hon därefter och log så att man kunde se hennes klar vita tänder. Dem bländade mig under några sekunder, innan hennes leende gick från med tänderna till utan. Mycket finare!

-Så, vad gör du här? frågade jag nervöst jag kliade mig i hårbotten.

-Vi skulle ju gå ut och käka lunch tillsammans? Eller, var inte det idag? frågade han stressat och tittade på Scooter som satt bakom mig. Han reste sig upp och gick fram till oss.

-Jo, det var idag ni skulle göra det! Jag glömde säga det till dig, bro’! svarade Scooter och harklade sig mörkt.

Jag nickade kort och ryckte på axlarna. Varför inte?

 

Vi gick bort mot en fin nybyggt restaurang. Namnet var för svårt att uttala, men något med ”Skandivably...”, och sen något annat komplicerat franskt namn.

Vi gick in i den stora entrén och beställde ett bord för två. En kypare visade oss genast vägen bort till bordet och jag tittade nervös ut över den stora lokalen. Utanför fönstren så kunna man se hur paparazzi’s smygfotade hela tiden. Eftersom både Demi och jag var kända, så var det inte så konstigt.

-Så, vad gör du här då? frågade Demi glatt när vi hade satt oss på stolarna vid bordet.

-Jo du, jag hade en stor konsert här igår. Sen så har min flickvän fått en roll i någon film, så hon spelar in den här, svarade jag och log emot henne. Hon besvarade leendet genom att ge mig ett glänsande leende tillbaka. Den vita tänderna visades igen, men bländade mig inte lika mycket den här gången. Vilket var bra!

-Nejmen, Gud så roligt! Själv är jag här och spelar in mitt nya album!

-Spelar du också in ett nytt album? Jag glömde säga det, jag gör också det! Believe, du vet?

 

Vårt samtal höll på länge. Demi var verkligen stöttande, ärlig, glad och extremt rolig!

Några timmar senare så var vi tvungna att gå, på grund av att klockan hade blivit så mycket så att restaurangen skulle stänga.

-Men vi ses väl någon annan gång? frågade Demi och stannade upp utanför restaurangen.

-Absolut! Vi får boka in någon snart, svarade jag milt och log brett.

-Toppen! sa hon och kramade om mig. Kramen höll på längre, i tio sekunder kanske. Minst!

-Vi ses, sa hon och pussade mig lätt på kinden. Med dem ordet så hade hon lämnat mig.

Jag tittade snabbt efter henne och drog jackan tätare kring kroppen. Paparazzi’s hade kommit fram igen, så jag fick skynda mig till studion, med dem i släptåg.

 

 

Selenas perspektiv:

 

-Du var otrolig! utbrast Batchon och klappade hastigt med händerna. Jag log milt och rodnade, framför kamerorna.

-Tack, svarade jag med min pipiga röst och tittade generat ner på golvet.

-Vi har nästan spelat in halva filmen, på en dag! Det är otroligt! Du är otrolig! Gah! Det har aldrig hänt förut, aldrig! sa han och verkade överlycklig.

Mitt leende blev större, och jag fick äntligen gå hem för dagen. Egentligen var det inte direkt dag längre, klockan hade nyss passerat sju, så Justin borde nog stå i köket på hotellet och laga någon god mat just nu.

 

Jag gick med snabba steg bort mot busshållsplatsen och hoppade på bussen som kom direkt. Bussresan var inte speciellt lång. Fem minuter kanske.

 

Jag klev av bussen och började gå mot hotellet. En frisk vind passerade mig och jag andades in den friska luften. Underbart.

Jag öppnade den stora porten in till hotellet och bad om nycklarna i disken.

Sen sprang jag upp för dem långa trapporna.

När jag kom till vårt hotellrum så låste jag snabbt upp och kastade av mig skorna och jackan på golvet. Jag sprang in i rummet och precis vad jag misstänkte, Justin stod i köket med sitt fåniga förklädde. Det luktade kladdkaka, så förmodligen så hade han bakat det.

-Hej! sa jag glatt och hoppade upp i hans famn. Han gjorde snabbt en insatts till att fånga mig.

-Hej! Ska du skrämmas? frågade han retsamt och drog med slickepotten över min näsa så att jag blev full av choklad.

 

Sen sprang jag upp för dem långa trapporna.

När jag kom till vårt hotellrum så låste jag snabbt upp och kastade av mig skorna och jackan på golvet. Jag sprang in i rummet och precis vad jag misstänkte, Justin stod i köket med sitt fåniga förklädde. Det luktade kladdkaka, så förmodligen så hade han bakat det.

-Hej! sa jag glatt och hoppade upp i hans famn. Han gjorde snabbt en insatts till att fånga mig.

-Hej! Ska du skrämmas? frågade han retsamt och drog med slickepotten över min näsa så att jag blev full av choklad.

 

 

 

Vi satt i soffan och tittade på en romantisk komedi, som vi tydligen skulle ha sett på för några dagar sen. Fast vi gjorde tydligen något annat istället..

Egentligen satt vi inte riktigt i soffan, jag låg raklång med huvudet i Justins knä, och han satt med fötterna på bordet och lekte med några hårslingor från mitt hår.

-Jag älskar dig så himla mycket, viskade Justin sexigt i mitt öra helt plötsligt. Jag vände blicken från teven och upp på honom.

-Jag älskar dig också, riktigt mycket! svarade jag och bet mig löst i läppen.

 

Att höra Justin säga att han älskade mig var obeskrivligt. Plus att han hade friat. Till mig. Mig! Men i hans värld, så fanns det så mycket mer att uppleva!

På tanke på att vi skulle gifta oss, så fick jag upp minnen från någon vecka sen. Ryan.. När han hade kommit in till mig i turnébussen och gett mig den där dumma dagboken som hade förstört allt! Och sen, hur han sakta böjde sig fram och kysste mig.

Bordet jag berätta det för Justin? Innan det var för sent, när vi har gift oss, så kan jag inte berätta det. Det skulle knäcka honom totalt. Han skulle falla ihop och gråta då..Extra långt! Vad säger ni om det? :D♥ Och vad kommer hända nu då ? Kommer Selena berätta för Justin eller inte? :O Kommentera gärna vad du tror ;)  När tycker ni del 67 ska komma?
Glöm inte att du kan gilla bloggen på Facebook genom att klicka HÄR :)
2012-05-16 ♥ 17:58:54
27


Comments
POSTED BY: Saga

Svar: hehe :D<3333333333 ♥♥

DATE: 2012-05-16 / TIME: 18:13:29 / URL/BLOGADDRESS: http://sagaalhem.bloggplatsen.sePOSTED BY: ~MOA~

Sv: hihi, joo det var den allt!♥♥

hihi, min dag har väl varit sådär :D

haha, du är sötisen! :D♥<33

DATE: 2012-05-16 / TIME: 18:29:04 / URL/BLOGADDRESS: http://madnessheat.blogg.se/POSTED BY: Liv

Awsome! Kapitlet ska komma nu!! Nej men ta den tid du behöver;)

DATE: 2012-05-16 / TIME: 18:35:03 /POSTED BY: Saga

Svar: Nja..egentligen inte..har du några planer då? ;) ♥

Kraaaam♥<33

DATE: 2012-05-16 / TIME: 18:56:51 / URL/BLOGADDRESS: http://sagaalhem.bloggplatsen.sePOSTED BY: Anonym

DATE: 2012-05-16 / TIME: 19:27:09 /POSTED BY: Anonym

jag rycker att 67 ska kma idag ochd selena inte bärettar

DATE: 2012-05-16 / TIME: 19:27:43 /POSTED BY: ~MOA~

Sv: haha!:*<33

hihi, okej coolt! :D

nä du är sötisen♥♥<33

DATE: 2012-05-16 / TIME: 20:28:25 / URL/BLOGADDRESS: http://madnessheat.blogg.se/POSTED BY: Frida

Selena behöver inte berätta, eller isåfall ska Justin inte bli arg, utan bara förstå henne <3

DATE: 2012-05-16 / TIME: 21:44:58 /POSTED BY: Sonia :)

Amazing! :)<3 Har ej ord :)<3

DATE: 2012-05-16 / TIME: 23:08:31 / URL/BLOGADDRESS: http://soniaajonsson.blogg.se/POSTED BY: Isabellasphotographing

hoppas du får en bra långhelg! :)

kram

DATE: 2012-05-16 / TIME: 23:19:48 / URL/BLOGADDRESS: http://isabellasphotographing.blogg.se/POSTED BY: sara

superbra!!!

DATE: 2012-05-17 / TIME: 08:10:55 /POSTED BY: ~MOA~

Sv: haha! nej du! jag kan inte sluta! efter punkt kommer en ny menning! så du är sötisen! såå punkt slut♥♥♥<33:D

DATE: 2012-05-17 / TIME: 09:16:00 / URL/BLOGADDRESS: http://madnessheat.blogg.se/POSTED BY: Saga

Sv: Okej ;)) <33

hur är det idag då? :D ♥<33

kraaaaaaam<33♥

DATE: 2012-05-17 / TIME: 09:56:34 / URL/BLOGADDRESS: http://sagaalhem.bloggplatsen.sePOSTED BY: Isabella Axelsson

sv: allt br adå? :)

kram

DATE: 2012-05-17 / TIME: 10:44:46 / URL/BLOGADDRESS: http://isabellasphotographing.blogg.se/POSTED BY: 1D novell

hejsan är du sugen på att göra ett länkbyte i ett inlägg? kram på dig!

DATE: 2012-05-17 / TIME: 12:01:19 / URL/BLOGADDRESS: http://loveoned.blogg.se/POSTED BY: 1D novell

sv: haha juste! vi kan vänta ett tag till om du vill det? :P kram

DATE: 2012-05-17 / TIME: 12:28:37 / URL/BLOGADDRESS: http://loveoned.blogg.blogg.se/POSTED BY: Lovisa - Läs, kommentera och följ

Så sjukt bra älskling! Nu får nästa komma fort! <3333

DATE: 2012-05-17 / TIME: 13:07:08 / URL/BLOGADDRESS: http://onedirectionstoriiies.blogg.se/POSTED BY: Saga

Vad gör du sötis? ;) ♥<333

DATE: 2012-05-17 / TIME: 13:30:50 / URL/BLOGADDRESS: http://sagaalhem.bloggplatsen.sePOSTED BY: Saga

Sv: Härligt, då blir du nog helt frisk snart!

Ush, hos mig är det kallt och blåsigt..hur är vädret hos dig? ;) <33♥ Jag chillar med en kompis och lite så .. ;) <3 Åh, älskar verkligen Turn To You♥

Kraaaaaaaaaaaaaaam♥<33

DATE: 2012-05-17 / TIME: 14:06:12 / URL/BLOGADDRESS: http://sagaalhem.bloggplatsen.sePOSTED BY: Cynthia<3

Mer!<3

Me gusta!!<3333

Kommentera gärna vad du tycker om mmin novell oxå!

Kraaam!<333

DATE: 2012-05-17 / TIME: 14:39:20 / URL/BLOGADDRESS: http://justinworldbieber.blogg.se/POSTED BY: Sara <3

åhh vilken fin blogg.Kolla gärna in min.kram

DATE: 2012-05-17 / TIME: 15:00:09 / URL/BLOGADDRESS: http://lovebysaraa.blogg.se/POSTED BY: Evelina

Jättebra! Tycker att del 67 ska komma så fort du är klar med den!

DATE: 2012-05-17 / TIME: 15:17:48 /POSTED BY: Annika - drömmen om 11 barn

Jag vet inte om du är med än, men skickar en länk för säkerhets skull.

veckans bloggtips pågår. Alla kan få en länk, vinnaren får en bild i menyn:http://nilssonpettersson.blogg.se/2012/may/veckans-bloggtips-1.html#commentOm du redan är med där kanske någon annan tävling är intressant?Vinn löshår från rapunzel: http://nilssonpettersson.blogg.se/2012/may/vinn-loshar-cliponset-50cm-fran-rapunzel-of.html#commentVinn solskyddskläder: http://nilssonpettersson.blogg.se/2012/may/vinn-solskyddsklader.html#commentVinn choklad till mors dag: http://nilssonpettersson.blogg.se/2012/may/vinn-choklad.html#commentVinn brilliant smile (avslutas imorgon): http://nilssonpettersson.blogg.se/2012/may/vinn-intensiv-tandblekningskur-brilliant-smi.html#commentKram!

DATE: 2012-05-17 / TIME: 15:38:26 / URL/BLOGADDRESS: http://nilssonpettersson.blogg.se/POSTED BY: Isabellasphotographing

sv: härligt! det är bra här med :)

kram

DATE: 2012-05-17 / TIME: 17:15:46 / URL/BLOGADDRESS: http://isabellasphotographing.blogg.se/POSTED BY: Saga

Sv: Hihi, okej! :DD <33

Haha, erkänn, skorna är bara föör sköna?! ;)) ♥

Jag sitter & fixar lite med en ny header :)) <3333

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM♥<33333

DATE: 2012-05-17 / TIME: 18:49:20 / URL/BLOGADDRESS: http://sagaalhem.bloggplatsen.sePOSTED BY: Saga

Sv: Haha, mina med! :DD <333

Jag har röda & vita, dudå? ;)) ♥♥<33

KRAAAAAAAAAAAAAM<33

DATE: 2012-05-17 / TIME: 19:18:37 / URL/BLOGADDRESS: http://sagaalhem.bloggplatsen.sePOSTED BY: ebba

sv; ja det är dom! :)<3

DATE: 2012-05-17 / TIME: 21:47:15 / URL/BLOGADDRESS: http://ebbasweetbieber.blogg.se/Ditt namn:

E-mail: )

Bloggadress:

Kommentera:

Komma ihåg??Trackback