Chapter 20 - Leggo to the beach

 

”Ja, ehh.. Mamma ringde alldeles nyss och sa att hon behövde hjälp hemma. Det hade tydligen hänt något allvarligt.. Öh..” 

Jag suckade lättat och lade till ett leende på läpparna. 

”Alldeles nyss? För jag var uppe på hotellrummet och bytte om för en liten stund sen, då jag såg din mobil ligga på din resväska. Och jag antar att du inte har varit uppe där efter att jag var det?” 

Skyler skrattade lätt till och skakade på huvudet. 

”Okej, jag erkänner.. Jag var vaken i morse när Selena kom in..” mumlade hon och avbröt ögonkontakten som vi hade. 

Hade hon hört allting? Alltihop?

 

---------

 

 

 

Jag sneglade ner mot Justin samtidigt som jag försökte få bort lite rester från baguetten som hade fastnat på tänderna. 

”Är du klar?” frågade han plötsligt och mötte min blick. Jag nickade smått och fuktade läpparna. 

”Ja det är jag” svarade jag därefter och smålog. 

Han nickade som svar och tog sin tallrik samt sitt glas och ställde sig upp. ”Följer du med?” frågade han sedan med ett leende på läppar. Jag flinade snabbt till innan jag ställde mig upp och tog tag om min tallrik och glaset. Jag kände hur hans blick brände mot kinden. Så jag tittade snabbt upp mot honom, då han vände blicken och började gå mot köket för att lämna sin disk där inne. Jag hakade snabbt på och gick i hans fotspår. 

 

Efter några meter så kom vi in i köket, där kökspersonalerna redan stod och fixade med lunchen. Det luktade ljuvligt och jag kunde nästan föreställa mig hur fint dem skulle ställa upp det i matsalen. 

Jag blinkade med ögonen några gånger och vände undan huvudet när jag insåg att jag hade stått och stirrat på en av kökspersonalerna. 

”Skyler!” 

Jag tittade snabbt upp igen och såg att Justin redan hade gått och lämnat sin disk. Nu stod han tio meter framför mig och torkade händerna i en trasa. 

Jag flinade till medan jag gick fram till honom och lade min disk bredvid honom på bänken. 

”Uuh, du är generad! Vad har hänt?” skrattade Justin och slog ihop händerna. 

Generad? Usch, inte igen.. 

Jag vände bort huvudet  igen och försökte dölja ansiktet med håret på sidorna, men jag kunde fortfarande känna Justin’s blick som än en gång hade vilat på min kind. 

Jag vände upp blicken mot Justin’s ansikte efter några sekunder och slog lätt till honom på armen så att han skulle sluta titta på mig. 

”Nu går vi!” flinade jag och vände snabbt på klacken och gick ut från köket, förbi matsalen, bort från lobyn, upp för trapporna och in genom korridoren, med Justin i hack i hälarna. 

.

 

Jag stannade till utanför vårt hotellrum och väntade in Justin som hade halkat efter lite, bara för att jag hade gått alldeles för snabbt för hans smak. 

”Latmask, kommer du med nyckeln eller inte?” ropade jag genom korridoren och kunde se hur Justin ökade sina steg. 

”Förlåt mig för att du är så snabb!” flåsade Justin när han hade kommit fram till dörren. 

Man borde ju tycka att det var jag som skulle flåsa. Med tanke på att han dansar, sjunger, spelar basket, hockey, fotboll och kan nog dem flesta sporterna som finns. 

Han tränar flera timmar inför sina uppträdanden. Medan jag brukar sitta hemma framför tv och äta mackor med skinka på.. 

Jag avbröt mina tankar av att Justin vred om nyckeln i låset och öppnade dörren. 

Vi klev båda in och Justin smällde igen dörren bakom oss. 

”Gud, hur kunde det bli så stökigt här inne?” flinade jag och tittade ut över det lilla rummet. Jag kände att Justin kom upp bakom mig så jag flyttade mig snabbt lite åt sidan så att han också kunde se ut över rummet. 

”Kvinnans plats är i huset och mannens plats på jobbet!” skrattade Justin och tog ett stort kliv över ett par gråa mjukisbyxor som låg slängda över golvet. 

 

 

 

 

Jag öppnade min väska som låg vid sängkanten och drog ut ett par badbyxor och en handduk. Sedan så stängde jag väskan och ställde mig raskt upp igen. Då min blick föll mot Skyler som precis hade kommit ut från badrummet. En rosa och liten baddräkt hade tagit plats på hennes kropp, och hennes figur syntes ännu mera i denna syn. 

Innan jag visste ordet av det så hade hon dragit en handduk omkring sig och var på väg bort mot soffan för att sekunden efter slå sig ned i den. 

Jag slutade snabbt studera hennes kropp och vek ned blicken. 

”Jag är strax klar..” mumlade jag ohörbart och tog några steg så att jag stod i badrummet. 

Jag vred om låset och satte mig pafft ner på toalettstolen. Vad fan Justin?

.

Jag bytte snabbt om till mina badbyxor och låste sedan ut toalettdörren och tog ett kliv ut. Min blick föll direkt mot soffan där Skyler satt, hon hade inte rört sig ur fläcken. 

”Skyler?” frågade jag mjukt och började gå upp mot henne. Genom att se på hennes ansiktsuttryck så förstod jag att det hade hänt något, åtminstone i hennes tankar. 

”Skyler?” upprepade jag, denna gång lite oroligare på rösten. 

Hon skakade lätt på huvudet och blinkade till med ögonen, för att det inte skulle forsa tårar ned från dem. 

”Vad är det som har hänt?” frågade jag och slog mig ned bredvid henne i soffan, samt lade en hand på hennes rygg. ”Berätta!” tillade jag snabbt därefter och lutade mig fram för att kunna se hennes ögon. 

”Nej, det är inget. Jag bara.. Känner mig lite yr!” ursäktade hon sig och harklade sig snabbt.

 

(Lyssna gärna medan ni läser!)

 

Jag suckade högt och placerade en hårslinga bakom hennes öra, och smekte lätt hennes kind därpå. Det gjorde att jag lätt kunde skymta några tårar som tog plats i hennes ögonglob. 

”Skyler...” mumlade jag och drog in henne i min omfamning. Jag kunde höra hur hon lätt började snyfta till mot min bröstkorg, vilket som gjorde att jag snabbt fick skuldkänslor över att hon mådde dåligt. 

”Berätta, Skyler, vad är det som har hänt?” frågade jag igen, mjukt men även allvarligt. Att se henne gråta knäckte mig. Det dödade mig. 

Hon slutade att snyfta och lutade sig tillbaka så att vi fick ögonkontakt. 

”J-jag h-hade en.. m-m-mardröm igår..” viskade hon raspigt och fällde några tårar som jag snabbt smekte bort. 

”Du var med... och jag ... o-och det var... en man... med en hoodie... H-han..” Hon avbröt sig själv med att lägga båda händerna för ansiktet och började snyfta till igen. 

”Skyler..” sa jag snabbt och lade mina händer på hennes för att sedan ta ett grepp om dem och föra bort dem från hennes ansikte. 

”Jag ska berätta en sak för dig..” viskade jag och rättade till min ställning som jag satt i, i soffan, till en mycket bekvämare ställning. ”Man drömmer om det man har varit med om, fast fantiserar, lägger till och tar bort saker från det som verkligen är verkligt. Hjärtan bearbetar.. Du kanske har hört det förut, men dem du drömmer om vill inte dig något! Det är du som vill dem något..” 

 

 

 

 

”Man drömmer om det man har varit med om, fast fantiserar, lägger till och tar bort saker från det som verkligen är verkligt. Hjärtan bearbetar.. Du kanske har hört det förut, men dem du drömmer om vill inte dig något! Det är du som vill dem något..” viskade Justin mjukt och höll ett stadigt grepp om mina händer. 

Hur kunde han veta så himla mycket om saker man drömmer om? Stämde det han sa förresten? Mina gangsters till kompisar hade alltid sagt att det var folk man drömde om, som ville personen något, och inte tvärt om. 

Jag mötte Justin’s ögon med blicken och kunde se min spegelbild i hans, och innan jag visste ordet av det så hade han dragit in mig i hans famn och smekte lätt mitt hår. 

.

Justin klampade in i rummet igen och slog sig ner bredvid mig i soffan ännu en gång.

”Känns det bättre?” frågade han och lade upp armarna på stödet bakom honom. 

Jag nickade smått och kurade upp mig i en boll. Jag kunde höra hur Justin suckade. Känns han iver över att gå ner till stranden. Men jag stoppade honom ifrån att göra det. 

”Jag känner mig mycket bättre nu.. Vi kanske ska ta ditt evenemang och gå ner till stranden i alla fall?” utbrast jag och ställde mig upp. 

Jag kände mig väldigt stolt över mig själv att jag inte hade kletat på mig något smink, eftersom det skulle ha kladdat ut sig över hela mitt ansikte då jag hade råkat fälla några tårar.

Justin flög snabbt upp ur soffan med ett obeskrivligt stort leende på läpparna. Han leende lurade mig nästan att jag hade friat till honom, erkänt att jag var gravid eller just berättat att jag hade kommit in på college. 

”Är du allvarlig?” frågade han hoppfullt sekunden efter. ”Jag menar.. Är du verkligen säker?”. 

Jag himlade på ögonen och drog åt mig min handduk som jag hade använt som filt. 

”Kom nu, jag hatar att vänta..”

 

 

 

 

Mitt leende växte till max när jag klev ut från bilen på parkeringen och kunde känna lukten av hav och sand. 

”Isn’t it amazing?” utbrast jag högt och slog igen bildörren efter mig. 

Jag såg hur Skyler slog igen sin bildörr också, mycket hårdare och med mer kraft i än vad jag hade. 

”Aye, upp med hakan, Shawty. Det här kommer bli kul!” sa jag sekunden efter och började fingra med släpet som jag hade min surfbräda på. Ja, du hörde rätt. Jag hade med ett släp. Vilket betydde att jag hade en skruttig bil som jag körde runt i. Ja. 

”Behöver du hjälp?” frågade Skyler och studerade varenda liten rörelse som jag gjorde. 

Jag stannade upp och vände blicken mot henne, samt kisade med ögonen för att inte få solen i dem. ”Som jag sa, kvinnans plats är i hemmet och mannens plats är på jobbet. Detta är mitt jobb, babe”. 

Jag skakade lätt på huvudet och såg hur hon förde upp handen mot sin midja och lät den vila där. 

”Sure, som du vill...” flinade hon och fuktade sina läppar. 

Utmanade kvinnan mig?!

Jag drog in ett djupt andetag innan jag hoppade upp på släpet och började lossa på snörena som jag tidigare hade fäst på brädan så att den inte skulle ramla av under åkturen. 

Vi blev trotts allt tvungna att ta bilen ända vägen hit. Eftersom Skyler tydligen hade sträckt en led i benet efter några meters promenad..

Jag lossade upp dem sista repen och tog brädan under armen innan jag hoppade ner från släpet, kastade min handduk och bilnycklarna på Skyler och började springa ned mot vattnet. 

.

När jag väl hade kommit ned till vattnet så att det plaskade upp mot  mina knän, tittade jag bakåt och letade efter Skyler med blicken. Var hon kvar vid bilen?

Jag spände blicken lite ytligare och ansträngde mig för att kunna se henne. Vilket jag gjorde sekunden efter. 

Tur att hon hade baddräkt på sig, medan alla andra tjejer på stranden hade bikini. Annars skulle jag aldrig ha kunnat hitta just henne bland folkmassan.  

Jag skakade på huvudet för att koncentrera mig på Skyler. Hon stod och snackade med någon.. kille, vid parkeringen. 

Snabbt så försökte jag anstränga mig ännu mera för att kunna se vem det var. Precis som jag gjorde innan jag ens hann blinka. Och det var ingen fin syn kan jag säga. 

.

Jag sprang snabbt upp ur vattnet och kastade iväg min bräda åt något håll som jag inte alls brydde mig om. 

Jag var helt upptagen med annat. 

Jag riktade mina steg upp mot parkeringen. Där Skyler fortfarande stod och pratade med... honom. Jag skulle seriöst bryta nacken av honom. Inte för att jag var särsikt våldsam av mig. Men muckar man med någon som står mig nära, så vet man inte vad man ger sin in på. 

”Scooter!” utbrast jag högt och började ta några snabbare steg bort mot honom och Skyler. 

Jag fick snabbt deras uppmärksamhet, då både vände sig mot mig med ett leende på läpparna. Fast Scooter’s leende försvann så fort han uppfattade att det var jag som hade ropat på honom. 

”Justin...” mumlade han och växlade med blicken mellan mig och Skyler. 

”Hur kan du ens våga göra såhär mot mig? Jag hade respekt för dig! Men du är en riktig idiot!” utbrast jag högt och aggressivt. 

”Justin! Ta det lugnt för i helvete! Folk försöker koppla av här och du förstör deras semester!” 

Jag ryggade tillbaka. Vad fan var det han sa? Skulle jag ta det lugnt?!

”Du har allvarliga problem om du säger att jag ska ta det lugnt! Du har utnyttjat min flickvän!” skrek jag rakt i ansiktet på honom. 

Min ilska tog över min kropp, totalt. Jag hade aldrig kallat honom för idiot förut, och hade hoppats på att jag aldrig skulle göra det. Men nu, nu hade han seriöst gått för långt! 

Mina tankar avbröts snabbt när jag kände hur det bultade till och blev ömt över kinden. Min hand for snabbt upp för att skydda den, och jag förstod direkt att Scooter hade gett mig ett hårt slag. 

Varför var det alltid jag som behövde vara klev och en fegis varje gång jag ‘bråkade’ med någon?!

 

Jag spände käkarna hårt och knöt knytnäven. Sekunden senare så låg jag över honom på marken och slog till honom över ansiktet. 

.

Allting blev svart för en stud. Då alla barndomsminnet spelades upp i mitt huvud. I bara några sekunder, men även så hade jag hunnit gått igenom en hel ‘film’ om mitt liv. 

Jag slog snabbt upp ögonen och skymtade en blick av Selena som kom springandes upp mot mig. Sedan hördes ett svagt ljud av en polisbil genom öronen, och smärta över den högra kinden igen. Då jag insett av Scooter slog till mig igen. Jag hade förlorat. 

Jag slöt sakta ögonen och återgick till det mörka. Det svarta. Var jag död?
 
-------------
 
VAD HÄNDE DÄR?! :O Slog dem verkligen varandra?! Vad hände med Justin?! :O
 
KOMMENTERA FÖR ETT TILL KAPITEL! :O
 
 
 
2012-10-07 ♥ 04:01:00
12


Comments
POSTED BY: Emelie

Sjukt bra! <3

DATE: 2012-10-07 / TIME: 09:32:44 / URL/BLOGADDRESS: http://bieberrstrorys.blogg.sePOSTED BY: Anonym

mer

DATE: 2012-10-07 / TIME: 09:39:52 /POSTED BY: Jssmn

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA girl omg....

Seriöst! Jag ba "vad i helvete?" :) Fast jag fattade att du skojade lite, fast du fick mig i början! hahahahahahhaha :) Ugh, vad elak du är! haha^^ xD

DATE: 2012-10-07 / TIME: 10:53:06 / URL/BLOGADDRESS: http://jssmn.blogg.sePOSTED BY: Anonym

sämsta novellen jag någonsin har läst.

DATE: 2012-10-07 / TIME: 11:02:20 /POSTED BY: ♥JHUTCHERSONSTORIES♥

Hej, vill du länkbyta? :)

DATE: 2012-10-07 / TIME: 16:25:28 / URL/BLOGADDRESS: http://jhutchersonstories.blogg.sePOSTED BY: Silvia

Det var ett tag sedan jag kommenterade men jag måste bara skriva att jag älskar din novell grymt mycket och längtar tills nästa kapitel:D

DATE: 2012-10-07 / TIME: 18:47:25 / URL/BLOGADDRESS: http://SilviaahBieber.blogg.sePOSTED BY: Lovisa

Åh my god så bra! Älska, älska, älska!!!!!

DATE: 2012-10-07 / TIME: 20:08:38 / URL/BLOGADDRESS: http://mynailtip.blogg.sePOSTED BY: ♥JHUTCHERSONSTORIES♥

SV: Har länkat dig nu, säg gärna till när du har länkat mig. Och tack förresten, det är Nathalie Torpenberg som har gjort den men jag gjorde headern :)

DATE: 2012-10-07 / TIME: 20:21:03 / URL/BLOGADDRESS: http://jhutchersonstories.blogg.sePOSTED BY: Saga

Braaa kapitel! ♥ sv: Hej gumman! Ja, det var längesen. Allt är toppen, själv? <3

DATE: 2012-10-07 / TIME: 20:34:30 / URL/BLOGADDRESS: http://ssagaalhem.blogg.sePOSTED BY: Alexandra

Grymt bra!!!!!

DATE: 2012-10-07 / TIME: 22:30:09 /POSTED BY: Saga

Ja, jobbigt med läxa..:) Vad har du gjort idag då? ♥ Kram!! ♥

DATE: 2012-10-09 / TIME: 17:54:53 / URL/BLOGADDRESS: http://ssagaalhem.blogg.sePOSTED BY: Sintia

Är du ett justin bieber fan? ISÅFALL VAR MED OCH TÄVLA OM 2 BILJETTER TILL HANS KONSERT! :D
LÄNK: marsin.blogg.se/2012/october/justin-bieber-vinn-2-biljetter.html#comment

DATE: 2012-10-12 / TIME: 18:01:17 / URL/BLOGADDRESS: http://marsin.blogg.seDitt namn:

E-mail: )

Bloggadress:

Kommentera:

Komma ihåg??Trackback