Chapter 3 - Please, mom, I do not want

”Hej! Är du på väg?” frågade jag i telefonen redan innan hon hade svarat. Men på något sett verkade hon ha hört det. För hon fnissade till sa svarade med ett kort ”ja”.

”Pff, vad härligt! Jag var lite orolig där ett tag..” svarade jag lättat och pustade ut.

”Gubben, jag står bakom dig!” skrattade hon och la på. Jag höjde på ögonbrynet och vände mig om. Där stod hon. Lika vacker och fin som vanligt!

Jag gick fram till henne och drog in henne i en mjuk kram. Fjärilarna dök upp i magen igen. En underbar känsla.

”Hej” viskade jag lent i hennes öra.

 

---------------

 

 

 

”Så, vi ses i morgon eller?” frågade Selena och kysste mig ömt på läpparna. Jag besvarade snabbt kyssen och log emot henne.

”Jag antar det! Om vi inte gör det i kväll?” svarade jag och fuktade mina läppar. Hon pressade fram ett smått leende och nickade kort.

Jag gav henne en lätt kram innan jag hoppade in i bilen tillsammans med Kenny, Scooter, Usher och Alfredo.

Bilden startade sekunderna därpå, och började rulla ut på den stora vägen. Jag tittade bak och såg hur Selena blev mindre och mindre för varje sekund som gick. Jag suckade högt och satte i hörlurarna i öronen. Efter det klickade jag upp spotify och satte på första låten på top listan. Sen lät jag de bara rulla, tills ”Boyfriend” började spelas högt. Jag bytte snabbt låt och pustade ut..

.

Jag slog mig ner i soffan hemma i lägenheten med en duns. Förhöret gick bra.. Bättre än jag väntat mig i alla fall!

”Konsert i kväll då! Hur känns det?” log Kenny och slog sig ner bredvid mig i soffan. Jag nickade kort och fuktade mina läppar.

”Bara bra tack! Lite nervös.. Men det kommer nog gå bra. Med eran hjälp så går allting bra!” svarade jag med ett smått leende på läpparna.

Tiden gick snabbt, otroligt snabbt. Det var bara några ynka timmar kvar till min konsert här, och jag var verkligen nervös. Inte för att jag skulle ramla av scen, eller att jag skulle sjunga fel.. Utan, för att gå upp på scen och se mina fans rakt i ögonen. Det var det som jag var mest rädd för.. Nervös.

”Justin!” ropade Kenny från andra sidan rummet och vinkade dit mig. Jag gick snabbt fram till honom med ett smått leende på läpparna. Han stod på pratade med Selena och Alfredo. Usher var inte här just nu. Jag tror att han gick och tittade till att alla gjorde det dem skulle. Alltså alla kameramän och sladdgrabbarna.

”Selena, hej!” utbrast jag glatt och kramade om henne. Hon besvarade varmt min kram och kysste mig passionerat mitt på läpparna.

Kenny harklade sig bakom oss och rufsade mig i håret. Jag suckade högt och himlade med ögonen. Kenny.. Samma gamla Kenny. Som vanligt.

”Ken-to-the-ny, vad har jag sagt om att röra mitt hår?” skrattade jag och slog till honom röst på armen.

 

 

 

”Skruttan, kan jag få prata med dig?” mumlade mamma och harklade sig snabbt. Jag suckade högt och slog mig ner i soffan mitt emot henne. Hon hade en bunt med papper i handen, plus en mugg med kaffe i. I kaffet hade hon alltid mjölk och socker, alltid.

”Ja, vadå?” frågade jag trött och gäspade. Att vara på stranden med Tilda hade tagit slut på alla mina krafter! Först skulle vi bada, sen skulle ju sola, efter det var det baddags igen, och sen skulle vi tydligen köpa en varsin Ben&Jerry’s. Efter det var det dags att börja blåsa upp alla hennes ballonger som hon hade med sig, sen skulle vi sola igen.. Ja, hon har alltid fullspäckade scheman!

”Jag och din pappa kanske inte kommer ha råd med hyran nu i sommar.. Därför så ska vi både jobba stenhård hela sommaren, alltså att vi inte kommer ta någon semester. Ehh..” Hon harklade sig snabbt och tog ett nytt andetag innan hon sedan fortsatte med en ny mening. ”William kommer vara på fritids under sommaren, i alla fall dem dagarna fritids är öppet. Annars så får han vara hos mormor och morfar eller hos någon kompis. Eftersom vi inte kan ha några barn springades här hemma när vi jobbar, vi jobbar ju hemma. Att ha lille William här skulle leda till att vi inte får något gjort.” Än en gång så avbröt hon sig själv. Den här gången smuttade hon lite på kaffet, innan hon återigen fortsatte. ”Tyvärr är det så att du inte heller kan stanna hemma. Så jag och din pappa har ett förslag!”

Hon reste sig snabbt upp från stolen hon satt på, och bläddrade hastigt igenom pappershögen som hon hade i knät.

Hon verkade precis lyckats hitta det hon sökt efter.

”Här!” utbrast hon stolt och räckte över ett block till mig. Jag tog vänligt emot det och bläddrade igenom blocket - med vidöppen mun hela tiden.

”Seglarläger?! Driver du med mig?! Jag kan inte gå på något förbaskat seglarläger den här sommaren! Och absolut inte om två veckor, det är ju då jag ska ligga på stranden och sola!” Jag skrek nästan åt henne. Men allvarligt, jag och seglarläger funkar inte ihop! Jag har aldrig ens suttit i en segelbåt!

Jag hasade mig upp från soffan och gick med hårda, bestämda och långa kliv upp mot mitt rum. Dörren smällde jag igen hård efter mig. Efter det sprack det!

Jag ramlade ner på sängen med tårarna rinnandes ner från kinderna. Aldrig att jag skulle klara av att vara borta från Tilda! Eller Samuel! Eller stranden! Jag skulle inte klara mig.. Inte klara mig utan något eller någon här! En sak, vem vill segla?! På sitt sommarlov?! Det är helt sjukt.. Jag har aldrig ens suttit i en segelbåt, och nu tvingar mamma ut mig i en okänd båt, med okända främmande människor! Vad kommer hända med mig där?!

.

”T-t-t-iiiiild-aaa-aa!” stammade jag fram bland snyftandet. Tårarna forsade ner som floder från kinderna, och jag kunde nästan slå vad om att ögon var rödsprängda. Vem jag orkade inte sluta gråta. Jag orkade inte, jag ville inte och jag kunde inte! Det gick bara inte!

”Sky, vad har hänt?! Berätta!!”

Att höra Tilda’s röst genom telefonen var skönt. Hon fanns alltid där för mig, när jag en behövde henne!

Jag tog ett djupt andetag och hörde hur mamma bankade på dörren, igen!

”Mamma tvingar med mig på något skitläger i sommar! Där man ska segla! Rädda mig, Tilda, snälla? Jag ber dig, jag ber dig verkligen!” pep det ur mig. Min röst var hes och räckte nästan inte till.

Jag blev snabbt lite osäker på om hon hade hört vad jag hade sagt, för hon svarade inte..

Jag tog bort mobilen från örat och stirrade ner på displayen. Hon hade lagt på!? Varför hade hon det?!

Jag suckade igen och la huvudet mot huvudkudden i sängen. Tårarna på kinderna hade torkat ut..

En halv minut senare så pep det till i mobilen. Ett sms.

Jag klickade snabbt fram det och såg vem det var ifrån. Tilda.

 

Ledsen. Pappa drog åt sig min mobil för att ringa något samtal angående jobbet. Som du vet så har han ingen respekt för mig.. Aja, vad sa du för något? Internet hackade, så jag hörde inte. Var det allvarligt? Ring upp eller smsa. Puss /T

 

Jag suckade högt och raderade smset. Jag visste att hennes pappa inte hade någon respekt för henne, men i alla fall!

Jag bet ihop kindbenet och tog ett fast grepp om mobiltelefonen. Tvekandet trängdes fram inuti huvudet för något sekund, men därpå så hade jag redan kastat iväg mobilen. Vilket jag inte borde ha gjort..

Den hade hamnat på andra sidan sängkanten, men efteråt så ramlade den ner på golvet och fick en stor spricka i sig.

.

Jag hade visst bara två veckor kvar här hemma, innan mamma drog med mig bort från min fina, lilla hemstad.

Jag kommer missa allting! Alla kompisarnas fester, småprat.. Tilda’s sextonårsdag...

Jag la mig på mage i sängen och lät tårarna rinna ner från kinderna. Det var svårt att övertala min mamma, riktigt svårt!

.

”Skyler! Sky? Vakna!”

Tilda’s röst gick rakt igenom mig, och jag öppnade ögonen på direkten! Hon hade på sig sin fina, korta, svarta klänning. Svart smink i ansiktet och armarna fyllda av armband och ringar.

”Vi måste gå nu! Annars missar vi Justin’s konsert!” utbrast hon och gav mig ett snett leende.

 


Jag är ledsen att kapitlet blev sent.. Några veckor sent. Men jag har faktiskt mina skäl till att det är sent!

 

Har dessutom berättat att min uppdatering inte kommer vara så bra nu i sommar. Men jag ska försöka skriva!

Just det här kapitlet blev skit, alltihop! Jag har inte ideér, och skulle vilja börja på en ny - Ja, jag vet, jag har precis börjat på den här.. Men mina ideer tog slut, eftersom jag inte har skrivit på länge.

Men men, kommentera gärna! Vill verkligen veta dina åsikter! ♥

Btw, Cicci var också snäll och gjorde några nya skyltar! Tack!^^

2012-06-27 ♥ 16:28:11
12

Chapter 2 - Party time!

”Hej sötnos!” sa jag glatt och tog emot ett block som hon föll fram. Hennes ljusbruna hår var lockigt, och ögonfärgen var i en gullig brun färg.

Jag drog upp korken på den svarta pennan och skrev snabbt ner min autograf, efter det räckte jag över blocket till henne. Hon tog snabbt emot det och log så stort att hennes vita tänder syntes.

Timmarna gick fort. Fansen var trevliga. Allt gick som det ska. Tills det pep till i min mobil. Jag fiskade snabbt upp den och såg att det var en sms. Jag chockades till när jag såg vem det var från..

 

---------------

 

Jag började gå hemåt. Skoldagen hade varit helt okej! Tilda hade bestämt att jag skulle ha fest denna kväll. Hon sa att hon skulle komma några timmar tidigare, och hjälpa mig att fixa. Inbjudningarna skulle hon också fixa! Plus all fika och jox. Ja, vad ska man säga? Tilda är fantastik!

Jag snabbade mina steg och var hemma på nolltid! Snabbt så drog jag upp nyckeln från väskan och låste upp ytterdörren.

Allt var som tidigare.

”Hallå?” ropade jag rakt ut och stängde dörren bakom mig. Jag knöt upp knutarna på skorna och la ner väskan på golvet. Väskan var oerhört tung! Jag hade läxböcker, datorn och annat skit i den.

”Hej gumman!”  hördes ett rop tillbaka, och jag förstod direkt att det var mamma.

Jag suckade högt och gick in i köket där hon stod och bakade. Chokladtårta.

”Hej! Varför bakar du?” frågade jag och höjde på ögonbrynet.

”Min lilla prinsessa fyller ju år idag!” utbrast hon och slickade på en sked som var full med smet.

”Jaja.. Ehum, jag går ner till stranden och badar en stund!” sa jag snabbt och sprang upp på mitt rum.

Jag öppnade min garderob och tog ut en svart bikini. Den satte jag på mig under kläderna och tog sedan med min rosa lilla handduk. Jag tittade mig i helfigur i spegeln innan jag hörde William.

Han smällde igen dörren hårt och ropade på mamma. Han verkade orolig inför något.

Jag ryckte lätt på axlarna och satte upp håret i en liten knut.

.


På stranden så var det inte ganska många. Det var fullt! Överfullt! I och för sig så var det inte så konstig. Det var juni. Den 19:onde.

Jag suckade högt och började gå ner mot strandkanten. Det var fullt med barn som satt och plaskade i vattnet.

Jag gick ner en liten bit i havet och vattnet plaskade upp längst bena. En härlig känsla, årets tredje bad!

Om jag skulle säga att det var kallt, så skulle jag ljuga. Men det var inte varmt heller..

Just då pep det till i min mobil, som var i bakfickan av shortsen. Jag drog snabbt upp den och såg att det var ett sms. Från Tilda.

 

Hej där! Sky. Fixat allt nu, bad din mamma baka en tårta. Det gör väl inget? Hon gör ju så goda tårtor.. Det är det! ;) Men du, jag behöver din hjälp! Kan du ta med dig Samuel och komma över? ;) XX //Tilda

 

Jag suckade igen och pressade fram ett svagt leende. Mobilen hamlade i bakfickan på shortsen som jag snabbt tog av mig. Jag tog samt av mig tröjan också och började gå ner mot havet igen.

Jag doppade samt hela mig, inklusive håret, och gick sedan upp till mina kläder och torkade mig. Håret var det ingen ide att torka. Det skulle ändå bli blött då.

.

Samuel’s hus var stort. Fast dock så var det inte lika stort som Tilda’s. Jag skulle gissa på att det var fem gånger så stort som mitt. Kanske mer, kanske mindre.

Jag knackade på deras stora ytterdörr och väntade på att någon skulle öppna. Precis som den gjorde någon minut därpå.

Av Samuel’s lillebror, Johannes.  För att vara sju, så var han väldigt förståndig.

”Hej” utbrast han glatt och kramade om mig, hårt. Jag besvarade stelt kramen och log smått mot honom.

”Har du Samuel här?” frågade jag vänligt och såg runt i hallen. Stor hall, såklart. Vissa människor kanske ville skryta lite. Jag flinade åt tanken och skakade snabbt bort den.

”Ja! Han är uppe på sitt rum med någon elak tjej...” mumlade Johannes och suckade. Han försvann bort i det stora huset och lämnade mig ensam kvar.

Hans föräldrar var nog inte hemma. Eftersom jag inte såg några bilder på uppfarten.

Jag drog av mig skorna och la ner min fuktiga handduk på dem. Jag ville helst inte blöta ner deras hem.

Jag gick upp för deras trappa och riktade stegen på Samuels rum. Det var ganska självklart att just hans rum var hans. Han hade sjöutsikt, vilket jag var riktigt avundsjuk på!

Jag kom fram till hans rum och knackade lätt på den stängde dörren. En harkling hördes inifrån, men dörren öppnades strax därpå. Av Samuel.

”He-ej..!” sa han stelt och drog in mig i sin omfamning. Jag besvarade hans stela kram och log svagt mot honom. Han kanske var en av mina bästa vänner, men jag visste att något var fel!

”Hej! Kommer jag olämplig?” frågade jag och försökte titta in i rummet. Vilket som nästan var omöjligt, eftersom han inte hade öppnat dörren särskilt mycket.

”Lite kanske..” mumlade han som svar och tittade generat ner på sina händer. Japp, då var saken klar! Johannes hade rätt! Han hade en tjej där inne någonstans.

”Jaha. Eh, lycka till! Jag ville bara säga att Tilda skulle behöva din hjälp. Du vet.. Jag fyller år idag! Men vi ses!” Jag pratade snabbt. Dels för att han verkade tycka att jag drog ut på tiden, och dels för att Tilda behövde mig! I och för sig så kände jag mig inte så bekväm med situationen jag heller!

”Grattis!” Han pratade lite snabbt som jag..

Jag pussade honom mjukt på kinden och tog stora kliv nedför trappan och ut ur deras hus.

Jag la handduken över axeln och började springa i riktning mot Tilda’s hus.

 

 

Jag gick in idet stora köpcentret i hack efter mamma. Hennes steg var snabba och långa. Vilket fick mig att behöva små springa lite.

”Vi gör det här snabbt, okej?” frågade hon allvarlig och höjde på ögonbrynet. Jag hade hunnit ikapp henne.

”Yupp! Då är vi överens!” Jag var glad. Glad över att hon också ville göra det här snabbt. Egentligen ville jag inte hellre än att komma bort härifrån...

Hon gick in på Cubus och lastade direkt på med kläder, på armen. Jag suckade högt och gick fram till henne.

”Jag tar det!” mumlade jag snabbt och tog alla kläder från hennes famn. Hon log tacksamt upp mot mig och fortsatte leta bland kläderna, snabbt.

Även om det kändes fel att erkänna, så var jag längre än henne. Längre än min egna mamma.. Det hade jag aldrig kunnat tro när jag var yngre!

.


Vi var äntligen klara, och satt på ett litet café med av varsin starbucks i handen.

”Det gick ju bra! Eller hur?” pustade mamma ut och drack lite av sitt kaffe. Jag nickade kort och harklade mig.

”Ja, helt okej” Jag pressade fram ett leende och möttes av hennes ögon. Hon bytte snabbt samtalsämne och började prassla lite i hennes påsar. Jag hade tappat räkningen på påsarna när dem kom över sju..

”Så, vad ska du göra i morgon?”.

”Jobba” svarade jag snabbt och reste mig upp från stolen. Hon tittade konstigt upp på mig. Jag svarade med en ursäktande blick.

”Jag måste till polis förhöret...” sa jag snabbt och började gå ut från det lilla cafét. Jag kunde se i ögonvrån hur mamma tittade sorgset ner på sitt kaffe och gjorde allt för att inte visa sig svag. Jag kände skuldkänsla. Jag skulle inte ha lämnat henne ensam! Men jag behövde verkligen då på det där förhöret.. Om inte, så skulle jag riskera att hamna i fängelse. Eller åtminstone få göra någon slags samhällstjänst.

.

”Hej! Är du på väg?” frågade jag i telefonen redan innan hon hade svarat. Men på något sett verkade hon ha hört det. För hon fnissade till sa svarade med ett kort ”ja”.

”Pff, vad härligt! Jag var lite orolig där ett tag..” svarade jag lättat och pustade ut.

”Gubben, jag står bakom dig!” skrattade hon och la på. Jag höjde på ögonbrynet och vände mig om. Där stod hon. Lika vacker och fin som vanligt!

Jag gick fram till henne och drog in henne i en mjuk kram. Fjärilarna dök upp i magen igen. En underbar känsla.

”Hej” viskade jag lent i hennes öra.

 

 


 

 
Morgon kapitel! :D
Kommer inte kunna skriva något mer idag, eftersom jag inte kommer vara hemma! Men glöm inte att kommentera! Verkar novellen bra?♥
2012-06-08 ♥ 06:50:32
16

Chapter 1 - It’s my birthday


”Godmorgon älskling, och grattis på 16års dagen! Ha’ den äran!” sa mamma lyckligt innan hon ens hade öppnat dörren in till mitt rum. Jag drog snabbt täcket för huvudet och önskade att dagen skulle vara slut. Men, den hade knappt börjat!

”Grattis, min lilla flicka!” instämde pappa och föll en lyckotår.

Jag suckade lågt och satte mig upp i sängen.

”Tack, tack.. Jättefint!” sa jag ironiskt och nickade ned mot presenterna som pappa hade på brickan som han bar på. Tre paket, i rosa inslagspapper, och ett liten kuvert.

Mamma tittade besviket ner på sina händer i samma stund som pappa la en stöttande hand på hennes axel.

Samma minut så strömmade lille William in i rummet och hoppade upp bredvid mig. Jag flinade mot honom och drog in honom i en omfamning.

”Grattis” sa han glatt och besvarade kramen.

Jag blev genast på bättre humör och började öppna ett av paketen. Innehållet av det förvånade mig inte ett dugg.

”Tack pappa, precis vad jag önskade mig!” utbrast jag och studerade noga den bruna Louis Vuitton väskan.

Jag kunde se i ögonvrån hur mammas leende sken upp, precis som solen. Jag suckade högt och la väskan bredvid mig. Efter det började jag öppna dem två andra paket för att där efter riva upp kuvertet.

.

”Tack för frukosten! Jag drar till skolan nu. Hej då!” ropade jag högt innan jag drog på mig Conversen och knöt dem i en slarvig rosett.

Mamma ropade något ohörbart tillbaka, så jag ryckte på axlarna, tittade mig själv i spegeln en sista gång och gick sedan ut från lägenheten.

Jag hade på mig ett par svarta korta shorts och en rosa kavaj. Det matcharde jag med en snygg beige blus och den nya Louis Vuitton väskan.

Jag öppnade den stora porten ut från lägenheten och en kall vindpust åkte förbi. Gåshuden på armarna dök upp direkt.

Jag drog kavajen tätare kring kroppen och började gå i riktigt mot Tilda’s hus. Jag brukade alltid komma och hämta henne varje dag innan skola. Vi började med det några dagar efter att hon hade flyttat hit, vilket var för ungefär fem år sen. Nu har det bara blivit en rutin!

Jag svängde upp stegen mot den lilla trappan för att komma fram till dörren. Jag valde att knacka istället för att plinga. Deras plingklocka lät högt, och hennes föräldrar låg nog och sov just nu. Med tanke på att dem jobbar natt.

”Hej! Skyler!” utbrast Tilda, som precis hade öppnat ytterdörren. Dem bodde i en villa några kvarter bort. Lycko dem..

”Hej” svarade jag glatt och gav henne en mjuk kram. Hon besvarade den snabbt innan hon drog in mig i huset. Lika stort som jag mindes.

”Jag har en överraskning till dig!” flinade hon hemlighetsfullt och slog ihop händerna, vilket som fick mig att blinka några gånger.


”Vadå för något?” Även om jag inte ville erkänna det, så var jag nyfiken! Tilda hade alltid överraskningar när det hände något speciellt! Som nu, till exempel!

Hon försvann bort bakom dörrar och väggar. Egentligen borde jag känna till hennes hus, och kunna det utantill. Men vi brukade inte vara inne här så ofta, vi var mest hos mig eller på något café.

Någon minut senare så var Tilda tillbaka. Hon hade ett litet paket i handen och räckte över det till mig. Jag tvekade lite, men tog sedan emot det. Annars skulle jag ju vara oartig.

”Grattis på födelsedagen! Öppna!” mumlade hon tålmodigt och drog på sig sin jacka.

Jag bet mig löst i underläppen och började dra av snöret. Paketet var inte inslagen som ‘riktiga’ paket. Det här var mer tejp med paketpapper och inte paketpapper med tejp..

Minuten senare så hade jag lyckats öppna paketet och Tilda stod redan klar i hallen. Med väska, skor och jacka. Jacka, på sommaren?!

”Gillar du det?” frågade hon nyfiket och log stort emot mig. Jag stod som fastfrusen. I paketet så låg det två VIP biljetter till självaste Justin Bieber’s konsert som skulle vara om två dagar, plus meet&greet biljetter!

”Herregud Tilda! Jag älskar det!” utbrast jag och hoppade på henne. Jag gav henne en hård kram samtidigt som jag stirrade på biljetterna.

Om dagen skulle fortsätta så här bra, så skulle den aldrig få ta slut!

.

Vi gick snabbt in i skolans byggnad och schasades fram till våra skåp. Vi hade kommit försent, som vanligt.

”Vad ska vi skylla på idag då?!” frågade Tilda oroligt och spärrade upp blicken mot mig. Jag ryckte på axlarna och fuktade mina läppar.

”Du behövde byta byxor för att du kissade på dig?” frågade jag prövades och gjorde en osäker min som gick ända upp till ögonen.

Tilda’s ögon blev stora och allvarliga. Tills hon svalade hårt och ruskade hastigt på huvudet.

”Aldrig i livet!” utbrast hon sedan och låste sitt skåp igen. Matte.. Säkert det tråkigaste ämnet i skolan!

”Du fyller 16 Sky, dem kan inte ge oss kvarsittning då!” Hon tog mig i armen och i armkrok upp för trapporna och in i mattesalen. Japp, alla i klassen satt redan där, inklusive både mattelärarna. Alicia och Casper.

Jag kände hur Casper’s blick brände mot kinden, och blev tvungen att möta hans ögonkontakt. Hans hår såg fett ut och skägget riktigt, riktigt grått och äckligt. För sig så var det inte speciellt förvånande.

”Ehum, och kan ni två förklara varför ni är sena?!” frågade han med pipig röst och harklade sig. Precis som om han hade kommit in i målbrottet, igen!

 

”Haha, här!” skrattade jag och tryckte in en jordgubbe i munnen på Selena. Hon fnös till och spottade ut resterna av den i min hand. Jag skrattade högt och log stort emot henne. Hon var så vacker..

Jag mötte hennes bruna ögon och flätade samman våra fingrar. Hon tittade lyckligt tillbaka till mig, och jag besvarade snabbt hennes leende.

Vi satt på stranden, hade med oss picknick och tittade upp över solnedgången. Klockan hade redan blivit elva på kvällen, men eftersom luften var så varm så kändes det som om det fortfarande var mitt på dagen.


0.0px 0.0px 0.0px; text-align: center; font: 14.0px Arial;">Selena vände sig sakta emot mig och kysste mig passionerat. Jag log mot hennes läppar och stönade till. Hennes hand hamnade automatiskt mot min nacke, medan båda mina händer smekte hennes rygg.

”Grattis på årsdagen älskling viskade hon mot mitt öra sekunderna efter att hon avbrutit kyssen.

”Grattis på årsdagen” svarade jag och drog in henne i en mjukt och kärleksfull kram. Jag kände hur leende växte på både mina och hennes läppar. Sen vände vi oss både mot solnedgången igen, den var minst lika vacker som Selena..

.

Solen lyste in genom gardinerna, vilket fick mig att vakna direkt. Men morgonpigg, det var jag inte!

Försiktigt så gnuggade jag mig själv i ögonen och gäspade stort. Selena låg och sov bredvid mig, i gårdagens kläder.

Jag sneglade på klockan bredvid sängen, som visade 08.57. Alltså snart nio. På en tisdag.

Jag gick in i badrummet som låg bredvid mitt rum, och hoppade in i duschen. Vattnet rann som smör ned för kroppen. Även om jag hade duschat dagen innan, så gjorde jag det idag igen. Jag kände mig äcklig, allmänt äcklig.

Jag schamponerade håret och tvålade in mig, sen satte jag på kranen igen och vattnet började spruta.

Minuten senare stängde jag av kranen och virade en handduk kring midjan. Jag stod lutat mot väggen en liten stund innan jag klev ut ur duschen och möttes av en trött Selena.

”Godmorgon, kära du!” sa jag med tillgjord röst och bugade några gånger. Hon skrattade till och slog mig löst på armen.

”Godmorgon!” Hon tvättade sitt ansikte och passade på att borsta sina tänder. Varför gjorde hon det innan frukosten? Lite onödigt var det va?

”Vad ska du göra idag?” frågade hon och torkade ansiktet på handduken. Jag harklade mig snabbt och fuktade mina läppar.

”Mamma ville att jag skulle följa med henne på en shopping runda, och i morgon så ska jag jobba” suckade jag och satte mig ner på toaletten. Handduken satt fortfarande kvar runt midjan.

”Vad roligt! Själv ska jag ha den där signeringen! Som börjar om två timmar”. Jag suckade kort och reste mig sedan.

Jag klev ut från badrummet och klampade bort mot sovrummet igen. Det var stökigt, och så låg det kläder över nästan hela golvet. Mamma skulle bli rasande om hon såg det här..

Jag öppnade den lilla byrån, som för tillfället var min garderob här hemma. Dem sunkiga mjukisbyxorna låg överst, så dem fick det bli! Tillsammans med en röd tröja.


Jag bytte snabbt om till kläderna och gick sedan ner och gjorde frukost. Fullkornsbröd med ost och skina, och apelsinjuice - såklart!

Jag tog med mig allt till bordet och började äta. Smaken var fanatiskt, eftersom jag älskade att äta fullkornsbröd med ost och skinka på till frukost. Fast för sig så blev den lite uttjatad.

 

Jag satte på mig ett par blåa shorts och en röd tunika. Det blev en ganska snygg outfit, och perfekt till vädret!

Sminkningen hade jag redan fixat, så nu var det bara att hitta en liten handväska kvar.

Det fick bli den mörkblåa lilla handväskan som låg slängd på golvet.

Jag gick ner för trapporna och bort mot köket, där Justin satt och knaprade på sin macka. Fullkornsbröd.. Som vanligt.

”Snyggt!” sa han plötsligt och nickade mot mig outfit. Ett leende spred sig snabbt på mina läppar innan jag fuktade dem. Kinderna hettade till, precis som dem gjorde varje gång han sa någon snällt.

Jag gick bort mot kylen och tog ut två ägg sedan gårdagens frukost. Jag tog med äggen, en sked och en liten tallrik och satte mig mitt emot Justin. Han drack precis upp det sista av apelsinjuicen och började knapra på macken igen.

”Kommer du till förhöret sen?” frågade han generat och tittade ner på sin egna tallrik.

Jag bet mig hårt i läppen och la en stöttande han på hans axel. Vilket fick honom att titta upp på mig.

”Det klart! Jag gör vad som helst för dig!” svarade jag milt och pressande fram ett leende. Han nickade kort och pussade mig mjukt i pannan. Efter det gick han bort med sin disk till diskhon och riktade sina steg mot hallen.

Jag suckade högt och började äta mina ägg. Äggulan var rinnande och kletade mycket.

.

Signeringen hade börjat och skulle pågå i tre timmar. Vilket betydde att jag skulle få sitta på en och samma stol och skriva autograf i tre hela timmar! Plus ta foton! Jag suckade för mig själv och log stort mot en liten tjej i fem års åldern som kom fram till mig.

”Hej sötnos!” sa jag glatt och tog emot ett block som hon föll fram. Hennes ljusbruna hår var lockigt, och ögonfärgen var i en gullig brun färg.

Jag drog upp korken på den svarta pennan och skrev snabbt ner min autograf, efter det räckte jag över blocket till henne. Hon tog snabbt emot det och log så stort att hennes vita tänder syntes.

Timmarna gick fort. Fansen var trevliga. Allt gick som det ska. Tills det pep till i min mobil. Jag fiskade snabbt upp den och såg att det var en sms. Jag chockades till när jag såg vem det var från..

 

 


 

 

Första delen! Vad tycks?♥

2012-06-06 ♥ 19:13:10
10

Prolog till den nya novellen!

Hej! Nu är ju "You & Me Forever" slut, och nu tänkte jag börja på en ny novell! Jag har några funderingar och ideer, men jag skulle vilja veta vad ni tycker! Därför har jag skrivit en liten prolog till den nya novellen, så får ni säga till om den verkar bra eller dålig! Tål all kritik! :)

Skyler Jacobsson är en helt vanlig 16-åring med stora drömmar. Hennes största dröm just nu är att få träffa popstjärnan Justin Bieber. Det är precis det hon får göra! Skyler får nämligen gå på en av hans konserter, och blir hans OLLG! Efter Justin’s konsert så får Skyler gå backstage och träffa honom en gång till. Allt detta leder till att dem börjar umgås lite smått med varandra. Men inte mycket alls, eftersom Justin’s flickvän, Selena Gomez, inte vill att Justin och Skyler ska det. Men efter några veckor så slutar Selena bry sig, men hon blir orolig över deras förhållande, och helt plötsligt så blir Justin’s liv som en berg-och-dalbana. Inte tills skillnad från Skyler’s liv, som blir mobbad i skolan, får massor med hatmeddelanden på Facebook och har en bror som dött i en bilkrasch åren tidigare.

En novell med spänning, drama, vänskap, besvikelse, humor och kärlek!

 


Novellen kommer självklart handla om Jelena, fortfarande! Bara att Skyler kommer in i bilden också! :)

 

Hur tycker ni att novellen verkar?♥


 

Har några små funderingar till vem som ska spela Skyler också! Men jag kan verkligen inte bestämma mig. Så jag tänkte att ni skulle få rösta!

Justin kommer självklart spelas av sig själv, samt Selena också!♥

Kommer börja med novellen så fort ni röstat om vem som ska spela Skyler, om den här novellen nu verkar bra! :)

 


 

VEM SKA SPELA SKYLER!?

2012-06-04 ♥ 18:24:00
23

You & Me forever - Del 71 - The End

Previously:


-Hej gumman! sa hon och sken upp i ett leende när hon fick syn på mig.

-Hej, svarade jag mjukt tillbaka och sneglade ner över grytan som hon blandade massor med kryddor i.

-Vad lagar du? frågade jag nyfiket och drog i lukten i näsan. Det luktade varmt.. och kyckling.

-Det ska du få se! svarade hon hemlighetsfullt och höjde på ögonbrynet.

-I kväll så ska du och jag ha en ”mor-och-dotter-kväll”! Det ska väl bli roligt?! Titta på film, sätta på en ansiktsmas k, måla naglarna, prata hemligheter.. och så vidare! utbrast hon och slog armarna om mig i en hård kram. Jag nickade hastigt och log mot henne. Mor-och-dotter-kväll, det var länge sen det..

-------------------

 

Justin’s perspektiv:

 

-Min son ska bli man.. jag kan inte tro det! utbrast mamma och omfamnade mig i en mjukt och intensiv kram. Jag besvarade den snabbt innan jag lutade mig tillbaka och suckade högt. Det var idag, i morgon och i övermorgon kvar.. Sen skulle vi gifta oss. Selena och jag.

 

Behöver man ”ljuga” för alla fans då? Liksom.. Eftersom vi inte fick komma ut med det här. Fast och andra sidan, tänk om det kommer paparazzi’s till kyrkan då? Och smyg fotar hela bröllopet. Vad skulle hända då? En sak som är säker, är att Scooter inte skulle bli glad..

 

-Härligt bro! Ska vi åka till donken? Och gå in i någon tjejaffär sen? Jag måste köpa något fint till en kompis, som också ska gifta sig snart.., mumlade Kenny och klappade mig på axeln. Jag slog stort mot honom och nickade hastigt på huvudet.

 

Vi började dra oss mot hallen. Vädret här i Sverige var grått, och det var en stor skillnad om man jämför med Frankrike och Spanien! Riktig stor..

-Brr! Det regnar! suckade Kenny och drog upp dragkedjan på sin jacka. Jag bet mig löst i läppen och nickade kort. Inte alls fint väder..

Jag knöt mina skor och satte på mig jackan, precis som Kenny. I samma stund så kom mamma ut i hallen och drog in mig i en mjukt kram, precis som hon hade gjort en stund tidigare.

-Ha det så roligt! Men jag vill att du ska umgås med din familj, inklusive mig, i kväll! Eftersom vi inte kommer få se dig på länge sen, på grund av smekmånaden!  flinade hon och avbröt kramen. Jag skrattade högt till och nickade.

-Jag lovar! viskade jag i hennes öra och öppnade sedan ytterdörren och gick ut.

-Vi ses! ropade jag sedan och började gå mot bilen, med Kenny inte alls långt efter mig.

.

Jag började hugga in på min mat medan Kenny började köra igen. Det var oerhört svårt att dricka colan när han körde..

-Aye! Sakta ner, flinade jag och försökte på in sugröret i munnen igen, som hade åkt ut när Kenny svängde in på den stora vägen.

Han skrattade lätt till, men tvärnitade sekunderna efter. Paparazzi’s stod i vägen för att vi skulle kunna komma någon vart.. Fint! Riktigt fint!

Jag suckade högt och försökte gömma ansiktet i händerna. Glöm att dem skulle få fina bilder på mig nu. Lite privatliv måste man väl få!

 

Selena’s perspektiv:

 

Jag tog upp fötterna från det varma vattnet från fotbadet. Jag torkade dem med handduken som låg på golvet bredvid och lät mamma måla dem röda. Både tånaglarna och naglarna på händerna. Det Justin hade målat var borta för länge sen. Eftersom jag alltid har haft en ovana att skrapa bort nagellack.

-Tänk att du är stor nog att gifta dig nu! flinade mamma med en suck.

-Mamma, du behöver inte tjata om det! Jag kommer alltid vara din lilla flicka, skrattade jag med en aning allvar i tonen. Hon svalade hårt och nickade kort. I precis samma stund så strömmade Stella in i badrummet, tillsammans med Benjamin, hand i hand.

-Åh, här var ni?! fnissade Stella när hon precis hade öppnat dörren och fått syn på oss.

-Japp! Ni med? svarade mamma och höjde på ögonbrynet. Stella rodnade stort och blev nästan helt röd i ansiktet. Hon har så söt när hon rodnade!

Benjamin bakom henne nickade stolt och sneglade ner på Stella. Dem var också söta tillsammans..

-Förlåt om vi stör! sa Stella snabbt och stängde dörren efter sig, efter att dem hade gått.

-Har han varit här många gånger? Medan jag har varit borta, menar jag? frågade jag mamma och sneglade ner mot henne. Hon höll fortfarande på att måla mina tånaglar lila.

-Inte så många gånger! Dem har mest varit hos honom eller ute någonstans! sa hon och började måla naglarna på händerna. Jag nickade kort och studerade mina tånaglar, som hon nu var klara med.

 

.

 

Stämningen vid matbordet var ganska så stel. Pappa hade kommit hem, men skulle åka vid midnatt ungefär. För att följa med på någon affärsresa.

Mamma sa inte så mycket under måltiden. Och Stella och Benjamin tyckte säkert att det var en pinsam tystnad, som det faktiskt var! Själv så körde jag på mammas ”tips”, att inte säga så mycket. Men det var nästan omöjligt! Jag ville såå gärna prata med henne om allt jag varit med om dem senaste veckorna .. Med Justin.

 

-Vi ses gumman, jag kommer sakna dig! viskade pappa i mitt öra och drog in mig i hans omfamning. Jag besvarade hans kram och log smått. Han pussade mig ömt i håret innan han kramade om dörrhandtaget och började gå.

Dörren smälldes igen någon sekund senare, och han var borta. Känslan som uppstår när inte pappa är med på ens bröllop.. Förfärligt.

 

Jag gick in till mitt rum igen och studerade det noga. Ingenting hade förändrats sen jag var här sist. Inga nya tapeter, ingen städning, ingen som hade tagit bort dem smutsiga kläderna från golvet. Nope, allt var som jag hade lämnat det! Till och med dammtussarna under sängen..

 

Jag la mig raklång i sängen och pustade ut. Klockan var redan åtta på kvällen, men jag var trött.. Riktigt trött. Dels för att jag hade suttit i ett flygplan i några timmar, och dels för att jag inte fått min skönhetssömn på länge. Alla tankar kretsar kring mig och Justin.

Jag tog upp mobilen från fickan och såg att jag hade fått två nya sms. Det ena var från Caroline, och det andra från Justin. Jag klickade först upp smset från Caroline, och sen smset från Justin.

 

Hej babe! Lust att hänga lite? Alva och jag är på cafét utanför centrum. Kom om du vill! Puss /Carro

 

Hey! Hur är det hemma? Hoppas det är bra.. Saknar dig något enormt ska du veta! Känns tomt utan att känna dina läppar mot mina.. Längtar efter dig! XX /JB

 

Jag läste både smsen flera gånger innan jag klickade in ett svar till Caroline.

 

Hej där! Kommer om 5! Puss /Sel

 

Jag klickade på ”skicka” och lät mobilen bearbeta lite, innan jag klickade upp smset från Justin och knappade in ett svar till honom också.

 

Halloj! Det är bra här. Stella har tydligen fått en pojkvän, vilket som är ganska intressant. Hur är det själv? Har Jazzy och Jaxon saknat dig mycket? Eller vänta, du behöver inte svara på det. Klart dem gör! ;) Saknat dig också älskling, men vi ses snart! XX /Sel

 

Jag skickade smset och bokstavligt flög upp från sängen.

Spegeln i rummet stod fortfarande kvar, vilket som var jättebra vid sånna här tillfällen!

 

Jag studerade min spegelbild i några sekunder innan jag började gräva i garderoben. Fortfarande samma gamla vanliga kläder.

Efter några minuters letande så hittade jag ett par mörkblåa shorts och en ljusblå tunika.

Jag bytta snabbt om till det innan jag sprang bort till hallen och drog på mig mina Converse. Garderoben i hallen som vi hade alla våra ytterkläder i var öppen, så jag letade fram min jacka och satte den på mig.

 

Jag kramade om dörrhandtagen och öppnade dörren. Det regnade fortfarande ute, men mindre än vad det hade gjort tidigare! Men det var tillräckligt mycket regn för att gå utan paraply. Så jag greppade tag om ett och stängde sen dörren bakom mig. Eftersom mamma var hemma, så behövde jag inte låsa. Fast att säga ”hej då” vore ju bra..

Jag öppnade snabbt dörren igen och ropade det innan jag stängde den igen och började gå. Jag ångrade direkt att jag hade tagit på mig shorts..

 

Jag gick med långa steg bort på centrum och såg genom ett fönster att Alva och Caroline satt inne på espresso house. Jag flinade till och rykte på axlarna. Det klart att dem satt där..

 

-Hej! utbrast Caroline när hon fick syn på mig.

-Hej! svarade jag och kramade mjukt om henne. Jag drog in hennes lukt, hon luktade precis likadant som hon alltid gjorde! Vanlig och jordgubbar.. Riktigt somrigt!

Jag avbröt kramen efter en stund och kramade om Alva. Hon log mjukt mot mig och besvarade kramen.

-Gud vad jag har saknat dig! utbrast hon och log stort.

 

 

Justin’s perspektiv:

På bröllopsdagen!

 

Kenny vände sig om mot mig och log stort. Han fixade lite med sin fluga och log sedan belåtet.

-Jag är nervös.. mumlade jag och satte mig ner i soffan. Vi var i ett rum i kyrkan och gjorde oss klara för bröllopet. Som skulle börja om bara en halvtimme. Jag hade inte hunnit eller kunnat träffa Selena sen vi åkte hit till Sverige igen. Hon var upptagen med sin familj och sina kompisar. Vilket jag kunde förstå, hon hade inte fått träffa dem på några veckor.

Jag hade också haft fullt upp! Believe hade släppts och jag hade haft flera intervjuer, konserter och signeringar. I varenda intervju jag hade så frågade alla om varför just Selena följde med på min turné.. Men dem borde ju ha förstått det. Faktiskt. Jag hade kommit ut med oss för länge sen.

 

-Det kommer gå bra Justin! sa Usher, som precis hade kommit in i rummet. Nu var vi många här, och syret började ta slut. Men jag kunde inte öppna fönstret, eftersom det var fullt med fans utanför kyrkan! Så dem hade fått sätta upp rullgardiner på alla fönster för att inte någon skulle se.

Mamma kom fram och satte sig bredvid mig. Hon la en hand på mitt lår och log mot mig.

-Att vara nervös hör till! Jag kände samma sak som du gör nu, när jag och din pappa gifte oss!

Jag log lite smått och försökte känna den känslan som hon hade känt. Men jag kunde inte. Jag visste väl inte hur det kändes att vara tjej!?

Tankarna flög åt Selena. Hur kände hon? Var hon lika nervös som jag? Eller mer?

 

-Tänk om hon ångrar sig då?! Tänk om hon säger nej?! Hur pinsamt kommer inte det blir?! utbrast jag i panik och gjorde en gest med händerna.

-Det kommer hon inte! Ta ett djupt andetag nu och tänk på något roligt! Så ska du se att det kommer gå bra! sa mamma lugnande och klappade mig löst på axeln.

Jag drog in ett djupt andetag, precis hon mamma sa. Jag försökte verkligen få ner pulsen, och att slappna av lite. Men det var omöjligt! Jag, Justin Drew Bieber, skulle gifta mig. Inte med vem som helst, utan med Selena Marie Gomez ... Världens vackraste kvinna!

 

Tiden gick. Eller, den rättare sagt kröp fram. Sekunderna blev längre och längre för varje minut..

 

 

Selena’s perspektiv:

 

-Herregud! Jag är rent sagt skitnervös! utbrast jag och höll händerna mot tinningarna. Men Alva stoppade mig i sista sekund.

-Akta sminket! sa hon snabbt och tog ett fast grepp om mina handleder. Jag suckade högt och kände hur kinderna hettade till. Justin..

-Det kommer gå bra! sa hon stöttade och fixade det sista på min klänning. Precis som om hon kunde läsa mina tankar..

-Jag hoppas det.., svarade jag nervöst och bet mig löst i läppen. Hoppas att det skulle gå bra nu då..

 

Musiken börjades spela i den stora kyrkan, och jag tog ett fast grepp kring Caroline’s arm. Hon skulle få överlämna mig till Justin istället för pappa.. För att han var på den där förbaskade affärsresan!

-Ta det lugnt! viskade Caroline i mitt öra och jag återgick snabbt till verkligheten. Caroline visste verkligen när jag var nervös...

 

Vi började gå, riktigt sakta, fram. Genom folkmassan som satt på sina platsen på både sidorna av kyrkan. Den var verkligen stor..

Min blick föll rakt fram mot Justin. Han var verkligen stilig i sin smoking. Jag bet mig löst i läppen igen och log smått mot honom. Han log ännu större tillbaka, men jag kunde se hans osäkerhet i ögonen.

 

Vi kom fram till prästen och Justin, och Caroline la sakta ner mina händer i Justins. Hans händer darrade och var en aning kalla.

Prästen bakom oss avbröt oss med en harkling. Både jag och Justin tittade snabbt upp mot honom. Han öppnade en bok, och började läsa.

Till sist kom det intressanta. Om jag ska vara ärlig så lyssnade jag inte så mycket av vad prästen sa, det var inte särskilt intressant för min del..

-Inför Gud den allvetande och i denna församlings närvaro frågar jag dig, Justin Drew Bieber, om du vill hava denna Selena Marie Gomez till din äkta hustru och älska henne i nöd och lust?, läste prästen från boken. Allas blickar hamnade på Justin som tittade ner på mig.

-Ja! svarade han lugnt och ett leende spreds på mina läppar. Prästen avbröt oss igen och började läsa.

-Inför Gud och i denna församlings (dessa vittnens) närvaro frågar jag dig, Selena Marie Gomez. Vill du ta denna Justin Drew Bieber till din äkta make och älska honom i nöd och lust?

Jag vände mig mot Justin igen och ett oroligt leende klistrades fast på hans läppar.

-Ja, svarade jag snabbt och log stort emot honom. Vilket man inte ens kunde jämföra med hur stort hans leende var.

-Nu kan du kyssa bruden! sa prästen till sist, menat åt Justin. Justin nickade kort och pressade sina läppar mot mina i en passionerad kyss.

 

Justin låste snabbt upp dörren till hans hus och lät oss både komma in. Sen låste han dörren bakom oss och kastade av sig sin kavaj. Jag log smått mot honom och hoppade upp i hans famn. Han tog snabbt emot mig och kysste mig passionerat och intensivt. Jag besvarade kyssen och han började gå med snabba steg mot sovrummet, med mig i famnen.

Jag la händerna runt hans nacke och började kyssa honom lite vilt. Han skrattade till och knuffade ner oss både i sängen. Ja.. Vi vet alla vad som händer på bröllopsnatten..
 

Sista delen av "You & Me Forever"! Yeey.. Eller? :) Hur tycker ni novellen har varit? Tycker ni att jag ska börja med en ny? :D♥

2012-06-03 ♥ 19:10:59
17