You & Me forever - Del 16


Jag gick tillbaka till klassrummet med tunga steg och kände mig helt förkrossad. Killen som jag älskade skulle åka bort i två månader. Jag torkade snabbt bort en tår från ena ögat medan jag öppnade dörren till klassrummet.

-Sel, var bra att du är tillbaka, sa Cilla när hon fick syn på mig.

-Tell me something I don’t know.. mumlade jag och gick tillbaka till mig plats i klassrummet.

Restan av lektionen kunde jag inte koncentrera mig alls. Allt jag tänkte på var Justin. Hans ord om att han skulle på turné ekade i huvudet på mig. Hur skulle det bli utan honom? Tänk om han träffar någon annan? Eller om jag gör det? Det kändes obehagligt att tänka på det. Men var det någonting jag visste, så var det att alla människor måste ta sig igenom svåra situation någon gång i livet.

Jag stirrade ut genom fönstret. Det var grått ute och det regnade lite lätt. Solen gav ifrån sig ett svagt litet sken bakom molnen, fast efter några sekunder var den borta.

 

Lektionen slutade och jag gick sakta ut ur salen, men lät alla andra gå ut före eftersom jag inte orkade att skynda mig och vara med i kaoset som alltid bildades när vilken lektion som helst var slut.

Egentligen hade jag ingen riktigt kompis i klassen. Jag brukar ju mest vara med Alva och Caroline. Normalt sätt kanske man inte brukar veta vem av sina bästis som är den som är bäst, eller alltså, dem som är en riktigt bästis av sina bästisar. Men jag vet det. Alva. Vi har mycket mer gemensamt. Vi båda gillar att sjunga, prata om killar, ha filmkvällar, och man känner sig så trygg och säker när man är med henne. I motsatt till Caroline. När man är med henne så kan det hända många saker. Bland annat så tog hon med mig, Alva och några killar från deras klass på en fest en gång. Jag kan inte direkt säga att den slutade bra. Den spårade ur, totalt! Fast även så är Caroline min bästa vän! Hon kanske inte är perfekt alla gången och  ibland vet hon inte vad hon gör, men om man lär känna henne så är hon faktiskt en fantastik vän.

Jag gick bort till mitt skåp och la in engelska böckerna och tog upp min NO-bok som jag skulle ha till nästa lektion. Jag kollade på klockan. Lektionen skulle börja om tio minuter. Innan jag stängde skåpet så tog jag ut en flaska vatten som jag hade i väskan. Den hade legat där sen i förregår. Jag låste skåpet innan jag gick bort till toaletten. Tjejtoan var upptagen så jag beslöt mig för att vänta. Aldrig att jag går in på killtoan. Det kan ju lika gärna stå en kille där och göra sina behov, och sen helt plötsligt så dyker jag in för att fylla på min flaska med vatten. Nej tack.. !

Precis då öppnades dörren från tjejtoan och en tjej gick ut. Tjejen hade långt kolsvart hår som gick ner till midjan. Hon hade stora runda örhängen, ett par svarta tighta jeans och en magtröja med ett tryck på. Jag tror att hon heter Elin och att hon går i en klass över mig, men jag är inte säker.

Jag gick in på toaletten och satte på kranen. Just då började jag känna att det luktade lite bajs. Så jag öppnade dörren lite mer så att bajs lukten skulle åka ut och att jag skulle få in nu luft. För säkerhets skull så höll jag för näsan medan jag spolade lite vatten och sen fyllde flaskan.

När jag kom tillbaka till mitt skåp så såg jag Alva, Caroline, Anton, Nils och Lukas sitta på en bänk mitt i salen. Egentligen var det inte en bänk precis, det var mer ett bord. Lukas hade ett äpple i handen och tog precis en tugga av det när jag kom.

Jag låste upp mitt skåp igen och tog en klunk vatten innan jag stoppade tillbaka flaskan in i väskan igen. Sen låste jag skåpet och gick bort till Alva och co.

-Tjena mittbena! sa Anton när han fick syn på mig.

-Hej, svarade jag och satte mig bredvid Alva. Hon hade en chockladkaka framför sig. Hon bröt av en bit och gav den till mig med ett leende. Jag tog vänligt emot den och frågade om dem hade haft en bra dag. ”Jodå, fram till nu!” hade Lukas svarat med jag förstod att han bara försökte vara rolig. Egentligen tyckte jag inte det, men jag låssades skratta lite eftersom dem andra gjorde det.

När jag hade snackar lite med dem så kom jag på att jag skulle iväg till lektionen. Om man inte sprang skulle jag komma lite försent.

Lektionen gick otroligt långsamt och jag satt uttråkad där hela tiden. Läraren, Lovisa, hade en svart kjol som gick ner till knäna, gråa strumpbyxor och en rutig skjorta. Lovisa hade börjat babbla på om växthuseffekten och jag fattade absolut ingenting. Fast egentligen så brydde jag mig inte så mycket.

Vi skulle göra ett grupparbete. Jag, Mathilda, Nils och Sven blev i en grupp. Nils och Sven var typ ”bästisar”, eller nu var killar är. Men dem hänger alltid ihop och så. Där emot Mathilda. Hon hänger efter Cassie hela dagarna. Hon suckade tung och kollade på mot Cassie. Cassie satt med Ellinor, Felicia och Per. Per liknade faktiskt Justin på något sätt. Han hade brunt hår och bruna ögon. Idag så hade han ett par mörkblåa byxor och en slapp t-shirt med ett tryck på. Jag studerade honom en stund med vände blicken bort när jag såg att han kollade på mig.

 

Jag, Mathilda, Nils och Sven bestämde att vi skulle skriva ner allt vad vi visste om växthuseffekten på ett kladdpapper, och sen skulle sätta ihop allt. Jag suckade lätt och Sven gick bort och hämtade ett var sitt papper till oss.

Han kom tillbaka och gav oss papperna. Mathilda, Nils och Sven jobbade jättebra, men jag kom inte på någonting och började klottra lite på mitt papper. Jag skrev ”Justin” och gjorde ett hjärta runt det. På resten av pappret så kladdade jag några hjärtan.


Väldigt kort kapitel, men har inte hunnit skriva mer.

 

Kommentera gärna hur den var. Om den var bra, dåligt, uttjatade, grym, mittemellan o.sv. Vill jättegärna veta dina åsikter och så. Tål kritik. Kram :)♥

Del 17 kommer ut efter några kommentarer.  :)

2011-12-30 ♥ 16:58:56
9

You & Me forever - Del 15


2 sekunder senare hördes det ett ljud av att dörren öppnades och en välbekant röst började prata.

-PAPPA?! hördes ett skrik från övervåningen. Jag gick ut ur mitt rum för att se vem det var. Precis när jag hade gått ut ur rummet så kommer Stella nerspringandes från trappan och hoppar upp i hamnen på personen som står vid dörren.

Jag gick lite närmare för att se vem det var.

-Pappa?

-Hej Sel, sa mannen som var pappa och sträckte ut armarna efter att få en kram av mig. Jag gick snabbt till honom och kramade om honom. Det var länge sen vi sågs.

-Ska inte du jobba? sa jag sen.

-Jo, men jag har fått ledigt i 3 dagar. Så jag kommer stanna här i 2 dagar, om jag får. Och sen så checkar jag in på ett hotell som är jättenära mitt jobb. Det tar över 7 timmar att åka härifrån till mitt jobb, därför åker jag om 2 dagar.

-Självklart får du stanna här! sa mamma och pussade honom.

-Du får sova i mitt rum! sa hon snabbt där efter. Jag himlande lite med ögonen. Det var roligt att pappa var här, eftersom vi nästan aldrig fick träffa honom.

 

Nästa dag ringde min väckarklocka ovanligt tidigt. Tyckte jag i alla fall. Jag stängde av den och kollade hur mycket den var. 06.30. Nej, samma tid som vanligt. Jag gick sakta upp från den varma sängen och gick bort till badrummet. Jag tog av mig mitt nattlinne och gick in i duschen.

När jag var klar tog jag närmaste handduk och torkade mig. Sen gick jag tillbaka in i mitt rum och drog upp rullgardinen. Jag vände mig om mot min garderob och öppnade den. Jag tog upp ett par svarta byxor och ett rosa tunt linne.

 

När jag hade bytt om, ätit frukost, fixat håret och ansiktet och gjort mig klar så gick jag till hallen. Jag satte på mig min jacka och mina skor, och satte väskan på axeln.

-Jag går nu, hej då! ropade jag efter mig och smällde igen dörren.

Jag började gå mot bussen när jag såg Jake. Han höll på att låsa dörren. Jag stanna till för att vänta på honom.

-Men hej! sa han glatt när han fick syn på mig.

-Hej!

-Ska du till bussen?

-Ja, självdå?

-Ska köra bil, fick mitt körkort igår! sa han glatt och gick ner från trappan fram till mig.

-Nämen vad roligt! Gick det bra?

-Ja. Vill du ha sjus? Jag kan lämna av dig vid din skola, om du vill alltså.

-Självklart!

Vi satte oss i hans nya bil och han startade motorn. Sen började han köra. Han körde faktiskt ganska bra, bättre än min mamma.

 

När vi var framme vid skolan så såg jag att det var fullt med fotografer där och det såg ut som om dem var helt galna när dem fick syn på att jag satt i bilen här.

-Ååh, suckade jag tungt och tog ett nytt andetag.

-28, 29, 32, 35.. mumlade Jake och såg ut över fotograferna. Jag skrattade till lite.

-Vad är det du räknar?

-Fotografer, sa han snabbt. Jag är uppe i 38 nu.

-Ojdå, det var inte dåligt!

-Haha... Dem vill foto dig, inte sant?

-Jo, det är ganska troligt.

-Okej. Men oj vad mycket klockan är! sa han och fick en liten chock. Jag sneglade på hand klocka och såg att den var 08.04.

-Jag ska inte göra så du kommer försent, sa jag och kramade honom lite snabbt. Sen gick jag ut ur bilen.

-Selena Gomez! ropade en av fotograferna och alla sprang fram till mig och började fota och ställa massor av frågor om Justin och mitt förhållande. Alla deras blixtar gjorde mig yr.

Som tur var så kom Alva och Caroline fram till mig och hjälpte mig in i skolan. Fast det var nog mest Alva som hjälpte mig, Caroline stog kvar en stund för att bli fotad av dem.

-Tack, sa jag när vi hade kommit in till skolan och gått bort till våra skåp.

-Så lite så, vad gör man inte för sin bästa kompis? sa Alva och log lite stolt. Jag öppnade munnen för att säga nåt men precis då öppnades dörren till skolan och Caroline kom in.

-Phu! Skönt att vara här. Dem där sakerna ställde jättemånga irriterande frågor! Och ja, jag har ändrat mig! Jag vill inte bli känd längre.. eller, bara just nu för stunden. Självklart kommer jag bli det!  sa Caroline medan hon gick fram till oss.

-Men tänk på Selena då, hon är ju typ känd!

-Schh! viskade jag snabbt till Alva.

-Vadå? Det är ju sant.. sa hon och gjorde en liten min.

 

Skolklockan ringde och alla vi gick till våra lektioner tillsammans med alla andra ”barn” på skolan. Jag skulle ha engelska, medan Alva och Caroline skulle ha franska. Vi tre gick inte i samma klass beroende på det. Alltså, Alva och Caroline hade valt franska, och jag hade valt tyska. Det var så vi blev indelade i olika klasser.

Jag satte mig på min vanliga plats i klassrummet. Nästan längst bak. Våran lärare, Cilla, kom in i klassrummet. Cilla var runt 32 och hade ljust hår ner till axlarna. Hon brukar vara snäll, men även sträng och rättvis. Den snällaste läraren vi har här på skolan är nog... musikläraren. Fast vi har inte haft musik någon gång nu efter att vi börjat skolan igen.

Cilla började prata på, men hon fastnade i olika detaljer och sen började hon berätta en grej som hände på hennes sommarlov. Hon och hennes familj hade varit på kampat, och då hade tydligen hennes man krånglat på tältet och bla, bla, bla. Jag lyssnade inte så noggrant på vad hon sa. Jag var mer i min egna värld. Tills hon ropade upp mitt namn.

-Selena? Skulle du kunna svara på den frågan? sa hon och gjorde en liten gest.

-Eeh, ursäkta mig, men jag måste gå på toa.. sa jag och reste mig upp. Jag gick bak till dörren och öppnade den. Jag gick snabbt ut och smällde igen dörren bakom mig. Jag hatar det där! När man tänker på något och sen säger läraren att man ska svara.

Jag började gå mot toaletten, men när jag hade kommit dit så upptäckte jag att jag inte alls behövde gå på toa. Egentligen hade jag bara sagt så för att inte behöva svara på frågan. Jag tvekade lite på om jag skulle gå tillbaka eller inte.

Jag tog snabbt upp mobilen från bakfickan på byxorna och slog in Justin’s nummer.  Det gick fyra signaler innan han svarade.

-Yo man, det är Justin, svarade han.

-Hej, det är jag, Selena.

-Nämen hej!

Det hördes skratt och lyckliga skrik i bakgrunden.

-Vad gör du? Det brukar väll inte låta så där hemma hos dig? frågade jag och gjorde en grimas, även och jag visste att han inte såg den.

-Åhh, Jaxon fyller år om några dagar, så vi firar hans födelsedag idag. Så några av hans ”kompisar” är här, barnkalas duvet.

Jag skrattade till.

-Okej, synd att man inte är bjuden.. haha, sa ja g med en liten sorgsen med även oseriös röst. Han skrattade.

-Ja, men jag måste gå nu, jag är i skolan. Klassen tror att jag är på toa. Men vi ses snart.. eller?

-Ehh, ja, det tror jag. Men du, jag måste berätta en sak för dig, började han. Jo, det är så att jag och crewet eller, ja, teamet, om det låter bättre. Vi ska ut på turné om tre dagar. Jag skulle ha berättat det för dig tidigare, men jag hittade aldrig rätt tillfälle. Och om du undrar, så åker vi nu istället för den där gången när jag berättade det för dig förut, när jag fick halsfluss och behövde åka in till sjukhuset, du vet.

2011-12-27 ♥ 15:49:59
6

You & Me forever - Del 14


När jag kom hem satte jag mig i soffan och satte på datorn. Jag kollade runt på lite olika hemsidor innan jag gick in på min blogg. Min lilla ”privata”-blogg. Jag la ut ett snabbt video-inlägg som var i 40 sekunder. 41 sekunder, om man ska vara exakt! Sen så gick jag in på google. Jag skrev snabbt in mitt namn för att se om jag skulle få några träffar. Jo. Faktiskt 23.000.000. Jag chockades till lite.

Jag hittade några bloggar där det stog om mig. Jag log lite för mig själv medan jag läste det. Jag visste inte att jag skulle få ”fans” av att dejta Justin Bieber. Eller kanske, jag hade inte riktigt funderat på det så mycket.

Efter en stund när jag hade kollat alla sidor jag var medlem på och lite annat så satte jag på TV:n. Det var inte något bra program, så jag zappade lite mellan kanalerna. Fortfarande inget. Jag bytte till ”Film-kanalerna” och såg att det var en bra film som skulle börja om 5 minuter. Jag hade på den kanalen medan jag gick ut i köket och gjorde ordning två rostade mackor och varm obo’y. När jag var klar så gick jag tillbaka till TV:n och satte mig med en liten duns i soffan.

Filmen handlade om en tjej som skulle börja i en ny skola och blev mobbad där. Sen så såg hon en kille som hon började gilla. Sen så händer det saker inom familjen, hennes föräldrar ska skiljas, hennes mormor får cancer och sen händer det konstiga saker med hennes farfar. Väl där behöver hon en vän hon kan prata med. Sen så går det några år och sen ser man hur tjejen och den där killen gifter sig. Jag skulle kunna se den om och om igen, tänkte jag för mig själv. Det var en av mina favoritfilmer. Min favoritfilm är Never Say Never, och sen alla Twilight & Harry Potter filmer.

Precis när filmen slutade så kom mamma hem. Hon smällde igen dörren bakom sig och gick in i köket. Det prasslade till lite, så jag antog att hon hade varit och handlat. Jag tog med mig min disk och gick in i köket.

-Hej, har du haft det bra i skolan? frågade mamma när hon fick syn på mig. Jag ställde in min disk i diskmaskinen och kollade på när hon la in alla kylgrejer i kylen.

-..Ja, rätt bra, sa jag efter en liten stund. Hon började lägga in saker i frysen och sen i andra skåp.

-Har det hänt något? Hon stannade upp och kollade med stora ögon på mig.

-Nej, förutan att Justin kom.

-Justin? Kom? Till skolan? Under lektionstid? Menar du allvar?

-Ja

-Menar du det?! Då kanske jag måste ringa till rektorn eftersom du inte får den undervisningen alla andra får!

-Men mamma! Det är Justin Bieber! Justin Bieber! Tänk om din idol skulle komma till din skola eller ditt jobb, då skulle ju du vilja vara med henne eller honom!

-Men det är inte samma sak!

Jag suckade och gick in i mitt rum. Jag smällde igen dörren bakom mig och slängde mig på sängen. Jag tog upp en liten nalle som låg på golvet och kramade om den. Varför fattar inte föräldrar någonting?! tänkte jag för mig själv. Men jag skulle nog aldrig på reda på det. Jag hatar när ingen förstår vad man menar!

 

Jag tog fram mitt block och började skriva ner nya frågor som jag skulle ha för att intervjua Justin för min svenska läxa.

När jag var klar så tog jag min mobil och ringde till Justin. Han svarade efter 4-5 signaler.

-Yo, Justin här.

-Hej Justin, det är jag. Har du tid två minuter?

-Jaa, jag antar det!

-Tack, skulle jag kunna få ställa några frågor till dig?

-Självklart

Jag ställde alla frågor och Justin svarade. Sen la vi på och bestämde att vi skulle ses snart igen. När jag hade skrivit ner alla Justin’s svar så började jag ordna lite med min redovisningen, eftersom vi behövde redovisa det för klassen.

Mamma knackade på, på min dörr och nästa sekund så kom hon in.

-Du har fått en ny tidning och ett brev! sa hon och gav mig tidningen och brevet. Jag tog emot de och mamma gick ut. Jag öppnade brevet först. Det var från mormor. Det var ett julkort från henne. Jag kollade på det och sen tittade jag igenom tidningen. Jag stanna upp när jag fick syn på fyra bilder på mig. Alla fyra var när jag och Justin var på ”picknick” i skolan. Rubriken var ”Justin Bieber; Ny flickvän?” och över ena bilden så stog det ”Justin & Selena Gomez på dejt på en skola?”. Jag kollade lite extra på den ena bilen. Det var när Justin pussade mig på pannan.

-Naww, vad söt han är! mumlade jag.

Efter en liten stund så bläddrade jag blad i tidningen och läste ut hela på ungefär en halvtimme. Precis när jag hade läst ut del så längtade jag till att nästa tidning ska kolla ut. Jag bläddrade tillbaka i tidningen till bilderna på mig och Justin. Där fanns det också en bild på Justin och hans förra flickvän Jasmine. Det var en bild när Justin pussades hennes kind. Jag studerade bilden väldigt länge och dem såg verkligen kära ut på blicken. Jag kände att det blev lite blött vid ögat. Jag torkade bort det och gick och hämtade min dator.

När jag kom tillbaka till mitt rum så gick jag in på youtube och sökte på ”Justin Bieber baby”. Jag klickade upp den musikvideon och kollade på den säkert närmare 10 gånger.

Det kanske inte var så normalt att söka på sin pojkväns ex, men det här var faktiskt lite intressant. Undra varför dem gjorde slut..

 

Jag kollade runt på lite andra videoklipp och hittade ett med Rebecca Black. De videoklippet var verkligen hatad.

-Varför hatar alla henne egentligen? mumlade jag igen. Jag hade aldrig fattat varför alla hatade henne. Visst, hon sjunger inte lika bra som Justin, men kom igen, hon är inte ens 15..

Mina tankar avbröts av att det knackade på yttedörren.

-Jag öppnar! ropade mamma ifrån köket. 2 sekunder senare hördes det ett ljud av att dörren öppnades och en välbekant röst började prata.

2011-12-22 ♥ 17:31:39
2

You & Me forever - Del 13


Jag slängde en snabb blick ut genom fönstret och såg att någon stog där. Jag visste precis vem. Jag gapade. Stort!

-Justin! mumlade jag lite tyst. Sen kollade jag snabbt bakom mig i klassrummet för att se om någon reagerade. Jag tittade ut genom fönstret igen. Där stog Justin och var omringad av tjejer. En bit bort från honom stog det några killar som buaade. Jag hörde utifrån att folk skrek ”Justin”.

-Va?! Sa någon Justin? Åhh, Justin Bieber? Va? hörde jag en röst bakom mig säga. Jag kollade snabbt bak, lika snabbt som jag hade gjort innan. Det var Madeleine som hade reagerat. Hon sprang snabbt till mig och började skrika. Ja, Madeleine trodde att hon var Justin’s största fan och visste allt om honom. Men hon hade fel!

 

Jag sprang snabbt ner för trappan (Precis som nästan alla andra tjejer i hela skolan) och ut till Justin. Jag ställde mig längst bak av alla och Justin var väg på att gå upp på en stubbe. När han stog där började han skrattade lite.

-Heej! sa han och väntade på svar. Alla skrek ”hej” tillbaka och jag hörde att det var någon som sa ”Ååh, jag kommer svimma! Justin är på min skola!”. Jag himlade med ögonen medan jag försökte att komma längre fram. Det var nästan som omöjligt.

-Jo, jag söker en tjej här! Som jag tänkte ta med på en liten picknick! sa Justin som precis hade fått en mikrofon. Alla började skrika.

-Selena! hörde jag Justin säga från högtalarna som hand crew precis hade satt ut. Jag kollade snabbt upp på honom och vinkade. Han mötte min blick och pekade på mig.

-Släpp fram henne! sa Justin och skrattade lite lätt. Jag lyckades komma fram och ställde mig bredvid honom. Han pussade mig på pannan och kramade om mig.

-Jag är i skolan, Justin. Jag hade precis lektion, svenska. Du vet vad mamma komma säga om hon får reda på att jag inte är i skolan. Det var jättesnällt av dig att komma hit, men jag kan inte gå.. viskade jag i Justin öra medan han kramade mig. Jag hörde att han suckade lite.

-Men.. Jag kom nyss på en idé! Du sa ju att du behövde vara i skolan, eller hur? började han och jag nickade. Ja, men du sa aldrig att du behövde vara på någon lektion? Och om du sa det - som du inte gjorde, haha - så har du håltimme just nu... bestämmer vi. Och du ska spendera den med mig! sa han och log stort. Jag skrattade och nickade lite. Sen gick vi ner från stubben och gick ut på gården. Justin’s crew vad alla andra från skolan att gå tillbaka till sina lektioner. Men som vanligt så kunde dem såklart inte koncentrera sig eftersom Justin befann sig på samma skola som dem.

 

Justin hade med sin en liten picknick korg och en filt. Han ha ut filten på gruset och vi satte oss ner. Justin öppnade korgen och började ta ut saker från den och la dem på filten. Jag kände mig iakttagen av alla andra från hela skolan. Men jag bestämde mig för att låssas som om att det bara var jag och Justin i hela världen. Han hade ju varit snäll och kommit till. Bara för min skull. Så det minsta jag kunde vara var att ignorera alla som tittade på oss. Justin vände blicken från picknick korgen till mig.

-Känner du dig lite obekväm med... att folk tittar? sa han efter några sekunder och nickade upp på ett fönster som var på andra våningen av skolan. Där satt 10 tjejer som tittade ner på oss. Dem dreglade nästan. Jag ryste till.

-Om jag ska vara ärlig.. så ja. Är inte van vid att få så mycket uppmärksamhet, svarade jag och tittade på honom. Han skrattade till lite och fixade med sakerna han hade i korgen - som nu var nere på filten. Jag tittade ner på alla saker som han hade med. Blåbärsmuffin, coca cola, jordgubbar med choklad i och en ”Aladdin”-ask med choklad i.

-Amen Justin! Du behövde inte ta med dig allt det där! sa jag och fick en liten glädjetår i ögonvrån. Justin kollade upp på mig, gav mig en snabbt kyss på munnen och gav mig en av blåbärsmuffinsarna.

-Om jag vill då? sa han och log. Jag tog emot muffinsen som Justin räckte mig.

Vi satt där väldigt länge. Bara pratade och pratade. Det kändes bra. Eller ja, tills alla i hela skolan fick rast och sprang och hoppade på oss. Då behövde vi avbryta våran lilla picknick och Justin’s livvakter fick komma och rädda honom.

 

När jag hade slutat för dagen så gick jag rätt sakta hem. Jag orkade inte gå snabbare än vad jag gjorde. Efter några minuter så var jag tillslut hemma.


Förlåt, förlåt, förlåt och förlåt för att del 13 kom sent! Men jag har seriöst jättemycket att göra nu och har inte haft tid att skriva. Men ska försöka att skriva nästa del så fort som möjligt!  Hann inte göra någon bild heller, så tog en gammal..

 

Släng gärna in en liten kommentar :)♥

2011-12-18 ♥ 20:34:55
2

You & Me forever - Del 12


Justin och jag kollade snabbt på den och vi båda fick en chock. ”Snälla, säg att det inte är mamma...” tänkte jag och blundade hårt.

Dörren öppnades och det var min otursdag. In genom dörren kom mamma.

-Hej, mrs Gomez! sa Justin snällt och ställde sig upp. Mamma kollade med en mellan arg blick på mig men hälsade vänligt på Justin.

-Selena, började hon och suckade. ”Vet du hur mycket klockan är? Och du har vänner hemma... ”

-Ja, klockan är.. sa jag och kollade snabbt på klockan som låg på mitt skrivbord. ”Klockan är 10! Fast jag har inte vänner här.. Som du ser så är det Justin. Ingen annan..

-Jaja! Men du fattar vad jag menar! Dessutom så måste du sova om en halv timme. Så då får väll han stanna i 20 minuter till, okej? sa hon och blängde på mig.

-Okejdå!

Mamma gick ut ur rummet och stängde dörren efter sig. Jag tittade på Justin som tittade ner på mina händer och tog dem i sina.

-Jag är ledsen. Men jag varnade dig... Min familj är inte direkt världen’s bästa..

-Äsch! Det är lugnt! Jag är glad att ens få vara tillsammans med dig. 20 minuter eller 2 timmar, det känns alltid helt underbart att få vara med dig! sa han som svar och kysste mig lätt i pannan.

 

20 minuter senare så gick Justin och jag följde med honom till hallen. Han satte på sin sin jacka och sina skor. Sen ställde han sig framför mig. Vi kollade in i varandras ögon. Länge. Sen kramade han om mig. Jag besvarade kramen och kramade honom tillbaka.

-Saknar dig redan, viskade han i mitt öra mitt i kramen.

-Jag saknar dig också, viskade jag tillbaka och släppte honom.

-Jag ringer dig.

-Vad bra!

Han gick och stängde dörren efter sig. Jag suckade lite svagt och gick in på mitt rum. Jag satte på mig en pyjamas och gick in i badrummet och borstade tänderna och håret. Sen gick jag tillbaka in till mitt rum och la mig i sängen. Jag somnade snabbt.

 

Jag vaknade av att väckarklockan ringde. Jag stängde snabbt av dem och gick sakta upp ur den varma sängen. Jag hatade att gå upp tidigt på morgonen. Speciellt nu när det börjar bli kallare ute. Jag gick in i badrummet och duschade lite snabbt. Eller inte snabbt direkt. Det blev i 20 minuter. Sen torkade jag mig och satte på mig några kläder. Jag började tänkta lite på Justin. Det hade jag gjort väldigt mycket den senaste tiden. Mamma verkar inte gilla honom länge. Undra varför... Vad kan han ha gjort?

Tillslut blev jag klar. Jag gick till hallen och satte på mig mina skor och min jacka. Sen småsprang jag lite till busshållsplatsen. Bussen kom efter tio minuter. Jag klev på den och satte mig näsan längst bak. Det var inte alls många på bussen. Bara jag och en till. Det var en liten kille som gick i 3a:n i samma skola som mig. Han heter Kalle.. tror jag. Jag började funderade lite på vad han hette.

Han hade mörkt hår och nästan svarta ögon. Han är faktiskt väldigt stark och läskigt, om jag ska vara ärlig. Jag brukade undvika folk som hade så svarta ögon. Jag tyckte att det var läskigt. Som om man ser ett stort hål i deras ögon. Men det är bara på vissa. Fast jag gillade andra bruka ögon. Dem som inte var så jättesvarta.

Tiden gick väldigt fort när jag satt på bussen. Folk gick på, folk gick av, barn skrek. Jag hade bara lyssnat på musik hela redan. Jag hade lyssnat på Justin’s låt ”Santa Claus Is Coming To Town”. Jag älskade den låten! Och speciellt musikvideon. Eftersom det inte var med någon tjej i den. Förutom några som dansar. Men låten var jättebra!

 

Jag klickade på ”stopp”-knappen och bussen körde fram lite och stannade sen. Jag gick av bussen och in i skolan. Där inne mötte jag Alva och Caroline. Alva hade svarta byxor, en rosa kort tröja och en svart slapp kofta på sig. Medan Caroline hade en grå magtröja och ljusblåa byxor på sig.

-Selena! ropade båda två i kör. Jag skrattade lite och gick fram till dem.

Lite senare skulle skolan börja, så vi sa hej då och gick in i våra klassrum. Jag skulle ha engelska, medan Alva och Caroline skulle ha NO.

När jag kom in i klassrummet mötte jag Arvid, Lucas, Christofer och Charlie. Det var bara dem som hade kommit. Dem flesta i klassen brukade komma någon minut försent.

Jag satte mig ner på min stol och började bläddra lite lätt i min engelska bok. Engelska var ett av dem ämnena som jag var sämst på.

 

Dem andra i klassen hade kommit och hela lektionen var slut. Alla gick snabbt ut från klassrummet, men jag stannade kvar den stund. Vi hade fått nya glosor, och jag höll på att skriva ner på dem ett papper. Det tog ett litet tag, eftersom det nästam var 30 stycken.

När jag var klar så gick jag ut, la in mina engelska böcker i skåpet och gjorde mig klar inför nästa lektion. Svenska. Det ämnet var jag lite bättre på, om jag får säga det själv.

Jag började leta lite efter mobilen. Jag var väldigt bra på att tappa bort saker. Men tillslut så hittade jag den. Den låg i min inneficka på koftan. Något meddelande? Missat samtal? Nej. Suck. Jag började fundera lite på om Justin hade glömt mig. Även om det bara har gått en natt. Men innan vi blev ”officiellt tillsammans” så brukade vi smsa och ringa till varandra hela tiden. Ja, när han inte var omringad av fans, var på konsert eller spelade in. Men annars så brukade vi göra det hela tiden. Mamma hade fått en chock och fick lite panik när hon såg min räkning på mobilen. Den låg på ungefär 1000 kronor.

Sen dess har hon ogillat att jag håller på att smsar och ringer. Speciellt med Justin. Eftersom han och jag smsar och ringer varandra mer än jag skulle ha gjort med någon annan. Om jag får en till räkning som ligger på över 500 kronor så behöver jag betala den själv och i värsta fall så stänger mamma ner mitt abonnemang.

 

Jag gick in till klassrummet där vi skulle ha svenska. Jag gillade våran svenska lärare. Det var en tjej. Hon var runt 30 år och hette Maja. Egentligen visste jag inte så mycket om henne. Förutom att hon var gift (Sen 5 år tillbaka) och hade två barn. Emil och Rebecca. Hennes man visste jag inte vad hon hette.

Maja började att prata och förklara vad vi skulle göra. Jag tittade runt lite i klassrummet medan hon pratade. Alla i klassen tittade intressant på Maja.

Plötsligt reste alla på sig och gick iväg och hämtade ett papper. Jag iakttog dem medan jag gick fram till Maja.

-Ehm förlåt, men vad skulle vi göra? Har haft en tuff morgon..

-Ursäkten godtas! Jo, ni ska skriva och berätta om hur ert sommarlov har varit. Ha gärna med några detaljer och ni ska skriva ett A4 papper. Minst! När ni är klara med det ska ni rita en bild till, på något som ni har gjort under sommaren.

-Okej, men den där läxan. Om att skriva om någon som inspirerar en? När ska den vara inlämnad?

-Nästa vecka, på måndag!

-Okej, tack! svarade jag och gick bort och hämtade ett papper. Jag funderade lite på om jag skulle göra något extra på läxan. Men först måste jag ju intervjua Justin. När passar det för honom tro..? Äsch, jag får ringa honom sen.

Jag gick tillbaka till min plats och började skriva. Berättelsen om mitt sommarlov blev långt. Tre A4 papper + att jag hade skrivit på båda sidorna av dem. Jag kände mig lite stolt. Jag gick och hämtade ett till papper som jag skulle rita på. Jag slängde en snabb blick ut genom fönstret och såg att någon stog där. Jag visste precis vem. Jag gapade. Stort!


Förlåt att delen kom sent.. Men har haft väldigt mycket att göra den senaste tiden♥
2011-12-11 ♥ 15:19:24
4

You & Me forever - Del 11


Hmm, kanske att man ska gå... eller?” tänkte jag och funderade lite. Jag klev snabbt upp från soffan och sprang till hallen. Jag lämnade en lapp på köksbordet där det stog ”Kommer hem lite senare. Var inte orolig. Har mobil med mig. Kram /Selena”. Jag lämnade  den där för säkerhetsskull. Om mamma skulle komma hem medan jag var borta. Sen sprang jag ut. Jag gick till busshållsplatsen och bussen kom efter en minut. Jag gick på den och efter två hållplatser var jag framme. Jag gick av bussen och sprang snabbt till ”huset” där konserten skulle vara. Egentligen var det inget hus direkt. Större än ett hus. Mycket större. Det var vitt och väldigt fint. Jag gick lite längre fram och fick syn på två vakter. Dem hade polis-uniform på sig. Den ena av dem hade skägg och den andra hade  lite stubb.

-Hej, jag är Selena. Selena Gomez. Justin har bjudit mig hit till hans konsert!

-Ehm? Selena.. det känner jag igen lite... sa snubben som hade stubb.

-Eh ja.. Jag är Justin’s flickvän typ. Du kanske har sätt mig i tidningen med honom? Eller så är det bara att han kanske har berättat att han har bjudit mig hit?

-Ja, så kan det vara! Men hur vet jag är du talar sanning?!

-Ehm.. jag har ett sms. Ett sms från honom där han bjöd mig. Jag kan visa! sa jag och letade upp min mobil som låg i fickan. Jag klickade upp smset och visade det för snubbarna. Dem läste högt, och det verkade som om den ena hade dyslexi.

-”Saknar dig. Ses snart? Förresten, har konsert i kväll. Om du inte ska göra nått så får du gärna komma. Ska säga åt vakterna att jag har bjudit dig, så dem vet! Puss /J”.. läste den ena och höjde på ögonbrynet.

-Jaja! Du kan gå in! sa den andra och nickade mot dörren. Jag log och nickade som tack, sen la jag ner mobilen i fickan igen  och gick in. Det var stor inne. Men hela lokalen var full av skrikande fans. Det var proppfullt! Längst fram av hela lokalen så såg jag en liten figur och antog att det var Justin. Han sa en liten hälsning och sen började han sjunga ”Never Say Never”. Någon sekunder efter han hade börjat så kom Jaden Smith fram på scen och började sjunga med.

 

 

Efter låten så började alla skrika och hoppa. Så jag såg ingenting. Sen hörde jag att Justin började prata i högtalarna. Jag hörde inte allt på grund av alla fans. Det ända jag hörde var att han sa ”godnatt” och någonting med att han ska göra en ny konsert nästa vecka. Sen gick han in bakom scenen och alla fans började tränga ut sig ur lokalen och jag blev nästan mos. Jag hoppade snabbt undan och klarade mig precis från kaoset.

Hela lokalen var nästan tom nu och jag kunde smita ram till scenen. Egentligen skulle alla gå ut nu. Men jag ville träffa Justin.

Jag smet fram tills jag var helt framme vid scenen. Där stog några livvakter och kollade lite mystiskt på mig.

-Hejsan, jag ska träffa Justin.. sa jag och log med ett litet tillgjort leénde.

-Eh? Vem är du? sa en av livvakterna och kollade ännu konstigare på mig.

-Jag är Selena. Selena Gomez. Justin har bjudit mig hit.

-Justin? Bjuda dig? Haha, knappast! Han bjuder inte folk hit. Dem som kommer hit måste ha betalat för att komma. Och om man ska träffa honom backstage så måste man ha lapp eller någonting annat! Något bevis! sa en annan livvakt och skrattade. Han var lite uppblåst, ungefär så som man brukar säga att jultomten är.

-Så ni tror mig inte? sa jag och gapade.

-Nej! Varför skulle vi?

-För att jag talar sanning.. ni kan till och med fråga Justin om ni inte tror mig.

-Ja, det ska vi göra! Stanna där så ska jag gå och fråga honom! sa livvakten som var uppblåst och gick upp på scen och in backstage.         Han kom tillbaka efter några minuter och Justin följde tätt efter honom.

-Tja, Selena! sa han och hoppade ner från scen och kramade om mig.

-Hej, sa jag och besvarade hans kram.

-Inte visste jag att du skulle komma!

-Inte jag heller, först. Men jag hade ingenting att göra hemma så jag tänkte komma.. Du hade ju sagt att jag kunde det, skrattade jag.

-Fast alla här verkar tro att jag bara hittar på att du har sagt att jag kan komma och så..

-Jag tycker det är roligt att du kom varje fall! Vad fin du är förresten!

-Det är kul att vara här! Du med, du är jättesnygg faktiskt. Som alltid! sa jag och skrattade lite svagt.  Han skrattade också och sen gick vi backstage. Vi gick i en liten korridor som ledde ut till en annat rum. Det var väldigt fint och det var lite folk där. Justin hade förmodligen varit där innan livvakten hade hämtat honom.

-Yo, Selena! sa Jaden och kom fram till mig. Han började göra en rörelse för att göra en handklapp med mig - som han och Justin brukar göra - men hejdade sig och gav mig en kram istället. Jag besvarade kramen precis som jag hade gjort med Justin’s.

-Hej! sa jag och log vänligt mot honom. Han och Justin verkade vara väldigt bra vänner, även om det skildes några år mellan dem.

Jag kollade på dem andra som var där. Det var inte så jättemånga, men några. Jag såg bland annat Usher och Scooter. Jag var faktiskt ett litet fan av Usher. Jag tycker att han sjunger jättebra, fast om jag ska vara ärlig så sjunger Justin lite bättre.

Det fanns ingen annan där som jag kände igen.

-Kom! sa Justin och tog tag i min hand. Han log åt mig med sitt perfekta underbara leénde och började gå mot soffan. Jag följde efter honom och vi satte oss ner i ena kanten av den. Han höll om mina axlar och han presenterade mig för ett annat par som satt i samma soffa.

-Tja, det här är Selena, min flickvän. Selena, det här är Veronica och Daniel. Daniel är trummis i mitt band och Veronica är Daniels fru.

-Hej, trevligt att träffas! sa jag glatt och räckte fram min hand till Veronica för att skaka den med henne. Men hon tittade bort och Daniel tog tag i den i stället.

-Ja, vad trevligt! sa Daniel för att rädda situationen.

-Så, när blev ni ett par då? fortsatte han och kollade på mig och vände sen blicken mot Justin. Jag kollade snabbt på Justin och såg att han öppnade munnen för att säga nått.

-Ett tag sen, sa han och skrattade lite.

-Ja.. ett tag sen.

-Coolt, vart träffades ni för första gången då?

-Ja, det måste ha varit när jag var 5 år tror jag.. sa Justin och tänkte lite.

-Åh, så ni var vänner när ni var små? sa Daniel imponerat. Jag kollade lite på Veronica. Hon var klädd i en svart kort klänning och ett par tunna strumpbyxor till. Hon hade ett par röda körsbärs örhängen och röda läppar. Jag följde hennes blick och upptäckte att hon kollade på någon kille lite längre bort. När hon såg att jag följde hennes blick så vände hon snabbt blicken mot Daniel och gav mig en mörk blick. Jag himlade på ögonen och vände mig mot Justin igen.

-Yes man! sa Justin och flinade.

 

Vi stängde dörren efter oss och tog av oss skorna. Jag började gå sakta in på mitt rum medan jag såg hur Justin tog av sig sin jacka och tänkte hänga upp den på kroken där alla jackor hängde.

-Du kan ta med den. Mamma blir inte glad när hon upptäcker att jag har folk hemma direkt när hon kliver inför dörren.

-Okej, om du säger det så, svarade Justin och tog med sig sin jacka och började gå mot mig. Jag log mot honom och fortsatte gå.

-Alltså du har så roligt rum! sa han precis när vi hade gått in i mitt rum.

-Ha, tack!

-På ett bra sätt då alltså. Det känns liksom... så ... ostört och bra att vara här, sa han och gick runt och kollade på mina affischer som hängde på min vägg. Han stannade till när han fick syn på en affisch om var på honom.

-Haha, så nu hänger jag på väggen? sa han och skrattade. Jag satte mig på sängen och klappade till bredvid med menat att han skulle sätta dig där. Han kom och satte sig bredvid mig och flinade lite.

-Ja, vad ska jag annars titta på när du inte är här? sa jag och log. Han kysste mig mjukt och log han med. Jag tittade på hans hasselbruna perfekta ögon och han kollade tillbaka in i mina. Det kändes helt perfekt! Att bara vara ensam med honom. Bara vi två tillsammans. Tills det knackade på dörren. Justin och jag kollade snabbt på den och vi båda fick en chock. ”Snälla, säg att det inte är mamma...” tänkte jag och blundade hårt.


2011-12-06 ♥ 17:19:30
4

You & Me forever - Del 10

Jag reste mig upp från stolen och hämtade sakerna i mitt skåp. Jag la ner dem i min väska och började traska bort till busshållsplatsen. Bussen kom bara efter något minut och jag klev på.                              Bussen började rulla och jag gick och satte mig på sätet längst bak. Det var inte så många på bussen idag. Ett äldre par satt några sätet fram och ett gäng av 9 åringar satt i mitten av bussen och lekte med deras mössor. Dem skrek väldigt mycket och var väldigt irriterande. Så jag satte i mina hörlurar i öronen och satte på låten ”Never Say Never”. Det var en av mina favoritlåtar av Justin.

-Hörru, du ja, tjej där! sa en kille av 9 åringarna. Jag kollade vem han menade om det verkade som om han menade mig.

-Jag?

-Ja du! Stäng av din skit musik!

Jag tog ut hörlurarna från öronen och upptäckte att jag inte riktigt hade kopplat i dem i mobilen. Jag kände hur jag blev röd i hela ansiktet och satte snabbt i hörlurarna ordentligt. Hela resen hem undvek jag att kolla på folk som gick förbi och tittade på mig.

 

Jag klev av bussen och gick hem. Det hade inte kommit något post idag, så jag kunde bara gå hem utan att kolla brevlådan. Egentligen var det inte så långt bort från busshållsplatsen hem till mig. Det brukade i normalt fall ta 10 minuter. Men idag var det nog min otursdag.

Jag var hemma efter en kvart. Jag tog upp nyckeln från en flicka i min jacka och låste upp dörren. Precis som varje gång jag kommer hem så säger jag samma sak hela tiden.

-Hallå? Någon hemma?

Inget svar.

Jag sparkade av mig skorna och la ner väskan på golvet. Sen tog jag av mig jackan och hängde den på hyllan. Jag gick in i köket och tog ett äpple. Jag började gå mot TV:n och när jag väl var framme där så hittade jag inte fjärkontrollen. Jag letade lite snabbt och såg att den låg på TV:n. Jag hämtade den och satte mig ner i mitten av soffan.

Efter en liten stund så tröttnade jag på att kolla på TV. Så jag hämtade mitt block och en penna. Jag funderade på om jag skulle rita lite eller så. Men sen kom jag på att kunde göra våran svenska uppgift. Att skriva om någon som inspirerade en. Den personen som var ens förebild. Jag började skriva ner frågor i blocket eftersom man skulle ”intervjua” den personen som man hade valt.

När jag hade skrivit ner ungefär 30 frågor så hämtade jag min mobil och slog in Justin’s nummer. Han svarade efter 3 signaler.

-Hallå?

-Hej, det är jag, sa jag glatt och log.

-Jag vem?

-Selena

-Okej? Justin kan tyvärr inte prata med dig just nu, han är på konstärt!

-Jaha, okej. Men du kan väll säga att jag har ringt honom? Och be honom ringa upp?

-Eh, visst. Om jag kommer ihåg. Men jaja, hej då!

-Hej d.. hann jag bara säga innan jag hörde att personen i andra änden av luren hade lagt på. ”Vad ska jag göra nu då..?” tänkte jag och kollade runt mig. Det var ju Justin jag ville intervjua. Alla i klassen skulle bli så avundsjuka och jag skulle äntligen få lite uppmärksamhet. Jag hade bara fått det en gång, och det var när jag hade brutit foten och behövde gå på kryckor. Det är ett gäng i min klass som är det ”populära” gänget. I det gänget så tillhör Emma, Maria, Ella, Lucas och Kalle. Alla av dem är ganska elaka och dryga. Man ska hällst inte ha något med dem att göra. Då får man bara problem och bli utskrattad av hela skolan. Tro mig. Jag har varit med om det en gång. Det var när en kille i två:an ”jagade” mig. Då råkade jag snubbla och ramlade ner i en lerhög och just då kom ”de populära gänget” och Kalle råkade också ramla i samma lerhög som mig. Sen så skyllde han på att jag hade satt krockben på honom och sen så trodde alla på honom.

Jag har aldrig riktigt haft någon bra självförtroende. Bara när det gäller musik. Jag har faktiskt skrivit en låt. Jag kallar den för ”Who Says”. Fast jag har aldrig sjungit den för något. Fast någon gång kommer jag nog det..

Jag gick tillbaka till soffan och tog en filt som jag la över mig. Ungefär 10 minuter senare så hade jag somnat.

Jag vaknade av att mobilen ringde. Jag gnuggade mig lätt i ögonen och kollade vem det var som ringde. Justin. Jag klickade på svara.

-Heejj.. sa jag sömningt och gäspade.

-Hej, du hade ringt?

-Eh, ja, det hade jag. Jag skulle vilja intervjua dig, om jag fick..

-Intervjua? Mig? Du?

-Det är till ett skolprojekt! sa jag snabbt och satte mig upp i soffan.

-Okej, men visst. Klart att du får göra det! Är det många frågor?

-Runt 30 stycken..

-Okej, men då kan jag komma över till dig sen, va? Kan jag komma lite senare i kväll? Har inte tid just nu. Ska ut på scen om två minuter.

-Jodå, du kan komma när du vill. Men kom gärna inte för sent. Mamma blir galen om jag har folk hemma mitt i natten. Hon säger att jag måste få min ”skönhetssömn”..

-Haha, din morsa är roligt hon. Men det är lugnt, jag ringer innan jag kommer. Om det är okej? Ja, men ska upp på scen nu om en minut. Så jag måste gå. Vi ses, puss! sa han och la på. Jag suckade svagt men log samtidigt. Jag la ner huvet på en kudde som låg i soffan och försökte somna om. Men det gick inte. Jag kunde absolut inte kunna sova.

Jag hämtade min bärbara dator och satte på den. Den startades och jag knappade in mitt lösenord. När den var helt igång klickade jag upp internet och gick in på google. Jag sökte på ”Justin Bieber 2011” och det kom upp bilder på honom. Jag kollade på alla och sen sökte jag vidare på andra saker.  Men just då kom jag på att Justin hade bjudit mig till hans konsert. ”Hmm.. vart skulle den vara nu igen..?” sa jag och tänkte så det knakade. Sen kom jag det. Hans konsert var bara några kilometer ifrån mitt hus.

”Hmm, kanske att man ska gå... eller?” tänkte jag och funderade lite.

 


 

Japp, det var del 10. Vad tycker ni? Kommentera♥
2011-12-04 ♥ 14:57:59
3

You & Me forever - Del 9


Jag hörde utifrån dörren och någon tog tag om den och sakta men säkert öppnade den. Jag hoppade till. Jag suckade lättat och såg att det bara var Stella som var vaken.

-Men gud, du ser ut som ett levande vitt lik! skrek hon nästan när hon fick syn på mig.

-Nämen tack hörru! Vilken snäll komplimang! svarade jag och himlade med ögonen.

-Men gaaaah! sa hon och kollade på klockan.

-Du slösar bort min tid! Det är en stor dag för mig idag! fortsatte hon och nästan fick panik.

Hon sprang upp för trappan med runga steg och jag hörde badrum’s dörren smällas igen på övervåningen. Jag suckade och kollade på klockan själv. 06.23. Jag suckade igen och gick sakna in på toaletten som var på nedervåningen. Det kändes som om jag snart skulle somna så jag hoppade in i duschen. När jag var klar så tog jag en handduk och kollade mig i spegeln. Jag kollade på mitt ansikte lite extra noga och upptäckte att jag hade fått en finne på hakan.

-AAAAAAAAAAH! Hjälp!!! ropade jag högt och fick panik. Det fick bara inte vara sant! Skolan skulle ju börja idag, det skulle vara jättepinsamt om dem såg att jag hade fått en finne. Jag kollade snabbt i skåpel och letade efter ett plåster. Det ena plåstret som jag hittade var ett Bamse-plåster som hade legat i skåpet i åratal. Jag suckade högt och tung och tog fram paketet med plåster. Jag tog fram ett ”lille skutt” plåster och satte snabbt på det på finnen.

Jag gick snabbt in på mitt rum och satte på mig mina kläder. Det blev en lila Justin Bieber-tröja och ett par svarta jeans. Jag kollade i fönstret och såg att det hade börjat regna lite. Det var lite små dugg.

 

Jag satte på mig jackan och ett par skor, och tog min lilla väska. Sen sprang jag snabbt ut till bussen och hann med den precis. Jag satte mig ungefär i mitten och satte i mina hörlurar i öronen. Jag kollade på när folk steg på bussen.

När jag kollade bak så såg jag att Jake också satt på bussen. Han satt tre säten bakom mig. Jag ställde mig upp och gick bak till honom.

-Hej sötis, sa han och kramade om mig.

-Hej.

-Vad fin du är!

-I dem här kläderna? Haha, tack. Du med! sa jag och täckte över min tröja med jackan.

-Ja, du är jättefin! Verkligen! Sätt dig, sa han med ett leénde på läpparna. Jag satte mig bredvid honom och stoppade ner mina hörlurar i min väska.

Vi satt och pratade och tillslut upptäckte jag att jag skulle gå av.

-Oj, jag ska gå av här. Vad tiden går fort när man har kul, haha. Men du, vi hörs, sa jag och kramade snabbt av honom och sen klev av bussen.

Jag gick in i skolan och gick snabbt till mitt skåp. Där la jag in alla böcker förutom matte-boken eftersom våran första lektion var matte.  Jag gick till klassrummet och hämtade en linjal, en penna och ett suddgummi. Sen gick jag och satte mig på mig plats.

Jag fastnade på uppgift fem, så jag iakttog alla andra i klassen när dem kom in i klassrummet och började jobba.

 

Efter ungefär en timme så var det rast. Jag gick till Caroline och Alva (Mina två bästa vänner) som stog vid sina skåp. Vi tre går inte i samma klass. Caroline och Alva går i ”B” och jag går i ”A”.

-Selena! sa Caroline och Alva i munnen på varandra och sprang fram och kramade om mig. Jag kramade dem tillbaka.

-Vart har du varit hela sommarlovet?! Vi har saknat dig som bara den! sa Alva och gav mig en till kram.

-Säg inte att du har hängt med Justin hela tiden, sa Caroline och blinkade med ena ögat, och jag förstod att hon bara skojade.

-Jag har saknat er också! Och ja, jag har varit en del med Justin.. sa jag och flinade till.

-Yeah! Jag visste det! Haha! Nämen seriöst, jag såg er i tidningen. Hur är han? Är han snäll? Har han sagt något gulligt till dig? Är ni typ tillsammans nu? sa Carolina och gjorde en rörelse som visade att hon var stolt.

-Han är faktiskt jättesnäll! Nej men, han är som en vanligt kille. Jag vet inte riktigt om vi är tillsammans eller inte.. Men det känns så bra att vara tillsammans med honom. Jag känner mig så speciell!

-Du ÄR speciell! Men vänta, vad han du gjort på hakan? Gör det ont? Har du ramlat? Vad har hänt? frågade Alva och kände lite löst på mitt plåster.

-Jag mår bra. Det har inte hänt något.. förutom att jag fick världens största finne i morse.

Vi la våra saker i våra skåp och gick till ett litet café som låg i samma hus som skolan var i. Jag tog en cola-light och en muffin, medan Alva tog en fanta och en skinkmacka. Caroline tog bara en liten ”mer”-dricka. Vi satt där och pratade om allt. Det kändes så bra att få prata med dem igen. Första gången vi alla tre träffades var när vi skulle börja i förskoleklass. Då fick vi tre + två killar sitta vid samma bord i skolan. Då hade våran lärare sagt att vi skulle jobba med bordsgrannen, och eftersom båda killarna ville jobba med varandra så fick vi tre jobba med varan. Och sen dess har vi alltid hängt ihop.

Vi gick tillbaka till skåpen och hämtade våra grejer som vi skulle ha till nästa lektion. Jag skulle ha svenska och Alva och Carro skulle ha matte. Vi kramade om varandra och sen gick vi till våra klassrum. Vi hade bestämt att vi skulle ses hemma hos Alva i veckan och ha en liten film kväll.

Medan jag gick till klassrummet så pep det till i mobilen. Jag tog upp den och såg att det var ett sms. Från Justin. Jag klickade snabbt på visa och läste flera gånger.

”Saknar dig. Ses snart? Förresten, har konsert i kväll. Om du inte ska göra nått så får du gärna komma. Ska säga åt vakterna att jag har bjudit dig, så dem vet! Puss /J”

Jag log och sen gick jag in i klassrummet. Väl där inne så skulle vi skriva om någon person som inspirerade den och det fick vara vem som hällst. Och jag, jag visste precis vem jag skulle välja!


2011-12-02 ♥ 18:30:04
3