Chapter 38 - You've built a love but that love falls apart

OBS:
Jag vet att jag tar tagit en liten risk i det här kapitlet och jag VET även att jag kommer förlora många av er läsare.. En till sak jag också vet, är att ni trogna läsare kommer stanna :')
Men i alla fall, kapitlet skulle egentligen bli längre, men jag ville så gärna få ut det idag. Dock så hann jag skriva lite mer än 11 sidor :)♥

 

Jag började gå in mot köpcentrumet och såg att det var ett litet tjejgäng som gick precis framför mig. ”Hej!” utbrast jag förväntansfullt och såg hur dem snodde sig runt och mötte min blick. 

Det var då jag såg vilka det var. Selena. Demi Lovato. Taylor Swift. Miley Cyrus. Ashley Tisdale. Och tre till tjejer. Var Selena ens vän med Demi och Miley?

”Åh, Justin!” utbrast Selena flitigt tillbaka och gick fram till mig. Sedan pressade hon sina läppar mot mina, och jag kunde se hur en av dem där random-tjejerna stolt tog en bild mitt under kyssen. Shit, bara dem inte låter bilden läcka ut.. 

 

---------

 

Tröttsamt gick jag tillbaka till min bil med Selena i ena handen.  Efter att vi hade 'råkat' stöta på varandra så hade hon tvingat mig att följa med henne och hennes vänner in i shoppingcentrumet för att hjälpa dem att fixa snygga festkläder. Det hade tagit fyra timmar, men till slut så hittade alla något som dem skulle kunna tänka sig att ha. Dock blev inte alla så jättenöjda, men sade att det fick duga. 

"Vi ses senare, guuurls" skrattade Selena och släppte min hand för att krama sina kompisar, en efter en.

När hon till slut var klar så letade hon efter min hand och greppade tag om den ögonblicket senare.

"Hej då!" svarade Miley och vände på klacken, samt började gå till en bil som stod några meter bort. Taylor kramade hastigt om en av tjejerna som jag inte kände igen, innan hon sprang efter Miley. För sig så gick det inte så bra för henne, eftersom hon hade klackskor på sig. 

Jag suckade djupt och bröt blicken från tjejkompisarna som stod och kramade om varandra, precis som om dem trodde att dem aldrig mer skulle få träffa varandra. 

Jag öppnade bildörren med ett ryck och hoppade snabbt in i den. Klockan var lite innan två, och jag antog att Skyler skulle sluta runt fyra eller något. Jag kanske skulle skicka ett meddelande och säga att jag hade tänkt att hämta upp henne efter skolan? Så att hon inte åker med någon annan alltså.. 

Jag avbröt mina tankar och hörde hur bildörren till passagerarsätet öppnades, och sekunden efter så hade Selena slagit sig ned på sätet och dragit igen dörren efter sig. 

"Vad gör du?" for det snabbt ur mig. Jag ångrade mig direkt efter och slog en lös hand mot munnen. Hoppas det bara inte lät som om jag trodde att hon var någon uteliggare som plötsligt hade kommit för att sno min bil. 

"Jag sätter mig i min pojkväns bil..?" svarade hon och tryckte ihop ögonbrynen mot varandra. 

Hennes svar hade mer låtit som en fråga, eller ett påstående. 

"Jag... Ska göra några viktiga ärenden.." mumlade jag försiktigt och tryckte in nycklarna bredvid ratten. 

"Happ... Sist du sade det så hängde du på McDonald's med världens ful-" 

Hon avbröt sig själv när hon insåg att jag blängde ilsket på henne. 

"Så hängde du på McDonald's med di-..." fortsatte hon och mötte min blick. Som speglade allt annat än glädje och lycka. "Med Skyler".

Jag bröt snabbt blicken från henne när hon hade avslutat sin mening på ett bra sätt, och tittade istället ut över parkeringen. "För att jag blev klar med det som jag skulle göra!"

"Sure, vad var det som du gjorde då? Satt i bilen och väntade på att hon skulle sluta skolan?" utbrast hon argt och slog ut händerna. "Jag visste det.. Precis som jag sade förut, så tänker du bara på henne. Du använder för fan mig som ditt andra hjul!" 

Hon skakade på huvudet, bet sig hårt i läppen så att det rann ned lite blod för hakan, och öppnade sedan bildörren. "Ring mig när du har dumpat kärringen", sade hon sedan och hoppade ut. 

Direkt när hennes fötter nuddade marken så smällde hon igen dörren med en kraftig fart så att det ekade. Min blick vändes automatiskt mot hennes håll, då jag såg hur hon sprang bort mot en annan bil och hoppade in i den. 

.

Jag väntade på att bilen som Selena hade kört i väg. Innan jag låste upp min mobil och klickade upp min konversation med Skyler.

Jag lutade mig bekvämt tillbaka samtidigt som jag skrev ett nytt meddelande till henne.

 

hey beautiful :) är i närheten, vill du att jag ska hämta upp dig när du har slutat? xo J

 

Jag klickade på 'send' och slängde sedan iväg mobilen till passagerarsätet, därefter så startade jag bilen och körde ut på vägen. 

Jag bestämde mig för att åka till studion och titta om Scooter eller Usher var där. I sånna fall så kunde jag hänga lite med dem, istället för att sitta instängd på rummet och stirra in i väggen - i väntan på att Skyler skulle sluta i skolan. 

Shit man... Nu när jag tänkte på det, så  var jag ingenting utan henne. Det var bara henne som jag hade i tankarna hela tiden. Det var åt henne jag ägnande all min energi åt. Det var hon som lyste upp mina dagar. 

Gud, Justin, skaffa dig en hobby!  

 

Jag gick stadigt genom matte korridoren och hittade ett litet enskilt rum som jag kunde sätta mig i. 

Jag letade fram mina räknehäften, pennor, sudd, linjal, och matteboken som jag hade fått, ur min väska. Sedan lade jag ned väska på golvet och öppnade matteboken, samt bläddrade till en tom sida i räknehäften. 

Det var egentligen håltimme just nu, men eftersom jag inte hade hunnit klart med all matte på lektionen så behövde jag sitta och jobba med detta nu. Eller, tja, jag behövde ju inte göra det. Men det var antingen här eller hemma. Och jag skulle inte kunna göra det hemma, eftersom det skulle vara världens största bråk då, så då fanns bara det här alternativet. 

Men egentligen så gjorde det inte mig så mycket. Jag menar, vad skulle jag annars ha gjort? Hängt efter Samuel som babblar på om tjejer hela dagarna? Nej tack. Hängt efter Tilda som verkade ha lärt känna några nya kompisar idag? Nej tack. 

Jag suckade irriterat och drog upp min mobil från fickan, och såg att klockan redan hade hunnit bli tre. Alltså skulle jag sluta om fyrtiofem minuter - kvart i fyra. 

 

Jag tittade ned på mobilen igen och såg att jag hade fått ett nytt meddelande, från Justin. Jag klickade upp det och läste det några gånger, innan jag bestämde mig för att knappa in ett svar för att sedan skicka det.

 

hej sötnos :) slutar kvart i fyra, så du behöver inte vänta. jag kan fråga tilda om jag får skjuts av henne, annars går jag. puss

 

Nej.. Kunde man verkligen skriva så? Kanske, så borde jag börja meningarna med skor bokstav.. Fast han gjorde ju inte det, så då kanske inte jag heller behövde göra det? Nejmen Gud, han kanske trodde att jag härmade honom? 

Jag blev avbruten av mina funderingar när jag hörde fotsteg närma sig rummet jag satt i. 

Snabbt skickade jag iväg meddelandet och stoppade ned mobilen i fickan igen, sedan dök jag ned i räknehäftet och låssades fundera på en uppgift som verkade alldeles för svår för att vara sann. Egentligen så var jag ganska bra i skolan, och speciellt i matte. Eftersom det alltid har varit mitt starkaste ämne. Men den här uppgiften var verkligen svår.. 

”Ursäkta mig, miss..?” Jag tittade upp från räknehäftet och mötte ett par bruna ögon. Som tillhörde Andrew. En rysning slank igenom min ryggrad, då jag fuktade läpparna och sedan svarade. 

”Jacobsson” 

”Miss Jacobsson, skulle vi kunna få låna rummet? Det är egentligen till för dem som behöver lite extra hjälp med saker och ting” sade han vänligt och gav mig ett snett leende. ”Och jag är rätt så säker på att du inte behöver hjälp, eller har jag fel? Det verkade flyta på inne på komp passet!”

Det var då jag insåg att det stod en tjej bakom honom, som såg ut att vara en första årselev, precis som jag. Hon hade lätta bruna lockar som låg över hennes axlar, och guppade för varje steg hon tog. Hon hade en tight svart tröja på sig, med något konstigt mönster på, och ett par sunkiga mjukis-jeans. Hon hade även en piercing i näsan, och flera stycken i varje öra. 

Jag hade aldrig någonsin sett någon i den klädstilen, men på något vis så såg den bekant ut.. 

”Jo ehm, jag behöver hjälp med uppgift..” började jag och tittade ned i räknehäftet. Vilket uppgift var det nu. Shit.. Jag hittar den inte! My god... Där! Där är den! ”Med uppgift tjugofyra”.

Andrew tog ett steg närmare mig och sneglade sedan ned i mitt räknehäfte. Jag följde hans blick och såg att han tittade ned på uppgift tjugofyra, men sedan på uppgifterna innan. 

”Dina uträkningarna där är lite.. fel. Tror du att du skulle kunna komma lite senare, så kan vi gå igenom det tillsammans?” 

Min kropp stelnade genast till när han sade den sista meningen. Var han seriöst? Ja, ja, ja! 

”Nej, jag slutar om fyrtiofem minuter och måste gå direkt då” svarade jag osäkert och tittade skamset ned i bordet. Pff, vad var det där för ursäkt?! 

”Öh, jaha.. jaja..” mumlade han för sig själv och tittade ned på några papper som han hade i handen. ”Jag har en studiegrupp som ska arbeta på biblioteket klockan sju i kväll. Jag kommer att vara där vid halv sju, och om dina uppgifter är viktiga så skulle du kunna komma förbi vid halv. Så hinner vi bli klara innan dem kommer. Om det funkar för dig?” fortsatte han och bröt äntligen blicken från pappret och tittade upp på mig. 

”Eh, vi-isst” svarade jag osäkert men fort. Jag mötte snabbt hans blick innan han tittade ned på sitt papper igen och skrev något på det. 

Jag greppade snabbt tag om min väska och gick ut från rummet så att han och tjejen bakom kunde jobba i det. 

När jag sedan hade kommit ur deras synhåll, så pustade jag lättat ut. Vad fan hade hänt?!

 

 

 

 

Jag hoppade ut ur bilen och drog upp väskan över axeln. Sedan suckade jag lättat och tittade upp i himlen. Gud, varför gör du det här mot mig?!

"Så han sade inget mer eller?" frågade Ashley plötsligt och tittade på mig, över bilen - eftersom hon stod på andra sidan.

"Nope, inget mer än det som jag berättade för dig" svarade jag och bet mot i läppen. 

 

Under bilresan hem till henne så hade jag berättat allt för henne om mitt och Justin's förhållande. Och om Skyler, förstås. Ärligt talat så var det väl hon som hade sabbat allt för mig och Justin? Jag menar, om hon aldrig hade sökt på Justin's nummer, och inte fått rätt, så skulle jag och Justin leva som vilket annat Hollywood par som helst.

"Han verkar sjuk! I huvudet då alltså!" utbrast hon och slog ut händerna i en gest. Jag suckade igen.

"Nej, du missförstod nog allting där. Det är tjejen som är sjuk, inte Justin..”

Ashley tittade skamset ned i gruset under ett par sekunder, innan hon öppnade bildörren till baksätet och greppade tag om några klädpåsar. 

”Aja, tänk  inte på det du. Nu ska vi ha en riktig mysig tjejkväll!” flinade hon och slog igen dörren. 

Jag log tacksamt och gick runt bilen, till hennes sida, och gjorde armkrok med henne. Sedan så gick vi upp till hennes hus, och öppnade ytterdörren. 

.

”Vad vill du göra?” frågade Ashley och slog sig ned bredvid mig i soffan. ”Jag hade tänkt att vi kanske kunde titta på någon typiskt tjejfilm och skvallra lite senare, alltså i kväll. Så kan vi vara lite sociala och hitta på något nu, klockan är ju trotts allt bara fyra” lade hon snabbt till. Hon förmodade nog att jag skulle fråga om vi kunde titta på film. Ha-ha. 

”Jag vet inte riktigt..” mumlade jag besviket. Jag ville verkligen titta på någon film. Bara få komma bort från verkligheten och sjunka in i någon annans liv. 

”Vad tråkig du är..” svarade hon och lade upp fötterna på bordet, samt lät en suck lämna hennes strupe. 

Jag himlade snabbt med ögonen och kände hur det vibrerade till i jeansfickan, från mobilen. 

Jag suckade, men drog upp mobilen från fickan, samt såg att Justin ringde. 

”Önska mig lycka till” sade jag snabbt till Ashley och visade hennes mobilen, sedan klickade jag på ‘svara’ och pressade mobilen mot örat. 

”Ja?” svarade jag irriterat i mobilen och gick ut från vardagsrummet så att jag kunde prata lite mer privat. 

”Babe, det är jag” svarade Justin från andra sidan luren.

”Jo, jag såg det. Du har inte direkt satt på dolt nummer..” svarade jag och himlade med ögonen. 

”Snälla, sluta vara på sånt dåligt humör! Jag har..-” Jag avbröt honom snabbt. 

”Dumpat henne?”

Jag bet mig hoppfullt i läppen och tog några steg upp i trappan. Ashley’s hus var ganska stort, och jag hade inte varit här speciellt många gånger. Så det var nog ingen idé att gå så långt bort, eftersom jag inte skulle hitta tillbaka då. 

”Men snälla!” skrek Justin rakt ut i luren. Han verkade vara på riktigt risigt humör.. Tack vare mig? ”Jag har inte dumpat Skyler, och jag tänker inte göra det heller. Hon gör mig lycklig, acceptera bara det. Och bara så du vet, så är det inte jag som har förändrat sedan vi träffade henne, det är du.” lade han snabbt till, med samma mörka röst. 

Jag svalde hårt. Var det så han kände för mig? I sånna fall hade han ljugit mig vid på klipporna. Han sade ju att jag gjorde honom lycklig, kanske inte ordagrannt, men på ett ungefär. 

 

”V-v-va?” stammade jag fram. Leende som nyss hade tagit plats på mina läppar var borta, och i magen så dog alla fjärilar ut. På bara några sekunder. Hela mitt liv rasade isär, och jag kunde se framför mig hur jag långsamt försvann från kändisskapet. 

”Yes, jag gör slut med dig, inte dig” mumlade han ut med en lite mjukare röst. ”Och jag är ledsen att jag behövde ta detta via mobil, men du blir helt förtrollad och till dig när vi träffas.. Men du, jag måste gå nu. Plikten kallar, bye”. Han lade på, utan att ens vänta på svar.

Jag föll svagt ned på trappstegen som jag stått på, och kände hur tårarna trängde sig ut. Det här var en mardröm, en lång och hemsk  mardröm. 

Jag snyftade till och lade huvudet i händerna. Varför var det alltid jag som var så svag? Dem senaste veckorna så har jag gråtit mer än mest.. 

Jag torkade bort några tårar som rann ned på kinderna. Om Skyler nu var så bra som Justin tyckte, så kanske jag skulle ge henne en chans. 

 

 

Jag stod panikslaget framför spegeln och funderade på vilka kläder som jag skulle ha på mig. Jag hade nämligen bytt om till ett par mjukisbyxor sen jag kom hem, och ville helst inte lämna boet i dem. 

Jag drog fram ett par svarta jeans och en blå tunika, och stirrade på dem i några minuter. Nej, det funkade inte. 

Varför stod jag ens och provade en massa kläder? Jag skulle bara till biblioteket och få hjälp med ett par matematikuppgifter ju. Inte så att jag skulle gå på dejt med Justin eller fira julafton. 

Jag suckade djupt och drog ut första bästa plagg från garderoben och satte snabbt på mig det. 

Sedan så tog jag min väska och sprang ned till hallen, där jag även mötte mamma som precis som kom. 

”Hej gumman, ska du ut?” frågade hon vänligt och ställde ned några matkassar på golvet. Så hon hade handlat? Det var väl på tiden. 

”Ja, det ska jag” svarade jag som om det var världens självklaraste sak. Men egentligen så kanske hon borde förstå det eftersom jag höll på att sätta på mig skorna? 

”Jaha, jag som hade hoppats på att du kunde hjälpa mig med middagen” suckade hon och tog av sig sin jacka, samtidigt som jag satte på mig min. 

”Fråga William, han borde kunna hjälpa dig, det ända han gör är att sitta och geeka massa spel”.

Jag pustade lättat ut när jag hade fått på mig skorna och jackan. Jag tog ett kliv utanför dörren och puttade lätt till den. 

”Hej då!”  ropade jag och sprang sedan ut på gatan. En sval vindpust träffade mig rakt i ansiktet, då jag drog åt jackan tätare kring kroppen. 

.

Jag klampade in i biblioteket och såg direkt att Andrew satt i en röd liten soffa med en kaffekopp i ena handen, i den andra handen så hade han några papper som han läste från. 

”Hej” sade jag vänligt och gick fram till honom, samt satte mig några decimeter från honom i soffan. 

”Hej!” utbrast han förvånat och tittade upp på mig. Han hade säkert trott att jag inte skulle komma. Han kanske hade förväntat sig att jag var en sådan tjej som var ute hela nätterna och inte hade tid för att plugga på ett bibliotek klockan sju på en tisdag. 

Jag log mot honom och öppnade sedan min väska och tog ut alla mina matte papper, och lade dem på ett litet runt bord som stod framför oss. 

”Just det ja..” mumlade han för sig själv när han sneglade ned på mina papper. Jag hade inte gjort något mer uppgift sedan han hade kommit in i det där lilla rummet som jag satt i. 

Han ställde ifrån sig koppen på bordet, och hoppade några steg närmare mig så att både kunde se pappren samtidigt, så att vi inte behövde vrida på dem varje gång han skulle förklara något. 

”Okej..” började han och växlade med blicken mellan uppgiften och förklaringen. ”Du måste kontrollera den här förklaringen, är den rimlig tycker du?” skrattade han och pekade med sin penna på min förklaring. Shit, vad pinsamt.. 

”Hmm..” Jag kände mig hur dum som helst som satt där och började låtsas fundera på om uträkningen/förklaringen var rimlig. Jag tyckte att den var hur rimlig som helst! ”Njae, kanske inte”.

Jag bet mig hårt i läppen och kände hur kinderna blossade upp i en röd nyans. 

”Okej, men titta här..” började han och lade en hand på mig axel för att kunna förklara uppgiften lättare. Men enligt mig så gjorde han det bara svårare genom att nudda mig, eftersom jag blev helt till mig. 

Jag sneglade bakåt på honom, och stirrade på hans läppar som rörde sig efter varje ord som han sade. Jag höjde blicken mot hans ögon och fick ögonkontakt med honom efter dem få första millisekunderna. 

Jag svalde hårt och bet mig löst i läppen, utan att avbryta våran ögonkontakt. 

Han slutade direkt förklara uppgiften, utan lät bara tystnaden falla över oss. Så satt vi i några minuter, stirrades in i varandras ögon, tills han lutade sig lite närmare mig, och kysste mig i en pirrig kyss. 

Jag visste inte vad jag skulle göra, så jag besvarade kyssen och lät den hålla på i några extra sekunder. 

När jag sedan insåg att han inte tänkte avsluta den, så lade jag en hand bakom hans nacke och kände hur hans händer lades på mig rygg. 

 

Efter att ha varit fast i den positionen i några sekunder så puttade han försiktigt ner mig på soffan, samt lade sig ovanpå mig. 

Han kysste mig orädd på halsen, ned mot nyckelbenet och sedan vid axeln. 

Jag tittade åt andra sidan av den som han kysste, och kunde se dörren som jag hade kommit in genom för högt tio minuter sedan. Vilket som betydde att klockan måste vara kvart i sju, eftersom jag kom hit lite sent. 

Han slutade kyssa mig vid axeln, istället så kysste han mitt öra och naffsade lite i det. What the fuck? Brukade man göra så, helt random med en elev?! 

Jag gör det snabbt” stönade han och drog av sig sin vita tröja som han hade på sig. Jag tittade beundrades på hans muskulösa överkropp under några sekunder, men bröt sedan blicken den den och tittade ned på mitt hår som hade fått en tova. 

”Vad vacker du är!” utbrast han plötsligt, vilket som fick mig att möta hans blick. Öh, va? Han lutade sig ned över mig igen, och drog snabbt av min tröja också. Men efter det, så mindes jag ingenting mer. 

.

Jag öppnade långsamt ögonen och kände hur det gjorde ont i hela kroppen. Smärtan var grym. 

Jag hävdade mig upp i sittandes position, och märkte att jag låg helnaken i soffan. Usch, tänk vad många människor som har suttit här.. Fy, tänkte jag och gjorde en äcklad grimas. 

”Hej!” ropade plötsligt en okänd svag röst, som verkade komma hundra meter bort. 

Jag vände mig hastigt om och tittade upp ovanför soffan, eftersom ryggstödet var ganska långt upp.

Utanför ett stort fönster så stod det flera töntkillar som verkade vilja komma in. Hade Andrew låst? Apropå det, vart var han?

”Shit!” hördes plötsligt en välkänd röst på andra sidan, vilket gjorde att jag automatiskt vände mig om mot hållet där rösten kom ifrån. Mycket riktigt, det var Andrew. 

Helvete... Jävlar.. Fan..” mumlade han med korta mellanrum och tog upp några kläder från golvet, mina

Han kastade dem raskt till mig, samtidigt som han stirrade på töntkillarna. Han försökte nog få till sig uppmärksamheten, så att dem inte stirrade ned på kläderna som han kastade till mig. 

”Här. Klä på dig snabbt!” mumlade han till mig och drog en hand genom håret. ”Jag måste gå och öppna, och du måste sticka. Jag är ledsen, men det kommer bli oerhört awkward om du är kvar här när dem kommer.”

Ursäkta? Han hade nyss utnyttjat mig, men säger att det är pinsamt om jag stannar kvar? 

Jag skakade snabbt på huvudet och masserade tinningarna under några millisekunder. Vad fan hade jag gått med på?! 

Jag satte snabbt på mig mina kläder, samtidigt som jag kände hur några tårar föll ned på mina kinder. 

Jag greppade snabbt tag och om mina papper och min väska, och sprang smidigt förbi Andrew som hade stått och stirrat på mig. 

”Vi ses i skolan i morgon!” sade han vid dörröppningen in till biblioteket. Jag nickade kort och föste mig förbi killarna som stod och blockerade vägen för mig ut. 

 

Jag pustade tacksamt ut när jag hade kommit ut i den friska luften, och låt tårarna rinna nonstop ned för kinderna. Jag ångrade vad jag hade gjort.. Eller, lät jag det verkligen hända? Jag kanske bara hade somnat helt plötsligt? Fast nej.. Hur kunde jag ha somnat?! Han måste ha gjort så att jag blev medvetslöst eller någonting, för hur skulle jag kunna somna när en kille ligger över mig med sin vikt? 

Jag torkade bort några tårar som rann nedför halsen, och började sedan springa i mörkret - i riktning mot Justin’s hus. 
 
 
-------------
 
SHIT MAN, VAD HÄNDE DÄR? :O♥

Och ni, snälla, lämna mig inte för det som hände :( Det kommer hända bättre saker kan jag säga, haha :)
 
Förresten, följ bloggen på instagram. Där lägger jag ut SNEAK PEAK inför nästan varje kapitlet, och annat skoj (: Sök bara på "foreverbbieber" så ska ni hitta.
 
15+ KOMMENTARER FÖR FORTSÄTTNING? :)
 
 
2012-11-27 ♥ 22:00:28
19

Chapter 37 - I Can't Stop Thinking About You

 

”Jag fick panik, skrek, hoppade, sprang.. Allting! Allt var mitt fel! Jag skulle ha sagt till honom att bilen kom. Det var inte han som skulle bli påkörd, det var jag. Han var så himla speciell, föredrog hellre att vara hemma med mig än ute på stan med sina kompis.” snyftade hon fram. ”Han var bara sexton...” 

”Det var inte ditt fel Skyler, det där kan hända vem som helst!” 

Jag hörde en djup suck lämna hennes strupe, sedan så satte hon sig upp igen. ”Du förstår inte! Han var min bror, Elias, och jag var orsaken till att han blev överkörd!” 

 

----------

 

Försiktigt så tryckte jag igång ugnen som skulle värma min ostkaka som jag hade tänk att äta som ‘sen middag’. Fast det kanske inte gilldes som middag, mer efterrätt eller fika, eftersom jag hade tänkt att äta den till sprutgrädde och sylt. 

Jag lyfte upp Mac datorn som gömd under ett par papper på en hylla i köket. Sedan så tryckte jag igång den och skrev in mitt meterslånga lösenord. 

Jag gick direkt in på Twitter och skrollade igenom dem senaste händelserna som jag hade fått. I genomsnitt så var det nästan mer klagomål och kritik, än berömmelse och försvarande. 

Jag suckade högt och kände mig en aning besviken. Förmodligen så hade jag tappat mer och mer fans genom att inte uppdatera någonting, och bara vara lite off. Senast jag gjorde något officiellt var ju AMA galan, och den var för nästan en nästa sedan. 

Jag bet mig löst i läppen, jag måste söka in till någon inspelning av någon film. Vilken som helst. Eller kanske skriva en ny låt, åka på turné, eller sponsra någon välgörenhets källa. 

Jag sköt undan tankarna i huvudet och klickade mig istället in på trenderna, och kunde nästan svära på att mitt hjärta stannade. Med stor text så stod det ”Justin and Skyler” som en världstrend.

Jag klickade mig snabbt in på den taggen och såg att det var en som hade lagt ut ett nytt foto. För två sekunder sedan. Jag funderade en stund på om jag skulle öppna fotot eller inte. Jag bet mig nervöst i läppen - igen - och läste texten som hen hade skrivit istället. 

 

omg omg, i just saw justin bieber and he’s new girlfriend at mcdonalds. they was kissing each otherhole time and i got a picture with them <3 #happyface justin and skyler

 

Jag stirrade på texten texten flera gånger, och insåg inte förrän nu att personen hade länkat till två bilder. 

Hur mycket jag än ville låta bli att inte titta på bilderna, så var jag tvungen att göra det. 

På den första bilden så såg man att Justin kysste Skyler på hjässan, och hur hon verkligen njöt av det. 

Jag tittade lite närmre på bilden, och noggrannare på hennes ansikte. Hon var ju röd överallt! Eller så var det vara dålig kvalité på mobilen som foto var tagen på. 

Jag kände hur tårarna samlade sig i ögongloben, men tvingade in dem igen. Jag skulle inte gråta.. Nej, jag var starkare än så. 

Jag klickade ned fotot och upp det andra. Mycket riktigt så var det en bild där Justin kysste tjejen på kinden, och hur Skyler försökte dölja sitt ansikte i bakgrunden. 

 

Jag klickade nonchalant ned hela internet och slog igen datorskärmen. Detta kunde inte vara sant! Justin sade att han skulle göra ärenden  hela kvällen.. Och han kunde omöjligt ha fått tid över och tagit med Skyler till McDonald’s. Pff, nej! Dessutom så äter Justin knappt där, han äter bara på Starbucks eller på någon fin restaurang. Aldrig McDonald’s. Dem där bilderna måste ha varit photoshootad eller liknande. 

En sak jag lade märke till var att dem två skulle aldrig få något bra namn tillsammans, i alla fall inte jämfört med mitt och Justin’s. Jag menar, Jelena låter mycket bättre än Skytin, Skyin, Juler, eller Jusler. Usch nej, det skulle inte funka. Man skulle behöva kalla dem för ”J&S”, och då kunde man ju tro att det stod för ”Justin & Selena”, och inte ”Justin & Skyler”. 

Mina tankar avbröts när jag hörde äggklockan ringa för fullt. Hur länge hade den ringt?

Jag for snabbt upp på benen och bokstavligen sprang bort till ugnen och öppnade den. Nu var jag ju knappt sugen på någon ostkaka. Grumlandet över Justin och Skyler hade fått mig att tappa matlusten. 

 

 

 

 

Jag kröp ned i sängen och kände redan hur värmen tog över min stela och kalla kropp. 

Jag hade lyckats smita upp för trappan och in på mitt rum utan att mamma eller pappa hade fått syn på mig, vilket som glädje mig enormt. Fast dock så kanske dem sov vid den här tiden, eftersom klockan närmade sig halv ett. 

Jag lät huvudet falla ned på kudden, samtidigt som jag drog täcket tätare kroppen. Därefter så slöt jag ögonen och föll i djup sömn.

.

Väckarklockan pep till med ett irriterat pip, och jag slängde snabbt en tung hand på den så att den slutade pipa. 

Var det redan morgon? Jag somnade ju för två minuter sedan? 

Jag mumlade något ohörbart i kudden och hörde sedan knackningar på dörren. ”Kom inte in, jag sover” stönade jag ohörbart och vände sida så att jag låg med ryggen mot dörren. 

Det verkade vara min otursdag idag, eftersom att dörren flög upp med en kraftig fart precis när jag hade bytt sida i sängen. 

”Vad i hel..?” for det snabbt ur mig när jag hörde hur dörren öppnades. 

”Inga svordomar idag inte!” utbrast en välkänd röst. Jag stönade irriterat till och satte mig motvilligt upp i sängen, samt öppnade ögonen. Framför mig så stod Tilda och Samuel, påklädda och klara för skolan. Klockan sju på morgon, drev dem med mig? 

”Dags att hoppa upp nu Sky, vi har skola idag!” utbrast Tilda och gick igenom hela rummet och drog upp mina rullgardiner. 

Samuel gick direkt till min garderob och rotade igenom hela den, men höll till slut upp ett par jeans och en blå tröja. 

”Här” sade han och lade dem på sängkanten. 

Tilda gick tillbaka till dörröppningen med Samuel släpandes efter sig. ”Frukost om en minut! En minut, Skyler!” sade hon allvarligt innan hon och Samuel försvann ut från rummet. 

 

Sen när väckte dem mig på morgonen, letade fram kläder och gjorde frukost? Det är väl inte min sjuttonårsdag idag inte? 

Jag suckade högt och gick motvilligt upp från den varma och sköna sängen. Sedan drog jag på mina kläder och började gå ned för trappan, på väg till köket på undervåningen. 

Jag sket i att sminka mig eller fixa håret för tillfället. Jag hade istället hoppats på att Tilda kunde hjälpa mig att fixa det. 

.

Jag gick trött armkrok med Tilda genom korridoren i skolan, i riktning mot våra skåp. 

”Vi ses senare” sade Samuel helt plötsligt, vilket fick mig att reagera och gnugga mig snabbt i ögonen så att  jag i alla fall såg pigg ut. I själva verket så skulle jag skulle somna när som helst. 

”Hej då!” sade jag vänligt och gav honom en lätt kram. Detsamma gjorde Tilda, efter det så fortsatte vi bort mot våra skåp, fortfarande armkrok. 

Samuel verkade redan ha fått några kompisar att kunna hänga med, men jag däremot hade bara Tilda, som förmodligen bara hade mig. Fast egentligen så skulle hon kunna hitta en ny bästis att hänga med, om hon nu ville. Hon hade nämligen en fördel med att skaffa nya vänner. 

”Vad är din första lektion?” frågade Tilda, vilket som fick mig att återgå till verkligheten. 

”Öh, jag tror att jag har svenska” svarade jag och klämde fram ett leende. ”Durå?”

”Franska” svarade hon och himlade med ögonen. 

Jag skrattade roat till när jag förstod att hon verkade hata det. ”Är läraren för ful för att orka stirra på under en och en halv timme eller?” 

”Driver du med mig? Har du sett hans fettiga hår eller hans klädstil som påminner en om hajar?! Du måste rädda mig Skyler, jag kommer dö! Han ställer sig precis bakom en när man ber om hjälp, och trycker upp röven i ansiktet på personen som sitter bakom. Och snubben som sitter framför mig behöver hjälp 24/7!” utbrast hon och slog ut händerna i en gest. 

”Äsch, det kommer säkert gå bra! Du har ju bara haft en lektion..-” 

”Och luktade rumpa hela dagen!” avbröt hon mig och höll för näsan. 

Jag skrattade högljutt och roat till och klappade henne på axeln. ”Det kommer att gå bra!” utbrast jag sedan och pulade med koden till mitt skåp. Jag fick upp det sekunden efter, och roffade direkt åt mig mina svenska-böcker som jag hade fått, samt en penna och ett sudd som såg lösa i skåpet. 

Därefter så stängde jag skåpet, och snurrade ett halvt varv så att jag stod vänd mot Tilda igen. Precis då så såg jag Andrew gå förbi oss och vidare mot matte korridoren. Herrejävlar, han såg ännu bättre ut idag än han gjorde igår. Och igår så fick han en tia av tio möjliga. 

”Jag kan inte sluta tänka på honom..” mumlade jag förtrollat och önskade att jag bara kunde flyga efter honom. Eller hoppa på små moln. 

 

”Tänka på vem?” reagerade Tilda på snabbt och snurrade ett halvt varv så att hon hade samma utsikt som mig. ”Andrew?” Hon snurrade tillbaka och slängde allvarligt på mig. Vilket som fick mig att avbryta mina underbara tankar om honom. 

”Är du helt från vettet Skyler? Du kan inte bli kär i lärare förstår du väl, dumma unge!” skällde hon ut mig. 

”Jag vet” svarade jag besviken och gjorde armkrok med henne. ”Sådär, nu är han borta från mina tankar” log jag. 

”Duktig flicka!” sade hon och följde med mig bort till svenska korridoren. 

 

 

 

 

Jag gick långsamt upp ur sängen och slängde en blick mot klockan som visade sig vara halv tio. Det var tisdag, vilket som menades med att jag var ledig hela dagen och kunde göra vad jag ville. 

Antingen så stannade jag hemma och tittade på film hela dagen, i väntan på att Skyler skulle sluta skolan för dagen så att vi kunde hitta på något. Eller så gick jag ut och träffade några lyckliga fans. Två val... 

Jag slog mig med i soffan och särade på benen lite, så att jag satt som en riktigt karl. Men direkt efter så ställde jag mig hastigt upp och sprang in i badrummet. Jag bestämde mig för val nummer två. Gå ut och träffa lyckliga fans, och sedan åka förbi och hämta upp Skyler. 

Jag tog snabbt av mig kläderna som jag hade på mig och gick sedan in i duschen. 

.

Efter att jag hade duschat klart så gick jag tillbaka till sovrummet och satte på mig ett par typiska vardagskläder. Samtidigt som jag gjorde det så började jag fundera på vart jag skulle gå någonstans egentligen.. Dem flesta ungdomarna är väl i skolan vid den här tiden på dygnet, och vuxna människor var väl på jobbet. Fast i centrum kanske alla är.. Några i alla fall?

Jag suckade och gick tillbaka till badrummet, där jag borstade tänderna och drog en hand genom håret. Perfekt. 

Jag log mot mig själv i spegeln och fortsatte sedan ut till hallen där jag drog på mig ett par skor och öppnade sedan ytterdörren. 

.

Jag satte mig i bilen och startade den, samt körde ut på gatan och var på väg till shoppingcentrumet. Det var inte speciellt långt dit, maxtiden var tio minuter. 

Jag tittade ut över vägen och insåg att jag körde i över 100km/h, vilket som betydde att jag skulle vara framme om två minuter. Jag stönade irriterat och saktade ned farten. Jag hade inte bråttom någonstans, så varför skynda sig? 

Jag gäspade sömnigt och lade både händerna på ratten, samt började trumma med den ena. 

”It's getting harder ..to shield....It's... breaking my heart” började jag sjunga i takt till mitt trummande. Gud! Det kan ju bli till en ny låt!

Panikslaget så blev jag mig runt ett halvt varv och letade ivrigt med blicken efter papper och penna. Men till en besvikelse så hittade jag  det inte. Shit. Hur ska jag komma ihåg det här nu då?!

 

Jag parkerade bilen på en ledig parkeringsplats utanför shoppingcentrumet  och drog ut nycklarna. Sedan sköt jag upp dörren och hoppade ut. En svalare vindputs slog mig över armarna, vilket gjorde så att gåshuden tog plats på armarna. 

Det var i slutet på Augusti och redan kallt. Är inte det nästan.. omöjligt? I vanliga fall så brukade det vara varmt ända till mitten av oktober. 

Jag började gå in mot köpcentrumet och såg att det var ett litet tjejgäng som gick precis framför mig. ”Hej!” utbrast jag förväntansfullt och såg hur dem snodde sig runt och mötte min blick. 

Det var då jag såg vilka det var. Selena. Demi Lovato. Taylor Swift. Miley Cyrus. Ashley Tisdale. Och tre till tjejer. Var Selena ens vän med Demi och Miley?

”Åh, Justin!” utbrast Selena flitigt tillbaka och gick fram till mig. Sedan pressade hon sina läppar mot mina, och jag kunde se hur en av dem där random-tjejerna stolt tog en bild mitt under kyssen. Shit, bara dem inte låter bilden läcka ut.. 
 
 
--------------
 
TACK för allt stöd på instagram, det fick mig till att vilja skriva ett till chapter till er. Såå, här har ni :D
 
Får in ganska många kommentarer om att Selena är 'bitchig', och jag är tacksam över att ni är ärliga. Men bara så att ni vet så har jag planerat några av dem kommande kapitlen, och kan säga att hon inte kommer vara det. 
 
ANYWAY, VAD TROR NI KOMMER HÄNDA I NÄSTA CHAPTER? :D
 
KOMMENTERA! :D

2012-11-25 ♥ 18:21:14
12

Chapter 36 - You Can Tell Me

 

”Ey, jag tog inte med dig hit för att jag trodde att det skulle rädda vårt förhållande. Jag vet att du vill gå vidare, och det märkte jag för länge sen. Och jag kan självsäkert säga att du verkligen visade det på AMA galan, och till exempel nu. I get it, vi är över. Det är lugnt, jag förstår om du vill hitta lite.. äldre män” Jag pausade kort och tog ett djupt andetag. Hon hade äntligen vågat möta min blick. 

”Vill du verkligen veta varför jag tog med dig hit?” frågade jag sedan och lade en hand på hennes ben. ”För att jag vill rädda våran vänskap, jag älskar dig, och kommer aldrig sluta göra det. Och hur det än blir, så kommer du alltid vara min vän, även om jag kanske inte är din!” 

 

---------

 

Mörkret hade lagt sig över Stratford’s gator när jag släpade benen efter mig hela vägen hem. ‘Kvällslektionen’ hade varit ett idrottspass och hållit på i två timmar. Under passet hade vi behövt att springa runt i hela idrottssalen och spelat en massa bollsporter. Eftersom jag inte hade haft med mig idrottskläder så hade jag behövt att springa i kläderna som jag kom i, vilket var ett vitt linne och ett par mörkblå jeans. Jag skulle ljuga om jag sade att dem inte luktade svett.. 

Jag suckade djupt och lät blicken falla ut över gatan jag gick på. Dock såg man nästan ingenting på grund av mörkret, vilket som betydde att det inte var sommar längre. 

Jag drog hastigt upp mobilen från fickan och såg att det lös ”22.14” på displayen. Å jag som inte ens hade ätit middag. En lätt suck lämnade min strupe igen, samtidigt som jag lade tillbaka mobilen i fickan och fick tillbaka mitt mörkeseende som inte var speciellt bra, för att vara ärlig. 

.

Jag drog nonchalant upp dörren och klev in i vårt lilla hus. ”Hallå?” ropade jag ut och sparkade av mig skorna. Magen kurrade till och skrek efter mat. Jag tittade bekymrat ned på den och klappade till den som om den vore en liten bebis. Gud, vad höll jag på med?!

”Skyler?” svarade pappa och kom ut i hallen. Det var länge sedan jag såg honom. Sist var väl.. Innan det dumma lägret?

”Hej!” sade jag förvånat och gick fram till honom. Jag slängde mina armar runt honom i en hård kram. 

”Lilla hjärtat” suckade pappa lättat och drog in mig tätare i hans armar. 

”Vart har du varit? Jag kom hem för en vecka sedan, och har inte sett en syn av dig!” utbrast jag en aning för högt och tog mig ur hans grepp. 

”Öh.. Jag har jobbat över och åkt hemifrån tidigt” försvarade han sig och drog på mungiporna. 

”Pff, verkligen?” frågade jag och himlade med ögonen. Han nickade långsamt och tryckte ihop ögonbrynen så att det såg ut som om han var arg - Vilket som han verkade vara, åtminstone bli. 

”För att jag har varit uppe några nätter för att gå på toaletten, och varje gång så har jag råkat väcka mamma, och när jag sticker in huvudet i ert rum för att säga att jag bara skulle göra mina naturliga behov, så har du inte legat och sovit bredvid henne” for det ur mig innan jag hann hejda mig själv. 

”Spionerar du på mig eller?” röt han tillbaka och såg plötsligt våldsam ut. Jag hade aldrig sett honom såhär, han hade alltid varit ödmjuk och snäll. 

”Nej!” svarade jag fort och ryggade tillbaka. ”Jag har aldrig gjort det och kommer aldrig göra det! Vad fan tror du om mig? Varför skulle jag vilja spionera på dig för?!” 

Plötsligt for mamma in i hallen och ställde sig emellan oss, som om hon trodde att vi skulle hoppa på varandra och starta tredjevärldskriget. 

 

”Nu tar vi det lugnt här! Ni behöver inte skrika på varandra för ingenting” utbrast hon självsäkert och vände sig sedan mot mig. ”Och Skyler, vårda språket!”  

Jag suckade höggjut och gick smidigt förbi dem båda, samt riktade stegen mot köket för att ta något att äta. 

Jag öppnade kylskåpet och letade ivrigt med blicken igenom det, men hittade ingenting som var gott. Vi hade knappt någon mat i kylskåpet ens. Så förmodligen hade mamma och pappa inte fått sin lön än, eller så hade allt gått till skatt. 

Mamma kom in i köket med blicken rakt på mig. Hade hon tänkt att skälla ut mig efter noter hon med? 

”Skyler...” suckade hon och lät besviken på rösten. Precis när hon tänkte fortsätta så började min mobil att ringa. Jag ryckte på axlarna och drog upp den från fickan, samt såg att det var Justin som ringde. 

”Svara inte!” sade mamma snabbt och lät plötsligt mycket allvarlig. 

Jag blängde irriterat på henne och gjorde preics tvärtom hennes vilja. 

”Ja det är Skyler” svarade jag i mobilen och tog mig smidigt förbi mamma för att gå upp på rummet. Dels för att jag inte behövde leta efter mat - om det inte fanns i kylskåpet så fanns det ingen annanstans. Och dels för att jag inte tänkte låta mamma lyssna på mitt och Justin’s telefonsamtal. 

”Hey! Justin här” sade en raspig röst från andra sidan luren. Den lät helt perfekt. 

Jag log mig nonchalant ned på sängen och stirrade upp i taket medan jag svarade. 

”Hejsan svejsan” log jag. Även om han inte såg mitt leende, så växte det för varje sekund som gick. 

”Jag är i trakten, inte så att jag kan komma över?”

Jag satte mig hastigt upp i sängen och lät blicken stirra ut över rummet. Det som ut som ett bombnedslag. 

”Öh, absolut. Det går utmärkt” 

”Toppen! Jag är där om fem minuter, puss”

”Puss” svarade jag och lade sedan på luren. Sekunden efter så stod jag på alla fyra på golvet och hade kläder och uppslagna böcker i famnen. Här ska det städas.. 

 

 

 

 

Jag hoppade ur bilen utanför Skyler’s hus och gick mig självständiga steg bort mot ytterdörren och knackade på tre gånger.

Sekunden efter att jag hade knackat på så for dörren upp och en arg man ställde sig i dörröppningen. 

”Vem är du?” frågade han spydigt och studerade mig uppifrån och ned. 

”..Hej! Jag heter Justin Bieber och är vän till Sky-” 

”Hon kan inte ta emot besök just nu!” svarade han ilsket och slog igen dörren mitt framför näsan på mig. What the.. ?

Jag höjde på axlarna och fiskade upp min mobil från jeansfickan. Jag låste upp den och slog sedan in Skyler’s nummer, samtidigt som jag började gå tillbaka mot bilen. 

”Skyler” svarade hon andfått. Höga mansskrik hördes i hennes bakgrund. De kom förmodligen från mannan som öppnade dörren, som jag inte kände igen. Var det hennes pappa? 

”Det är jag.. Jag är utanför” 

”Åh, redan” svarade hon och prasslade till med någonting. Min blick flög upp mot deras hus, ivrigt letandes efter vilket fönster som var hennes. 

”Du kan knacka på så länge, så kommer jag” sade hon fort i luren.

”Apropå det.. Jag gjorde det, men fick inte komma in”. 

”Va?!” skrek hon till svar. Det blev helt tyst i luren i ett par sekunder innan jag fortsatte. 

 

”Ja, det var en man som öppnade och sade att du inte kunde ta emot besök” svarade jag och öppnade dörren till bilen och hoppade in. 

”Åh herregud.. Okej. Men vänta där nere så kommer jag om två minuter”.

”Okej” svarade jag och lade sedan på luren. Jag lutade mig tillbaka och slöt ögonen. Tillbakablickar från picknicken med Selena börjades spela som en snabb film i mitt huvud. 

 

*******

 

”Justin..” sade hon förbryllat och mötte min blick. Men ögonblicket senare så tittade hon ned i sitt knä igen. ”Jag vill inte gå vidare. Jag vill vara med dig. Det är bara att jag avskyr din lilla vän Skyler just nu, hon klänger på dig hela tiden och pratar förmodligen bara om dig. Jag känner mig inte helt säker då, vid den tillfällena känns som om du kommer glömma mig och bara vara med henne. Det känns som om inte jag hör hemma just där och då.” 

Jag ryggade tillbaka och tittade ut över vattnet. Vad skulle jag svara på detta? ”Selena, hjärtat, jag älskar verkligen dig. Men jag kan inte bara ignorera Skyler eller låssas som om hon inte finns. Om du lär känna henne på riktigt så kommer du förstå att hon är världens goaste tjej!” 

”Hon?!” utbrast Selena irriterat och blängde surt på mig. 

”Va? Vadå ‘hon’?” frågade jag dumt och vände blicken till henne. 

”Du sade att Skyler var världens goaste tjej!”

”Sade jag?” kontrollerade jag och kände hur hjärtat dunkade hårdare inom mig. Jävlar, jag sade väl inte det högt?! 

Till svar fick jag bara en huvudnickning och en besviken blick. Jag suckade svagt och lade armarna om henne. 

”Jag menade inte så! Du är världens finaste flickvän. Det är bara dig som mitt hjärta klappar för!” mumlade jag mot hennes hår. Jag hade ljugit. Mitt hjärta klappade inte längre för henne. Det irriterade sig nästan på henne. Hon skulle alltid bli så.. annorlunda när hon inte fick som hon ville. Hon blev till en helt annan person, som blev en aning egotrippad. 

”Aww, jag älskar dig!” hade hon svarat och pressade sedan sina läppar mot mina i en intensiv kyss. Det kändes som om jag kysste min egna mamma, eller syster. 

Men jag hade besvarat kyssen. Dock hade jag kortat ned den lite. Efter det så hade jag sagt att det började bli mörkt, och att jag behövde göra lite ärenden. Hon hade motvilligt gått med på det till slut, fast sade att jag skulle komma förbi henne i morgon. På det hade jag svarat att jag skulle titta hur mitt schema såg ut. Pdf, det var tomt, men jag hade sagt att det var fullbokat. Aldrig att jag skulle träffa henne i morgon och ljuga om saker varannan sekund. 

 

********

 

Jag blev avbruten från mina tankar när bildörren öppnades. Snabbt öppnade jag ögonen och såg att det var Skyler. 

”Hej” sade jag varm och studerade henne uppifrån och ned. Hon var klädd i ett par mjukisbyxor och ett urringat linne. 

”Hej” snyftade hon lätt till och drog med händerna under ögonen. 

”Har det hänt något?” reagerade jag oroligt.

Hon svarade inte, utan visade allmänt att hon grät. 

”Kom här” sade jag och höll ut armarna mot henne. Hon föll snabbt ned i min famn och lutade sig mot mitt bröst. 

.

 

Jag gick hand i hans med Skyler in på McDonald’s och skyndade mig snabbt bort till ett bord som stod ledigt. 

”Sätt dig du så beställer jag något. Vad vill du ha?” frågade jag och kysste henne mjukt på hjässan innan hon satte sig ned. 

”En chickenburgeroch en cola light” svarade hon svagt och gömde ansiktet i huvudet. Hon hade fortfarande inte slutat gråta sedan vi satt i bilen. Dock hade hon vägrat att berätta vad som hade hänt, så jag hade frågat om hon ville ha något att äta. 

Jag gick bort mot kassan och beställde hennes mat, samt en stor coca cola till mig. Jag hade blivit mätt på mackan jag åt med Selena förut. 

Jag betalade maten och fick den på en röd bricka. 

”Smaklig måltid” log ‘kassörskan’ innan hon vände sig hon kunden som stod bakom mig. 

Jag gav ifrån mig ett svagt leende och gick sedan tillbaka till Skyler med brickan i händerna. 

”Sådär ja!” sade jag när jag hade kommit fram och slagit mig ned mitt emot Skyler.  Hon vände blicken mot mig, då jag såg jag att hennes ögon var rödsprängda. 

”Men lille vän..” utbrast jag och gick runt och satte mig bredvid henne istället. Samt lade armarna om henne och lutade huvudet mot hennes hjässa. ”Gråt inte..” 

Hon suckade lättat och tog sig smidigt ur min omfamning, istället så mötte hon min blick igen. 

”Vill du berätta?” frågade jag mjukt och såg hur hon nickade. 

”Han var sexton och jag var tio. Vi hade varit ute och tittat på bio, om små kaniner. När filmen sedan var slut så lämnade vi lokalen *snyft* för att åka hem igen. Men när vi skulle gå över.. *snyft* övergångstället några meter bort, så kom det en bil i hög fart rakt emot oss. Han såg den inte, men jag gjorde.. *snyft*. Jag var så dum satt jag trodde att vi skulle hinna gå över. Jag tog tag om hans hand och började springa.. Men jag hade glömt bort att han hade varit med om en olycka tidigare, som orsakade till att han hade problem i höften. Det ledde till att han inte kunde springa. *snyft*. Jag hann över.. Men inte han” grät hon ut och föll ned i min famn igen. Jag strök henne försiktigt över ryggen och bet mig hårt i läppen. 

 

”Jag fick panik, skrek, hoppade, sprang.. Allting! Allt var mitt fel! Jag skulle ha sagt till honom att bilen kom. Det var inte han som skulle bli påkörd, det var jag. Han var så himla speciell, föredrog hellre att vara hemma med mig än ute på stan med sina kompis.” snyftade hon fram. ”Han var bara sexton...” 

”Det var inte ditt fel Skyler, det där kan hända vem som helst!” 

Jag hörde en djup suck lämna hennes strupe, sedan så satte hon sig upp igen. ”Du förstår inte! Han var min bror, Elias, och jag var orsaken till att han blev överkörd!” 
 
----------
 
Chapter 36 :)
Det skulle ha kommit tidigare idag, men mitt internet har inte fungerat på 6 timmar, varken på datorn eller mobilen. Så jag kunde inte publicera det tidigare :(
Men men, bättre sent än aldrig! :)
 
Stort tack till Qendresa som gjorde nya 'perspektivs"-skyltar. Besök hennes blogg HÄÄR! :)
 
10+ kommentarer? :D♥

 
 
2012-11-25 ♥ 02:58:00
15

Chapter 35 - We should be friends

 
 
 

 

”Du, jag tänkte att vi kanske kan ta en sväng till affären lite snabbt bara? Jag behöver handla lite” frågade jag och granskade varje rörelse som hon gjorde. Tills hon ställde sig upp igen och nickade. 

Jag tog ett mjukt grepp om hennes hand och förde ut henne ur byggnaden, vilket som hon verkade vara tacksam över. 

”Absolut” sade hon och log mot mig. 

Solen sken ned på henne i ett underbart ljus, vilket som fick henne att se hundra gånger snyggare ut. 

 

--------

 

Vi var framme vid affären, men jag stannade i bilen medan Justin gick in. Jag orkade inte stötta på massa folk som undrade varför jag var med denne store Justin Bieber, eller en massa frågor om vi var tillsammans eller inte. För inte ens jag visste det.
Men tänk att han hade kommit för att hämta mig vid skolan! Vad gulligt! Tänk att jag var så lyckligt lottat egentligen.. Att en vanlig tjej som jag skulle hamna här och vara med Justin Bieber. Allt var egentligen Tilda’s förtjänst, att jag fick gå på hans konsert. Ja, Tilda var helt enkelt bara bäst. Men vänta nu.. Jag slutade tänka, istället tittade jag ut genom rutan och såg Selena trippa in i affären, tillsammans med en lång blond tjej. Dem hade fattat varandras händer och gick i takt i i affären, dock hade Selena solglasögon och täckt över ansiktet med håret så att ingen paparazzi skulle få med henne på bild. Pdf, det fanns inte ens några paparazzi’s här! 

Jag suckade djupt och öppnade försiktigt bildörren och tog ett steg ut. Sedan smällde jag igen dörren och gick med självsäkra steg in i affären, precis som Justin och Selena hade gjort, samt tjejen som Selena hade med sig. 

 

Jag gick några meter bakom Selena och hennes kompis, men dock gömde mig lite när dem tittade bak eller stannade för att titta på varor. Jag kunde inte direkt säga att jag spionerade på dem.. Men något åt det håller. 

Dem stod och tittade på gurkor just nu, och skrattade åt alla som dem höll upp och visade för varandra. 

”Hahaha, den här påminner mig om Justin!” skrattade Selena högt och höll upp en gurka i ena handen. What the fuck? 

Jag himlade med ögonen och tittade runt lite i omgivningen, jag stod tydligen vid alla bröd och hade råkat riva ned två paket på golvet. 

Jag flög fort ned på golvet och tog upp dem, samt lade dem där dem hade hemma. Sedan vände jag blicken mot gurkorna igen, och insåg att Selena inte var kvar. Fan. 

Jag suckade igen och kilade vidare in i affären från mitt lilla ‘gömställe’. 

Justin hade nog redan hunnit betalat och gått ut vid det här laget.. Eftersom han hade varit här inne i ungefär tjugo minuter nu. 

 

 

 

 

Jag gjorde armkrok med Taylor och fortsatte in mot alla kylvaror. Jag hade erbjudit mig att följa med henne och handla, eftersom hon behövde storhandla men inte kunde bära allting själv. 

.

”Då blir det 150 dollar tack” sa kvinnan bakom kassan när hon hade skannat in alla saker som Taylor och jag hade lagt upp på rullbandet. 

 

Taylor gav mig en orolig blick innan hon grävde fram pengar ur sin plånbok och gav till kassörskan. 

”Tack så mycket, ha en fortsatt bra dag!” svarade hon och sedan vände sig till nästa kund och sa ett glatt ´hej´. 

Jag himlade med ögonen åt henne och gick sedan lite länge fram för att hjälpa Taylor att packa i det sista i påsarna. 

.

”Vi får höras!” ropade jag till Taylor som fortfarande satt i limousinen som jag nyss hade suttit i. Den var halvt parkerad utanför min uppfart. 

”Of course, hej då!” ropade Taylor tillbaka och drog genast upp rutan sekunden efter, så att den blev svart. 

Jag vände på klacken och började gå upp mot ytterdörren, samtidigt som jag letade efter nyckeln i alla fickor. 

Precis när jag hittade den så vibrerade det i bakfickan, från min mobil, som jag snabbt drog upp och pressade mot örat. 

”Selena” svarade jag lätt och tryckte in nycklarna i låset samt vred om det och öppnade dörren. 

”Aye, det är Justin!” hördes en välkänd röst från andra sidan luren. Jag svalde hårt och bet mig i läppen för att inte säga något konstigt. 

”Okej..” svarade jag och gjorde en liten cirkel-rörelse med huvudet, menat att han skulle fortsätta. Självklart så såg han mig inte, men förmodligen så kunde han föreställa sig att jag gjorde rörelsen. 

”Yes, öh.. Jag hämtar upp dig om en halvtimme, går det?” 

Jag tittade chockades ut över ingenting och försökte få in meningen han sade i huvudet. ”Ehm.. Visst” svarade jag förvirrat och hörde hur lättad han blev. 

”Goodie, då ses vi, bye bye”.

Det hördes pip i luren, vilket som fick mig att långsamt dra ifrån mobilen från örat. Varför ville han träffa mig?

.

Jag gick ned på uppfarten och väntade på Justin, det hade fått exakt 33 minuter sedan han ringde. Vilket som menades med att han var sen, jävla idi... Nej. Han var ingen sådan. Jag tog ett lugnande andetag och pustade ut när jag såg hans bil som körde nedför backen några hundra meter bort. 

 

Jag tittade snabbt ned i marken och bet mig i läppen. Funderade snabbt på vad han ville mig en sista gång, innan jag såg hur han stannade bilen mitt framför ögonen på mig. 

”Hoppa in!” ropade han med neddragna rutor. Jag gjorde precis som hade sade, det vill säga att jag satte mig på passargerar sätet bredvid honom. 

”Hej..” mumlade jag när jag hade satt mig bekvämt och bet mig i läppen. Dock så kunde man inte sitta sååå bekvämt i hans bil, eftersom sätena i sig var riktigt hårda och obekväma. ”Vart ska vi åka?” 

”Det får du se..” svarade han hemlighetsfullt, och lite läskigt, sedan så startade han bilen igen och tryckte i gasen. 

 

 

 

 

Bussen stannade vid busshållsplatsen, och jag gick panikslaget av den. Först hade jag trott att den aldrig skulle stanna, eftersom jag inte brukar ta bussen till skolan. Men eftersom det tar en halvtimme att gå till skolan och bara tio minuter med buss, så hade jag gjort ett försök. Dessutom så hade jag faktiskt bråttom, vi skulle börja inom en kvart, och jag skulle aldrig hinna gå på den tiden. 

Vi skulle ha kvällspass, där vi skulle utvärdera den första dagen som vi hade haft. Men förmodligen så hade väl lärarna hittat på något mer tråkigt som vi skulle göra. 

-

Jag sprang dem sista metrarna och öppnade de tunga dörrarna intill skolan. Det var gjort av tjockt glas, så det tog några extra sekunder att försöka knuffa upp dem. 

”Skyler” hördes jag Samuel ropa bakom mig. Jag vände mig automatiskt om och såg hans stora flin påklistrat på läpparna. 

”Hej.. värst vad du såg glad ut idag! Vad har hänt? Berätta!” skrattade jag och höll upp dörrarna så att både han och jag passerade dem. 

 

”Du vet den där tjejen som jag snackade om under engelskan i eftermiddags?” frågade han och höjde retligt på ögonbrynen. 

Jag skakade oförståndigt på huvudet, jag hade inte haft engelska idag..? 

”Just det! Jag hade snackat med Tilda om henne.. Aja, anyway, hon är riktigt snygg! Och- hon är singel!” 

Jag himlade med ögonen och sneglade mot hans håll. Skulle han alltid hålla på att tjata om tjejer? 

”Grattis” svarade jag ointressant och såg hur hans blick letade bland alla personer i korridoren. ”Vad heter hon då?”. 

”Öh.. Det kommer jag inte riktigt ihåg.. Öh.. Men jag tror att det var Katarina.. Katrin? Något sånt!” utbrast han och kliade sig stumt  i nacken. 

”Katarina? Hette inte din förra flickvän det?” 

”Öh...Vänta lite..” stammade han fram och gick förtrollat fram till en blond tjej som stod vid ett skåp tillsammans med några andra tjejer. Var det Katarina? Gud, Samuel hade sämre smak än förra året! Och förra året var hemskt.. 

.

Jag suckade irriterat och riktade stegen mot mitt skåp, som var lite avsiktad från alla andras. 

Här var det bara mitt skåp, Tilda’s, och åtta andras. 

Dem var alltså i ett litet hörn, medan alla andras var i korridoren. 

.

Jag vred om siffrorna på låset och fick upp skåpet sekunden efter. Siffrorna jag hade stod för ett datum.. Det hemskaste datumet någonsin, datumet då han gick bort. Elias. 

Jag bet mig hårt i läppen för att hålla inne några tårar som var på väg att skvättas ut. 

Inte gråta, inte gråta, intalade jag mig själv och lutade huvudet bakåt en aning, för att försöka stoppa dem. 

”Ursäkta? Är något på tok?” frågade en röst bakom mig, vilket fick mig att snurra ett halvt varv samt luta fram huvudet i normal riktning. 

Framför mig så stod Andrew, matteläraren, som såg alldeles för bra ut för att vara lärare. 

Om inte jag hade Justin, och om inte Andrew var lärare, så skulle jag säkert sitta och stalka honom 24/7. 

”Ehm, nej. Jag fick något i ögat bara!” stammade jag fram och mötte hans blick. Han hade bruna ögon, bruna jättefina ögon. 

”Ajdå! Kom så ska jag kolla om det är något smuts!” sade han och tog ett kliv från mot mig. 

Sade han inte ‘kom’, att jag skulle komma och inte han

Jag lutade huvudet lite bakåt igen, och såg hur han lutade sig över mig, samt tittade rakt in i mina ögon. Ååh herregud.

 

 

 

 

Jag stannade bilen utanför det lilla snuskiga röda huset och drog ut nycklarna. 

”Vi är snart framme” log jag mot Selena innan jag öppnade dörren och tog ett kliv ut. Jag kunde höra hur hon suckade, men öppnade sedan sin dörr också. 

”Varför är vi här? Allt man ser är skog.. En sjö.. och ett fult hus!” klagade hon och smällde igen sig dörr. Jag gjorde snabbt en orolig min, stackars dörr.

”Vi ska inte stanna här, babe. Vi ska vidare!” svarade jag och öppnade bildörren till baksätet, tog ut en korg som jag hade lagt en handduk över, och smällde försiktigt igen dörren. Inte så kraftigt som Selena hade gjort, of course. 

”Kom” sade jag sedan och började gå fram till en liten brygga som stod gömd bakom huset. Vid kajen så stod det en liten motorbåt som jag hade hyrt. 

”Stanna här tills jag säger till” sade jag högt, förmodat att Selena var bakom mig, innan jag hoppade ned i båten och försvann i den i några sekunder. 

Jag letade ivrigt fram två flygvästar. Eftersom jag visste att Selena aldrig skulle följa med mig ut på sjön utan flytväst. Om jag säger såhär, hur läget ser ut nu, så kanske hon tror att jag tar med henne ut för att dränka henne eller knuffa ned henne i vattnet och sedan åka iväg. 

.

Vattnet glänste klart i havet och vågorna som skvättes upp mot skrovet på båten gjorde så att en underbar känsla uppstod inom mig. 

Jag hade knutit fast båten  vid en liten kobbe i skärgården, och satt för tillfället bredvid Selena på ett berg. Utsikten var över havet, samt av motorbåten som tog upp nästan all utsikt. Men för mig gjorde det ingenting. 

”Så..” började jag och sneglade mot Selena som satt spänt och stirrade ned i sitt knä. 

 

Jag himlade snabbt med ögonen och drog fram korgen som jag hade ställt lite bakom oss. 

Jag öppnade den snabbt och tog upp allting som jag hade packat ned i den. Det vill säga lite fika som vi kunde ha som ‘picknick’. 

”Vill du ha?” frågade jag när jag var klar, och räckte över en smörgås mot henne. Till svar så fick jag en lätt huvudskakning och en ryckning på axlarna. 

”Jag har inte förgiftat maten om du tror det” försvarade jag mig snabbt och gjorde en gest med armarna, sedan fortsatte jag. ”Ey, jag tog inte med dig hit för att jag trodde att det skulle rädda vårt förhållande. Jag vet att du vill gå vidare, och det märkte jag för länge sen. Och jag kan självsäkert säga att du verkligen visade det på AMA galan, och till exempel nu. I get it, vi är över. Det är lugnt, jag förstår om du vill hitta lite.. äldre män” Jag pausade kort och tog ett djupt andetag. Hon hade äntligen vågat möta min blick. 

”Vill du verkligen veta varför jag tog med dig hit?” frågade jag sedan och lade en hand på hennes ben. ”För att jag vill rädda våran vänskap, jag älskar dig, och kommer aldrig sluta göra det. Och hur det än blir, så kommer du alltid vara min vän, även om jag kanske inte är din!” 
 
 
-------------
 
BESÖKSREKORD IGÅR, IGEN :D♥
 
Tack så hemskt mycket, blir så himla glad när jag tittar på statistiken och läser era söta kommentarer! :)
 
Var och köpte lite julklappar idag och kom hem lite senare, men se, jag hann skriva klart! ;)
 
Förresten, fick lite hjälp av HANNA att skriva början, stort tack till dig! :) Besök hennes blogg HÄR!
 
KOMMENTERA!♥
2012-11-22 ♥ 19:47:00
10

Chapter 34 - New School, Friends and Teachers

 

 

Jag strök efter alla stolar och kom till slut fram till min, blå som vanligt. 

Med en lätt pust så satte jag mig ned i den och lutade huvudet lite tillbaka, samt slöt ögonen för någon sekund. 

När jag sedan öppnade dem igen, så möttes jag av ett par chokladbruna ögon mitt framför näsan på mig. Det var Justins. Shit.

”Hej!” utbrast han glatt och slog sig ned på stolen bredvid mig. Driver du? Skulle han sitta bredvid mig i tre timmar. Detta kommer inte sluta bra, inte det minsta. 

 

--------

 

 

 

Jag drog en grå munkjacka över huvudet och pressade in en mjuk macka i munnen, som rent sagt smakade mögel rakt igenom. Jag tvingade ned mackan i halsen och svalde den motvilligt. Till det så tog jag snabbt ett kar klunkar vatten och sprang sedan upp för trappan och stängde in mig på rummet. 

Klockan på nattygsbordet visade 07.37, alltså så skulle Tilda och Samuel komma snart. För sig så brukade dem alltid vara tidigare, så dem kunde vara här i vilken sekund som helst nu. 

Jag öppnade garderoben och började gräva lite i boxen där jag hade mina byxor. Jag hade nog provat alla nu, men fortfarande inte hittat några att ha på mig. 

Jag drog fram ett par mörkblåa jeans som hade legat längst ned i boxen. Dem fick duga, tänkte jag och drog på mig dem. Efter det så sprang jag snabbt som sjutton in i badrummet och kletade på lite mascara. Det var ju viktigt att göra ett bra ”första intryck”, eftersom det är det som man aldrig glömmer. 

Jag avbröt mina tankar av dova knackningar på ytterdörren. Det är dem! Vad var det jag sade, dem är alltid tidiga. 

Jag kastade bort mascaran och greppade tag om min sidoväska innan jag sprang nedför trappan och bort mot ytterdörren. Men innan jag hann öppna den så flög den upp av sig själv. 

”Jag är häääär!” ropade Tilda högt och omfamnade mig snabbt i en intensiv kram som gjorde att jag fick problem med andningen. 

”Kan. Inte. Andas.” stönade jag i hennes famn vilket fick henne att släppa taget om mig direkt. 

”Goodie goodie” svarade hon glatt och lät Samuel passera henne bakifrån. Han kramade om mig lite lätt innan han även passerade mig, och riktade stegen in i köket. 

I ögonblicket senare så hörde jag hur kylskåpet öppnades och förstod att han var ute efter mat. 

Jag såg hur Tilda’s blick följde honom ut till köket och hennes mage började genast kurra. 

”Babes, har jag inte sagt att frukost är det viktigaste målet på hela dagen?” frågade jag med en liten högre stämma i rösten, bara för att Samuel också skulle höra det. 

 

”Vi hinner inte äta!” sa Tilda snabbt och sköt fram mina skor till mig, sedan fortsatte hon. ”Jag tänker inte komma försent till min första skoldag på en ny skola, bara för att äta frukost!”.

Allvaret hördes tydligen i hennes röst, och gjorde man inte som hon sade så skulle hon börja slänga saker i luften. 

”Bara för att du är en plugghäst” stack Samuel in och kom ut till oss i hallen igen, denna gång med ett knäckebröd i handen, som han smidigt klämde in i munnen. 

Jag himlade sarkastiskt med ögonen och knöt mina skor, samt tog Tilda i armkrok. Sedan så lämnade vi huset. 

.

Vi klev oblygt in i den enorma matsalen där det skulle vara en föreläsning om skolans historia som alla behövde lyssna på, samt en massa regler och presentationer av lärare. 

”Oh my god, det är underbart här! En ny termin väntar oss, visst ska det bli roligt?” utbrast Tilda och gjorde en stor gest med armarna. Hon verkade nästan lite chockad över byggnaden, att den var så stor och även hygienisk. 

”Fett med fett jao” flinade Samuel och knuffade till henne i sidan. ”Aje! Det där gjorde ont. Jag kommer få ett blåmärke!” tjöt hon och 

lade handen för sidan där han hade knuffat till henne. 

Han himlade med ögonen och smekte henne över axeln, men hon puttade snabbt bort honom. 

”Vad töntiga ni är!” stack jag in och hörde sedan ett obehagligt ljud från högtalarna som var bakom oss. Bara någon sekund senare så fylldes hela matsalen med elever som också hade kommit för att lyssna på föreläsningen. 

”Testar, testar... 1, 2, 3..” hördes en raspig röst från högtalarna bakom oss. Jag ställde mig på tå och kunde skymta en kvinna som stod på scen med en mikrofon i handen, och jag antog att det var rektorn. 

”Hej hej! Ursäkta.. Haha!” hörde hon och tappade sina papper på golvet, som hon snabbt dök ned för att hämta. ”Sådär ja! Ja, hej och välkomna till Albert’s högskola. Jag är Mrs. Swölf och är rektor på denna högskola. Nu kommer jag och mina kollegor att berätta lite om oss själva och självklart om skolan också! Jo, Albert’s högskola byggdes 2001 och har hållit igår sedan dess. Här är vi över tre tusen elever, så det är viktigt att alla är snälla mot varandra..-”. 

Efter hennes första meningar så stängde jag av öronen och fastnade med blicken på en av lärarna som stod uppe på ”scenen”. Han hade brunt hår och verkade inte alls vara gammal. Under 25, helt klart!

 

Hans svarta kostym verkade sitta på gränsen till för tight, därför kunde man se hans figur på långt avstånd. Det var absolut ingen dålig syn.. Jag kunde nästan säga att han var snygg, för sitt utseende och sin unga ålder. Men Justin var fortfarande snyggare, sjukt mycket snyggare. 

Jag förde blicken åt sidan och såg att Tilda och Samuel stod förtrollande och tittade upp mot scenen där rektorn fortfarande stod och babblade. 

Jag beslöt mig inom kort att det kanske skulle vara en bra ide för mig att också lyssna på henne, så det var precis det jag gjorde. 

”Alla elever kommer att börja klockan nio idag och arbeta ända fram till klockan fyra. Dock med lunch som börjar klockan tolv och håller på i en timme, sedan så får ni ta rast i en halvtimme när ni vill under dagen. Se bara till att det inte är under något komp pass!” babblade hon på och tittade ned på sina papper som hon höll i handen. ”Ja, det var allt för mig! Jag önskar er välkomna och hoppas att ni kommer trivas här. Över till min kollega Andrew Winston, som är mattelärare och NO-lärare!” 

Hon bytte plats med honom. Den snygga läraren som jag hade stått och stirrat på. En behaglig känsla for ned längst ryggraden samtidigt som han började prata.

”Hey, precis som Mrs. Swölf sade, så är jag matte-och-NO-lärare för dem som går första och sista året här. Jag började jobba här för fyra år sedan och tycker att det är ett fantastiskt jobb! På dagarna så kommer jag hålla till i matte-korridoren, så det är bara att gå dit om ni skulle behöva fråga mig någonting” började han och log ut över alla elever, vilket som jag blev lite irriterad på. Eller, jag blev avundsjuk.. På att han bara inte log mot mig. Men herregud Skyler, vad fan? 

Jag skakade på huvudet och lyssnade på klart på hela föreläsningen, som höll på ända till tio i nio. Rektorn hade sagt att vi började nio, så då var det väl bara att springa till lektionen. Fast först skulle man hämta scheman, pärmar, böcker och ytligare några papper och saker i receptionen. 

.

”Jag har matematik ända fram till lunch idag” sade jag samtidigt som jag studerade pappret där schemat stod, som jag hade i händerna. 

”Jag med” svarade Tilda glatt och tittade upp från sitt papper. 

”Tur för er då! Själv har jag svenska” mumlade Samuel misstroget och putade med underläppen. 

”Fint, du behöver träna din grammatik, unga man” sade Tilda och klappade honom på ryggen, vilket fick honom att flina till. Han var precis på väg att nypa henne i kinden när jag gjorde armkrok med henne och drog bort henne mot en korridor, som jag hoppades ledde till matematiken. 

”Vilket tur att vi hamnade i samma grupp!” babblade hon på, och halkade efter lite. Jag hade släppt hennes arm för att skynda på stegen lite, jag tänkte absolut inte komma försent till första lektionen. 

 

Okej, det där lät mer som Tilda.. Men, jag ville göra ett gott första intryck hos Andrew

”Mm” svarade jag kort och tittade äntligen rummet där vi skulle ha komp pass i. ”Kom, vi börjar!” 

Vi tog ett bord i mitten av klassrummet och väntade på att alla andra skulle komma. Det var fortfarande en halv minut kvar. 

Jag tittade intressant runt i rummet och märkte att väggarna var i en ljusgrön färg, fast en stor hylla tog plats vid väggen så att den nästan dölj den ljusgröna färgen. 

”Hey och välkomna!” hördes en röst, som tillhörde Andrew. Det pirrade till i magen när jag hörde hans röst, vilket fick mig automatiskt att släppa blicken från väggen och fram till honom. 

Han såg mycket bättre ut på nära håll.

 

 

 

 

Den svala luften slog sig mot mitt ansikte medan jag ställde mig upp, samt slog igen bildörren som jag nyss hade öppnat. Jag stod på parkeringen utanför Albert’s högskola för att hämta upp Skyler. Jag sneglade ned på klockan som satt runt min handled, och såg att den stod på 15.57. Alltså så skulle hon sluta vilket minut som helst. 

Jag började gå in mot entrén och såg hur några gangsters stod och rökte i ett litet hörn. Vidrigt.

Jag skakade av mig tanken och tryckte upp den stora entrédörren och gick in i byggnaden. Den såg precis ut som förra gången som jag hade varit här, bara nya växter och nya soffor. 

”Hej, kan jag hjälpa dig med något?” hörde jag en röst bakom mig. Jag vände mig snabbt om och såg att det var en kvinna i receptionen som snackade med mig. 

 

”Nej tack, det behövs inte. Jag väntar bara på en person” svarade jag trevligt och log mot henne. 

”Det finns fika i cafeterian om du skulle vilj.. Vänta! Är inte du Justin Bieber?” 

Där kom det.. Jag visste att hon skulle fråga det.

 Jag klämde fram ett litet större flin och gick fram till henne, dock så var det en liten ‘mur’ mellan oss. 

”Yep, autograf eller bild?” 

Det var lika bra att fråga själv, eftersom jag kunde slå vad om 1000 dollar om att hon skulle fråga förr eller senare. 

”Både och, ta-aack” stammade hon fram och drog av sina hörlurar som hon hade haft i öronen, sedan så gick hon runt till min sida. 

.

Klockan närmade sig tjugo över fyra, och jag hade sett hur elever rusat ut från byggnaden. Men någon Skyler hade jag inte sett.. 

Jag fiskade upp min iPhone från fickan och slog in hennes nummer. Sedan så tryckte jag mobilen mot örat och inväntade svar. Flera signaler gick fram, men hon verkade inte vilja svara. 

Frustrerat så tryckte jag ned mobilen i fickan igen och bestämde mig för att vänta utanför. 

”Justin!” 

Jag vände mig hastigt om vid dörröppningen och såg hur Skyler som springandes genom korridoren. Jag suckade lättat och riktade stegen mot henne. 

Hon hoppade lyckligt upp i min famn, vilket jag inte var beredd på, så båda hon och jag ramlade bakåt och blockerade för flera ungdomar som vill ta sig förbi oss. 

Jag brast snabbt ut i skratt och såg hur hon gjorde ett försök till att ställa sig upp. 

”Vad lyckad jag är då..” sa hon dumt till sig själv samtidigt som hon sträckte ned händerna mot mig för att hjälpa mig upp. Jag tog vänligt tag i dem och hävdade mig upp. 

”Klart du är!” instämde jag seriöst och kysste henne mjukt i pannan. 

Hon fnissade till och kramade om mig, men avslutade kramen lika snabbt som den börjat. Sedan så böjde hon sig ned och tog upp sina saker som hade hamnat på golvet. 

”Du, jag tänkte att vi kanske kan ta en sväng till affären lite snabbt bara? Jag behöver handla lite” frågade jag och granskade varje rörelse som hon gjorde. Tills hon ställde sig upp igen och nickade. 

Jag tog ett mjukt grepp om hennes hand och förde ut henne ur byggnaden, vilket som hon verkade vara tacksam över. 

”Absolut” sade hon och log mot mig. 

Solen sken ned på henne i ett underbart ljus, vilket som fick henne att se hundra gånger snyggare ut. 
 
------------
 
TVÅ CHAPTER PÅ SAMMA DAG :D

För er som undrar, så har jag faktiskt också märkt att Selena inte är med så mycket just nu. Men hon kommer med snart igen, har suttit och planerat några chapter i förväg :p
 
Blir jätteglad när ni följer bloggen på instragm och jag lover att det ska komma flera sneakpeak :)
 
KOMEMNTERA! :D
2012-11-18 ♥ 19:48:05
10

Chapter 33 - American Music Awards

 

Han förde oss ända bort till hans sovrum, som jag nu visste vart det låg någonstans. 

Han öppnade lätt dörren och föste in mig i rummet, innan han slog igen dörren igen och gick fram till mig. Då han började kyssa mig igen. Precis som förra gången så flög fjärilarna runt som galningar i min mage, och allting kändes helt underbart. 

Justin knuffade löst ned mig i sängen och lade sig över mig, fortfarande kyssandes. 

Precis när han skulle dra av sig linnet, så knackade någon på hans dörr och sekunden senare så flög den upp. Fan. 

 

--------

 

 

Jag suckade irriterat och slog mig ned i soffan som en hösäck. Chaz hade kommit in i mitt rum medan jag och Skyler hade.. en privat liten stund, och avbrutit oss mitt ute i det. Bara för att fråga om han ville köra FIFA med honom. När han hade upptäckt att jag och Skyler var på G, så hade han snabbt bett om ursäkt och dragit igen dörren. Efter det så kände Skyler att hon inte ville fortsätta, och att hon bara kände sig smutsig. Så hon sprang in i badrummet för att duscha, samt fixa sig inför dagen. 

Så jag hade bestämt mig för att jag i sånna fall kunde göra FIFA med Chaz. Jag menar, vad kunde man annars hitta på?

Jag tittade ledsamt ut över vardagsrummet där vi hade hållit till under hela kvällen igår. Det såg förjävligt ut, rent sagt. 

”Jag kommer vinna, din mes. Var med i matchen nu! Du suger!” gormade Chaz högt med blicken fast på tv:n. 

”Men det är ett jävla skitspel..!” utbrast jag och slängde kontrollen mot honom så att den slog till hans arm och ramlade sedan ned på golvet med en dov smäll. 

”Nödvändigt”. Han himlade med ögonen och bröt äntligen blicken från tv, ”vad är det med dig egentligen? Vaknat på fel sida av sängen eller?”

Jag suckade och satte mig upp i soffan, samt drog en hand genom håret. 

”Jag är bara inte på humör för småprat..” svarade jag lugnt och sträckte fram handen mot honom. ”Skicka hit kontrollen så fortsätter vi en stund till”. 

Precis som jag sade, så skickade han över kontrollen som nyss hade legat på golvet till mig. 

.

Jag hörde hur dörren intill badrummet trycktes upp, och i ögonblicket efter så kom Skyler ut med en handduk runt kroppen. 

”Hej” ropade jag mjukt och log snett mot henne. Hon besvarade snabbt leendet som smet förbi vardagsrummet där jag och Chaz satt, och vidare in på mitt rum på ett kvick. 

”Vi kan väl spela mer senare? Jag ska bara... göra lite grejer” ursäktade jag mig inför Chaz och ställde mig upp på golvet, samt lade försiktigt ned kontrollen på bordet framför. Jag kunde se i ögonvrån hur Chaz besvikna min uppkom, men tvingade mig själv att ignorera den. 

Istället så vände jag mig om och gick in på mitt rum, precis som Skyler hade gjort. 

Jag stängde snabbt dörren efter mig och när jag vände mig om igen, så lämnade ett litet skrik Skyler’s läppar. 

”Hoppsan!” utbrast jag förvånat och märkte att hon inte hade fått på sig kläder än. Såå pinsamt.. 

”Titta bort!” skrattade hon samtidigt som hon försökte knäppa sin BH med ena handen, och samtidigt hålla för sig själv med handduken med den andra. 

”Det är lugnt, jag tittar bort” flinade jag till svars och lade händerna för ögonen, bara för att hon skulle veta att jag blundade. Men jag kan ha tjuvkikat lite... Men det är våran hemlighet, så du får lova att inte berätta det för någon, okej? Schh... 

Någon minut hade passerat då Skyler äntligen tillkom och sade att hon var klar. 

 

Hon hade satt på sig ett par rosa mjukisbyxor och ett tight linne till det. Riktigt snyggt! 

”Yeah, så.. Vad händer idag?” frågade jag samtidigt som jag gick fram till henne och omfamnade henne. 

”Jag går med på vad som helst” viskade hon mot min kind och lade en hand runt min nacke. 

”Great. Jag måste gå på en awards om några timmar, men nu på förmiddagen, så är jag bara din” viskade jag tillbaka och kysste henne mitt på läpparna. 

Mina händer gled ned längst hennes rygg och sedan ned till midjan där jag lät dem vila. 

Bara efter någon sekund så hade kyssen växt och blev intensivare och intensivare. Så tillslut så blev jag tvungen att avsluta den. 

Jag lutade min panna mot hennes och andades ut ett långt andetag. Jag hade ingen aning om vad som förse gick i mitt liv..

Jag bet mig löst i läppen och lutade mig sedan lite bakåt, så att jag kunde se henne i ögonen. 

”Vill du åka till New York med mig?” slank det ur mig innan jag visste ordet. Varför sa jag så för? Helt random, vid helt fel tillfälle dessutom. 

”New York?” upprepade hon och höjde på ögonbrynen. ”Vad ska du göra i New York?” 

”Semester. Med dig! Lite shopping, middag på någon fin restaurang, chilla i staden.. You know, det blir säkert jättemysigt!” 

Hon suckade lättat och bröt våran ögonkontakt genom att titta ned på sina fötter. ”Men jag har ju skolan.. Som börjar på måndag” svarade hon besviket och fuktade sina läppar. 

Få se nu.. Vad är det för dag idag.. Hmm.. Lördag?.. Ja, det är lördag. Vi skulle aldrig kunna åka till New York och sedan hem igen tills på måndag.. Fuck. 

 

 

 

 

Jag pillade försiktigt bland mina flingor som hade legat orörda, fast dock blandade med mjölk. Det var ingenting att göra här. Jag som alltid hade trott att det skulle finnas mycket att göra i stora hus, men tydligen så hade jag fel.. 

Jag tog en sked med flingor på och tryckte in i munnen. Sedan så drog jag upp mobilen från byxfickan och knappade in koden. 

Jag kunde lika gärna passa på att skicka iväg ett meddelande till Tilda, eftersom jag förmodligen inte skulle ha någon lust att göra det senare. 

 

Hey, tänkte bara säga att du och Samuel kan komma 07.45 på måndag morgon, så hinner vi precis till första skoldagen. Så nervös, men visst ska det bli awesome? ;) Kyss /s

 

Jag suckade högt efter att jag hade sänt smset, och låste villigt mobilen och lade ned den i fickan igen. Efter det så tog jag ytligare en sked av flingorna och tittade runt i matsalen som jag satt i. 

Det hängde en stor kristalllampa i taket, som lyste upp hela matsalen med ett fint ljus. Det blev en perfekt kombination med dem vita väggarna, och det långa matbordet som också var vitt. Här körde man få ljusa färger.. 

 

”Hola, cómo estás?” utbrast en välkänd röst, som tillhörde ingen mindre än.. Justin. 

Han klampade in i matsalen och fastnade med blicken på mig, och ett misstänksamt leende tog plats på hans läppar. 

”Jag kan inte spanska..” flinade jag ursäktandes och sköt skålen med mjölken och flingorna ifrån mig. 

”Det behöver du inte kunna. För det som vi ska göra nu, behövs inga ord alls!” svarade han och fuktade sina läppar. Sedan så tog han min hand och släpade med mig till en dörr som ledde ut på deras trädgård. 

Det var större här än halva huset, vilket som var ganska stort. I vanliga fall så brukade inte trädgårdar vara så jättestora, men här.. Gud. 

Det var perfekt gräs överallt, och häckarna på sidan var väl omsköta, och jag antog att Pattie hade klippt dem. Eller, så hade dem kanske anlitat någon som gjorde det åt dem. 

Justin kom upp bredvid mig och lade en hand på min midja. ”Är du redo för lite bus?” flinade han och kysste mig mjukt på pannan. 

”Bus? Vadå för bus?” frågade jag nyfiket och bet mig i underläppen. 

”Kom så ska jag visa dig” 

Han tog tag i min hand igen och började gå lite längre in i trädgården, och när vi till slut kom fram så stod det massor med färgburkar överallt. 

”Du driver med mig.. Du tänker väl inte..?” frågade jag allvarligt och spände blicken i honom. Han ryckte på axlarna och var redan på väg att rycka upp locket på en av färgburkarna. 

Orange. Färgen som jag alltid har haft något hat mot.. 

Ingen jag visste ordet av det så hade han sprutat färg på mig, så att mjukisbyxorna och linnet var förstörda. Nu var det fan krig!

 

 

 

 

Jag klev in i byggnaden där det var fullt med kända människor och paparazzi’s överallt. American Music Awards. Ännu en gång.. Jag hade nästan tröttnat på att alltid behöva ställa upp för alla awards som fanns. Fast dock hade jag vägt mellan att gå på denna eller inte. Tyvärr, så blev jag - i sista sekund - tvingad till det. 

Jag suckade en gång innan jag klämde fram ett tillgjorde leende och gick bort mot röda mattan där jag skulle fotas. 

”Selena?” hördes en röst bakom mig, och jag vände mig skräckslaget om. 

”Shit, du skrämde mig!” utbrast jag och lade en hand för bröstet. ”Nej men! Taylor, är du också här?!” 

Innan hon hann svara, så hade jag kramat om henne i en hård och intensiv kram. Så brukade det alltid bli.. Eftersom vi knappt träffade varandra längre, så blev kramarna alltid lite intensivare för varje gång. 

 

”Absolut! Jag var här förra året, jag är här nu, och jag kommer vara här nästa år!” skrattade hon efter att vi hade avslutat kramen. ”Men vart är Justin då? Ni brukar väl alltid samåka till awards och galor?” 

Jag harklade mig långsamt och tvekade lite, vad skulle jag svara på det? 

”Ehm, det blev inte så den här gången” svarade jag lågt och försökte komma undan med att behöva berätta hela historien. 

Som tur var så lyckades jag med det! 

”Aha.. Jag fattar galoschen!” skrattade Taylor och log så stort att hennes vita tänder lyste upp och nästan bländade mig, precis som det brukar göra på reklam för tandkrämer.

”Äsch, kom så går vi till röda mattan och låter fotograferna knäppa några foton! Sedan letar vi upp våra platser så att det inte blir stress och kaos!” utbrast hon glatt och gjorde armkrok med mig. 

Vi gick tillsammans bort till röda mattan och lät alla fota oss för fullt. 

Blixtarna gjorde nästan så att jag blev tårögd, men som tur var så såg Taylor det direkt och bestämde sig för att vi skulle gå. 

Hon förstod mig verkligen i alla lägen, och ville alltid mitt bästa. 

”Vi ses väl lite senare” sade hon snabbt när vi hade gått av mattan.  ”Jag måste tyvärr sticka bort till en intervju som håller på i två minuter, och sedan springa fram och tillbaka innan jag kan inta min plats. Men hur som helst, så var det verkligen roligt att se dig igen! Nu får du lova att du ringer mig, så att vi kan ses snart igen!”

”Okej, jag lovar!” svarade jag lätt och kramade om henne, innan hon försvann ur synhållpå bara någon sekund. 

Jag suckade tungt och började gå bort för att leta efter min plats som jag skulle sitta på. 

 

Jag hade i förväg fått reda på att jag hade fått en plats längst fram, så det skulle ju gå lite effektivare att hitta den nu. 

Jag strök efter alla stolar och kom till slut fram till min, blå som vanligt. 

Med en lätt pust så satte jag mig ned i den och lutade huvudet lite tillbaka, samt slöt ögonen för någon sekund. 

När jag sedan öppnade dem igen, så möttes jag av ett par chokladbruna ögon mitt framför näsan på mig. Det var Justins. Shit.

”Hej!” utbrast han glatt och slog sig ned på stolen bredvid mig. Driver du? Skulle han sitta bredvid mig i tre timmar. Detta kommer inte sluta bra, inte det minsta. 
 
---------
 
Inte så nöjd över kapitlet, men hoppas att ni gillar det i alla fall! :)
Förmodligen så blir nästa kapitel lite bättre än det här.
 
Följ gärna bloggen på instagram också :) Där uppdaterar jag mest, så ofta jag kan. Med både information och snekpeek (kommer mer senare). Ingen dum ide att följa bloggen där inte ;)
Namnet är självklart "foreverbbieber" och jag följer gärna er också (:
 
Förresten, kan avslöja att det snart kommer komma upp en ny design! :) 
Jag vet att jag har bytt ganska mycket den senaste tiden, men jag kan lova att designen som snart kommer upp är den sista för i år!^^
 
KOMMENTERA! :D♥
2012-11-18 ♥ 04:03:13
7

Chapter 32 - Love in the air

 

Jag sneglade ned mot den och såg att dem visade 18.07. Alltså så skulle dem komma om cirka femtio minuter. 

”Aha, toppen!” sa jag lättat och vågade äntligen möta hans blick. Han slog ut sina armar och gick några steg närmare mig. 

”Om du insisterar!” flinade jag och omfamnade honom i en härlig kram. 

Jag drog in hand doft och lät huvudet vila mot hans axel. Aldrig att jag skulle släppa honom nu. 

 

--------

 

Skyler’s perspektiv:

 

”Absolut, vi möts hemma hos mig då! Men det blir toppen.. Mm.. Nämen precis.. Han kan ju också komma.. Ja, men jag måste gå.. Älskar dig med, hej då!” sa jag och stängde sedan på samtalet med Tilda. Det kändes riktigt bra att få prata med henne, speciellt nu när jag hade sovit i samma rum med ett offer. Självklart så hade jag berättat allt för henne, om vad som hände på lägret och att Justin hade kommit och hämtat mig. Samt hur gårdagen var, då jag hade gått och ätit middag på en restaurang med Kenny och Usher. 

Vi kom hem ungefär vi midnatt, då Justin låg och sov på soffan, och hans kompisar låg med ölburkar på golvet. Så det hade förmodligen blivit helt vild. Egentligen visste jag inte att Justin drack.. Men han är arton, och får göra vad han vill, han är ju myndig. 

Usher hade sagt till mig att jag kunde sova inne i Justin’s rum, så skulle ha se till att det skulle bli fint ute i vardagsrummet. 

Jag glömde att säga att det även låg chips och popcorn utspridda på hela golvet samt på mattan, och utspilld läsk på bordet så att det hade fått några skador. 

Jag funderade på hur många det var som bodde i den här kåken, det borde ju vara ganska många egentligen. Med tanke på att det nästan var större än ett hotell! Men men, är man rik så är man väl..? Men vänta, det måste ju vara hans crew och hans band.. Kanske inte hans dansare? Eller? Dem hade jag i alla fall inte sett till, så förmodligen inte. Bandet hade jag för sig inte heller sett till, men det kan väl inte bara vara Justin’s crew som bor här. Eller? 

Jag gäspade stort en sista gång innan jag klev upp ur Justin’s sköna säng och gick fram till hans ovala spegeln som visade hela min kropp i sig. 

Jag hade lånat en av hans t-shirts som hade legat längst upp i hans garderob, att sova i. I hopp på att jag fick låna den.. Annars skulle jag ta med den hem och tvätta den, och sedan lämna tillbaka den som om den vore orörd. 

Jag gnuggade mig trött i ögonen och öppnade sedan dörren och kom ut till resten av huset. Klockan var lite efter nio, så jag antog att ingen var vaken. Med tanke på hur sent det blev igår. Usher höll säkert på att städa ända fram till tre för att få det att se hyfsat bra ut i vardagsrummet, men han hade säkert missat lite med flit som han skulle tvinga Justin att städa upp. 

Jag fortsatte genom huset och hittade fram till köket av ren slump. Jag ryckte lättat på axlarna och gick in i det. Jag kunde ju lika gärna äta något nu, annars så skulle jag säkert glömma bort att göra det. 

Väl inne i köket då såg jag hur någon var böjd framåt, med huvudet in i kylen och med ryggen mot mig. Shirtless.

 

”God morgon” sade jag lätt och såg hur personen fram mig hoppade till så att han eller hon slog huvudet i dörren på kylen. 

”Herregud, förlåt!” utbrast jag och tog några steg framåt för att hjälpa till. Jag lade en hand på huvudet och insåg förres då att det var någon av Justin’s kompisar. Han hade håret i en sne bena och blå-gröna ögon. Han såg helt okej ut, helt ärligt. Inte dum alls. Min blick for under några sekunder till hans mage, då jag insåg att han var muskulös och hade sixpack. Hade Justin också det?! Jag hade glömt att titta förra gången jag såg honom i badbyxor, vilket som var väldigt konstigt, eftersom jag alltid brukar kolla på det.. 

Jag avbröt snabbt mina tankar när jag kom på att jag skulle bli generad om jag fortsatte tänka på det. 

”Hey” utbrast han och lade en hand på min hand, som låg på hans huvud där han hade slagit sig. Jag rös obehagligt till och ryckte åt mig min hand, vilket som fick honom att göra en grimas. 

”Ryan Butler!” sa han snabbt och räckte ut den lediga handen han hade. Jag kramade lätt om den, och nickade sakta. 

”Skyler Jacobsson, vän till Justin” svarade jag vänligt och drog ännu en gång åt mig handen. 

Vän? Justin presenterade dig som hans flickvän.. Eller, jag tror att det var dig han pratade om i alla fall. Det var något på S, fast inte Selena” sa han oblygt och hade börjat rota i kylen igen. Hela kroppen stelnade till under bara någon sekund, och jag slog vad om att jag var rödare än en tomat i ansiktet just nu. Men jag gjorde ingen insats till att försökte dölja det. Istället bet jag mig löst i läppen och funderade på vad jag skulle säga till honom nästa gång som jag träffade honom.. Men vänta lite! Vad hände med Selena då?! Var dem fortfarande tillsammans, eller hade dem gjort slut utan att jag visste det? Var det inte hon som han pratade i telefon med igår? Eller hade jag helt fel.. 

Jag blev avbruten från mitt ‘dagdrömmande’ när jag såg hur Justin klampade in i köket med ett par mjukisbyxor, ett slappt linne och bruna tofflor. Otroligt snygg klädsel för att vara han, och det satt helt perfekt på hans kropp! 

”God morgon” sa han med en raspig röst och växlade med blicken mellan mig och Ryan - som stod med rumpan ut mot mig. ”Och vad fan pågår här?” lade han snabbt till och syftade på att jag och Ryan stod så nära varandra, och att han inte hade någon tröja på sig. 

”Inget!” svarade jag snabbt. Kanske lite för snabbt, eftersom det nästan lät misstänksamt. 

 

”Jag lånade din tröja förresten, eftersom jag behövde något att sova i. Jag upptäckte att min väska ligger kvar i din bil. Hoppas det var okej?” babblade jag snabbt på för att byte samtalsämne. Jag kanske babblade på lite för snabbt? Jag blev i alla fall orolig och kunde se framför mig hur dum jag såg ut. 

”Haha, prata inte så fort! Jag hänger inte med!” skrattade Justin och tog några steg framåt så att han stod precis framför mig. Han lade en hand på min axel, vilket som gjorde så att mina kinder blossade upp i en ännu rödare och klarare nyans. Ett pirr slank igenom min kropp samtidigt som jag fick ögonkontakt med Justin. Ååh, dem ögonen.. 

Han släppte taget om min axel och sträckte på sig, sedan så knuffade han lätt bort Ryan från kylen och dök själv in i den. Gud.. En sådan underbar pojke.. 

Han fick tag i en burk med majs, som han snabbt öppnade och stoppade ner en gaffel i. Sedan så började han vräka i sig allt.

.

Jag tog ett glas med apelsinjuice och drack upp det i små klunkar, samtidigt som jag vägrade släppa blicken på Justin. Han hade ett samtal med Ryan om deras grabbkväll, och tog små tuggor av majsburken med jämna mellanrum. Han hade förmodligen uppmärkt att jag stirrade på honom vid det här laget, eftersom han gav mig små flin då och då.

”Men jag måste gå och byta om, och sedan springa hem. mamma kommer få ett enormt utbrott om jag inte är hemma förrän..” utbrast Ryan och tittade på klockan. ”En halvtimme, helvete!”. Han sprang ut från köket och försvann snabbt ut ur synhåll. 

Justin vände sig snabbt mot mig samtidigt som han svalde majsen som han hade i munnen, och tydligen tuggat klart. 

”Ser jag dålig ut eller något?” frågade han med ett allvarligt ansiktsuttryck. 

 

”Nej, absolut inte! Rättare sagt den motsatsen, du är jättesnygg!” svarade jag snabbt, men ångrade mig sekunden efter och slog ena handen för munnen. Hur kunde jag säga det?! Shit..

Jag kände hur kinderna ännu en gång blossade upp i en röd nyans, säkert den miljonte gången bara idag. 

”Haha, vad sa du?” flinade han till svar och mjuknade upp lite.

Jag tittade skamset ner i golvet och kände hur mycket jag ångrade att jag sade det. Visst, han var snygg. Grymt snygg. Olagligt snygg! Men hur fan kunde jag erkänna det?! 

”Kom!” sade han sedan och vinkade till sig mig. Jag gick försiktigt fram till honom och lutade mig mot bänken, precis som han gjorde. 

”Är jag snygg?” frågade han när jag hade kommit tillräckligt nära för att han skulle kunna viska. 

Jag kände hur halsen tjocknade och jag fick inte ifrån mig ett ljud. Justin, däremot, verkade vara väldigt pratglad. Han tog en tårslinga från mitt hår och placerade den bakom mitt öra. 

”Du tycker att jag är snygg, eller hur?” viskade han nu, mot mitt öra. En pirr slank igenom min kropp, och jag stelnade till under hans beröring. 

Jag nickade långsamt och såg hur han höjde på ögonbrynet, verkade vara en aning förvånad, eller så ville han bara att jag skulle svara på ord. 

”Du gillar mig, eller hur?” 

Jag bet mig löst i läppen och vågade äntligen möta hans ögon, som glänste enormt.  Jag nickade lätt och ett flin uppstod på hans läppar.  ”Du har fallit för mig, eller hur?” 

Jag nickade återigen och svalde hårt denna gång. Hur kunde jag erkänna det för honom? 

Innan jag hann tänka på det, så kände jag hur han pressade sina läppar mot mina i en passionerad kyss som jag besvarade. Fjärilarna tog plats i magen och flög runt hej-vilt. 

”Du älskar mig, eller hur?” mumlade Justin mot mina läppar och kysste mig på halsen, och ned mot nyckelbenet. 

”Mhm” viskade jag mot hans öra och stönade till. 

”Jag visste det!” utbrast han stolt och flinade, sedan kysste han mig på läpparna igen. 

 

Därefter så tog han tag om mig hand och avslutade kyssen. ”Kom” viskade han mjukt och gick ut ur köket med mig tätt intill honom. 

Han förde oss ända bort till hans sovrum, som jag nu visste vart det låg någonstans. 

Han öppnade lätt dörren och föste in mig i rummet, innan han slog igen dörren igen och gick fram till mig. Då han började kyssa mig igen. Precis som förra gången så flög fjärilarna runt som galningar i min mage, och allting kändes helt underbart. 

Justin knuffade löst ned mig i sängen och lade sig över mig, fortfarande kyssandes. 

Precis när han skulle dra av sig linnet, så knackade någon på hans dörr och sekunden senare så flög den upp. Fan. 
 
-----------
 
SHIT, VAD HÄNDE DÄR?! VEM ÄR DET SOM KOMMER? OCH VAD KOMMER SELENA GÖRA?! :o
La ni märkte till att det BARA var i Skyler's perspektiv, vad tyckte ni om det? :)
 
 ♦ TIDSINSTÄLLT KAPITEL! ♦
 
KOMMENTERA♥

2012-11-13 ♥ 10:00:00
14

Chapter 31 - Boyz night

 

”Var det jobbigt att åka?” frågade jag och mötte hans ögonkontakt igen. Jag ryckte lätt på axlarna. 

”Inte så värst. Tiden bara flög iväg, eftersom jag roade mig med att tänka på dig..” flinade han mjukt och lutade sig närmare mig. Innan jag visste ordet av det så pressade han sina läppar mot mina i en passionerad kyss. Den behagliga känslan for längst min ryggrad igen, samtidigt som jag besvarade kyssen och lade mina händer runt hans nacke, samt kände hur han drog mig närmare sig. 

 

-------

 

 

 

Jag lutade mig försiktigt mot bildörren och lade huvudet mot rutan, sedan slöt jag ögonen och drog upp knäna så att dem också på var sätet. Både flygresan och bilturen hade varit långa, och just nu önskade jag bara att få komma hem. Hem till mamma, pappa och lille William. Undra om han hade lagt ifrån sig sina tv-dator-och-mobil-spel nu? Hoppas mamma hade tvingat honom att springa ut och leka med sina kompisar, som alla andra barn i hand ålder gör. Istället för att sitta inne och stirra ned på någon skärm. Förmodligen så skulle han väl bli någon tekniker som vuxen i sånna fall.. 

Jag suckade långsamt, och drog ut på den så mycket jag kunde. Sedan så öppnade jag ögonen igen och lät blicken falla på Justin som satt och körde bilen. Han hade inte släppt blicken från vägen någon gång ännu, även om han visste att jag hade slängt blickar på honom med jämna mellanrum. 

”Kan vi inte köra en lek eller något?” frågade jag och flinade till, vilket han gjorde gjorde. 

”En lek?” han vände äntligen huvudet mot mig och mötte mina ögon för något kort sekund, innan han tittade ut på vägen igen.

”Ja, typ.. gissar-leken?” chansade jag och bet mig löst i läppen. Jag såg hur han höjde på ögonbrynen samtidigt som han långsamt nickade - väntade på att jag skulle fortsätta. ”Du ska tänka på något, vad som helst, och jag ska försöka komma på vad det är! Jag får även ställa frågor till dig, men du får bara svara med ’ja’ och ‘nej’, okej?” 

”Okej.” svarade han och kliade sig i nacken. ”Jag tänker på något!”. 

Jag funderade en liten stund på vad det kunde vara, innan jag började med mina vilda gissningar som spårade ut totalt efter en stund. 

 

 

 

 

”Neeej! Jag tänkte på dig, dummer!” skrattade jag och sneglade mot Skyler som satt på sätet bredvid mig. Hon slog mig löst på armen och brast sedan ut i skratt. 

”Kom igen, så roligt var det inte!” flinade jag och återhämtade mig från mitt skrattande. 

”Johorå!” svarade hon snabbt, medan hon tog en andningspaus, sedan brast hon ut i skratt igen. 

Hon var värdelös på att gissa, total kass. Och det säger jag inte bara för att jag är proffs på att gissa... 

Jag kände hur mobilen började vibrera nere i fickan, så jag drog snabbt upp den och såg att det var ett inkommande samtal. Okänd, stod det på displayen och jag tvekade under någon sekund. Men sedan så klickade jag på den gröna knappen och drog upp mobilen mot örat. ”Aa?” svarade jag lätt i luren och väntade på att någon skulle svara.

”Justin! Det är.. Selena” sa en välkänd röst efter ett par sekunder. 

Jag kände hur en rysning fick igenom kroppen, och hur en röd nyans blossade upp på kinderna. Hur fan kunde jag vara generad av att prata i telefon med Selena, seriöst?

Jag harklade mig lågt och stängde snabbt av radion som var på lite i bakgrunden. 

”Öh.. Kul att du ringde..?” försökte jag och bet mig nervöst i läppen, vad skulle jag säga?! Jag lät säkert jättekonstig! 

”Hehe, jae. Det var det ja..” instämde hon med ett lätt mummel. ”I alla fall, jag tänkte bara säga att jag fick ditt meddelande förut, och det var verkligen gulligt av dig att skicka ett sådant sms!” utbrast hon och smackade på ett tuggummi. 

Jag nickade med huvudet och drog en nervös hand genom håret, men lät handen falla ned mot ratten sekunden därpå. 

Jag slutade även att nicka när jag kom på att hon inte kunde se mig. 

”Jo.. Jag tänkte bara försöka förmedla mina åsikter till dig, och är du olycklig med mig.. Så ska jag inte tvinga dig till att vara med mig. Så, det är helt okej om du träffar någon annan..” mumlade jag till svar och sneglade ner på Skyler, som mötte mig ögonkontakt. Hennes blick avslöjade hennes nyfikenhet ända tills hon bröt våran ögonkontakt genom att titta ner i sitt knä. 

 

”Justin.. Jag älskar dig, det vet du va?” viskade Selena mjukt i luren, vilket fick mig att lätt stöna till. 

”Menar du det?” kontrollerade jag och tryckte mobilen tätare örat, bara för att höra hennes svar tydligare. 

Men istället för att få höra henne säga ett enkelt ”ja”, så hördes bara pip från mobilen. Hon hade lagt på.. 

Jag tog sakta ned mobilen från örat och stirrade på displayen. Ja, hon hade lagt på.. Vad fan betydde det? 

”...vem var det..?” frågade Skyler försiktigt och sneglade upp från sitt knä. 

”Öh, ingen..” svarade jag snabbt och fuktade frustrerat mina läppar. Sedan så svängde jag in på uppfarten utanför huset som vi äntligen hade kommit fram till. 

Skyler frågade inget mer om vem det var som ringde, vilket som var ganska skönt. Men jag visste att tankarna for runt hej vilt uppe i hennes huvud, och förmodligen så anade hon att det var Selena. 

Jag drog ut nycklarna och slog upp bildörren, samt hoppade ut ur bilen. 

”Kommer du?” frågade jag när jag såg att Skyler fortfarande satt kvar i bilen, och inte hade rört sig en millimeter. 

”Ehm, ja, absolut..” sade hon stressat sekunden efter och tittade upp på mig samtidigt som hon knäppte upp sitt säkerhetsbälte. 

 

 

 

 

Jag slog mig försiktigt ned i soffan mitt emot Alfredo som satt uppkopplat på nätet, på mobilen och fick små utbrott lite då och då, eftersom nätverket inte funkade så bra. ”Gud, ring en tekniker, något nätverks-proffs eller vem som helst som kan fixa internet! Please!” utbrast Alfredo panikslaget och gjorde en gest. Jag bet mig snabbt i läppen för att kväva ett högt skratt. Han såg verkligen rolig ut när han fick panik.

Justin kom snabbt in i vardagsrummet med mobilen i händerna, samt tittade ned i den medan han slog sig ned i andra hörnet i soffan som jag satt i. 

”Chill, det är väl för många som är uppkopplade samtidigt! Be dem andra att klicka ner nätet bara, om du gör något viktigt..” mumlade han sammanbitet och började att skriva något på mobilen. 

”Smart..” mumlade Alfredo till svar, fortfarande helt uppslukas av sin mobil. ”Stäng ner nätet, Justin!”. 

”Öh, jag sa att du skulle säga till dem andra! Inte mig!” utbrast Justin och tittade upp på honom - mindre än en sekund - och fastnade sedan med blicken på mobilen igen. 

Dagens ungdomar.. Vuxna.. Äsch, tänkte jag och himlade med ögonen. 

 

”Justin..” började jag, men han hyssa mig snabbt genom att hålla upp en finger i luften. ”Två sekunder..” 

Jag suckade frustrerat och ställde mig upp, samt riktade mina steg mot toaletten som Justin hade visat mig vart den låg. 

.

Jag drog om låset till badrummet och gick direkt fram till den runda  stora spegeln som satt på väggen ovanför handfatet och granskade min spegelbild. Jag såg ut som ett levande lik, på riktigt.

Jag gjorde en äcklad min innan jag sköljde av ansiktet med kallt vatten, och blev genast lite piggare. 

Jag letade med handen efter en handduk, och fick snabbt tag i en som jag torkade ansiktet med. Efter det så hängde jag tillbaka den,  passade på att gå på toaletten, och gick sedan ut från det stora badrummet. 

När jag kom ut så möttes jag av Justin’s bruna ögon, och såg hur ett leende sken upp på hans läppar. 

”Jag har goda nyheter” flinade han och drog en hand genom det snygga håret som satt på hans huvud. ”Mina polare kommer hit i kväll. Så det blir ganska höggjut och tv-spel, bara så att du vet. Jag antar att du kanske inte vill höra på en massa skrik, så jag frågade Kenny och Usher om ni tre kunde gå ut och äta på någon restaurang, se en biofilm eller något som du vill?”

Jag drunknade seriöst i hans ögon som hade det där speciella i sig, och började tänka på dem medan han babblade på. 

Jag skulle seriöst aldrig kunna glömma dem. Hans underbara och vackra bruna ögon. Dem var bara så.. perfekta. Och hans kroppsbyggnad, den var inte så dum den heller! Hela han verkade vara perfekt, helt enkelt. 

”Skyler?” frågade Justin helt plötsligt, vilket fick mig att skakade bort mina funderingar och titta in i hans perfekta ögon, som jag i och för sig hade gjort hela tiden. ”Hör du vad jag säger?” 

Jag mumlade ett lätt ’mm’ innan jag lade huvudet på sne och lät ett flin ta plats på mina läppar. 

”Great. Dem kommer vid sju, så ni kan åka runt halv sju kanske. Så hinner jag fixa här, ta fram tallrikar och skålar, you know!” flinade han och lekte med mobilen som var i hans byxficka. Rörelsen som han gjorde såg en aning misstolkande ut..

”Vänta, va? Åka vart då?” utbrast jag snabbt därefter och skakade på huvudet. ”Och vilka kommer?” lade jag snabbt till. 

”Skyler!” sa Justin irriterat och drog upp båda händerna från fickorna för att göra en frustrerad gest. 

 

”Förlåt..” mumlade jag och tittade skamset ner på mina fötter som jag satte i kors. Händerna knöt jag fast i varandra bakom ryggen och vågade allt annat än att möta hans blick. 

 

”Äsch” flinade han mot mig och suckade långsamt. ”Chaz, Ryan, Mitch och company kommer i kväll, runt sju. Så du ska ut och käka med Kenny och Usher” svarade han kortfattat därefter och fiskade upp mobilen från fickan som han hade lekt med. Jag sneglade ned mot den och såg att dem visade 18.07. Alltså så skulle dem komma om cirka femtio minuter. 

”Aha, toppen!” sa jag lättat och vågade äntligen möta hans blick. Han slog ut sina armar och gick några steg närmare mig. 

”Om du insisterar!” flinade jag och omfamnade honom i en härlig kram. 

Jag drog in hand doft och lät huvudet vila mot hans axel. Aldrig att jag skulle släppa honom nu. 
 
------------
 
Aww :') VAD TYCKER NI OM KAPITLET?
SELENA FICK TYVÄRR INTE VARA MED I KAPITLET SÅ MYCKET, MEN HUR TROR NI ATT HON HAR DET?!
 
Jag kommer åka bort på måndag, och är borta hela veckan. Men om ni vill så skulle jag kunna skriva ett par kapitlet nu, och sen göra några tidsinställa inlägg med kapitlen i, vill ni det? :) 
 
KOMMENTERA :D♥

2012-11-11 ♥ 09:32:00
7

Chapter 30 - Wait For Me

 

Detta är då för ert eget bästa, men om ni har sett denna lägermedlem under dem senaste timmarna så behöver ni stanna och intervjuas för polisen” lade han snabbt till och tittade ut över oss alla. ”Vem är det som har dött?” ropade ev person, som jag aldrig hade sett förut. En massa mummel och viskningar börjades att föras runt, och alla verkade lika rädda som jag var. 

”Amanda Cornwallis”  Jag ryggade tillbaka och spärrade upp ögonen. Amanda, som sover i samma rum som mig?! Den Amanda?! Jag hittade häpet upp på ledaren som hade förmedlat nyheten, som precis då hittade ned på mig så att vi fick ögonkontakt. 

 

----------

 

 

 

Min mobil vibrerade till i byxfickan, och jag fiskade snabbt upp den i hopp på att det var Selena som ringde. Men när jag tittade upp på displayen så var det inte hennes namn som stod där, utan Skyler’s. 

”Aa, hey!” svarade jag innan jag ens hade hunnit trycka på den gröna knappen och tagit emot samtalet. 

”Justin..” snyftade Skyler i luren vilket som fick jag mig att pressa mobilen närmare och hårdare mot örat, samt bli orolig över henne. 

”Vad har hänt, Skyler?” frågade jag snabbt därefter och hörde hur någon annan grät hysteriskt i bakgrunden. ”Hallå?”

Jag hörde att hon snyftade till, innan hon började prata igen. ”En på lägret har.. d-d... dddöö-t..” stammade hon fram och jag kunde föreställa mig hur tårarna rann längst hennes kinder, samt hur hon skakade tänder av rädsla. 

Jag spärrade upp ögonen och höjde på ögonbrynet, beredd på att fråga om hon var seriös, men stoppade mig själv i sista sekund. Varför skulle hon fejka allting? 

”Oh my god, ska jag komma och hämta dig?” utbrast jag häpet och gick automatiskt bort mot hallen och drog jackan runt axlarna. Jag tog för givet att hon skulle säga ja, varför skulle hon annars ringa? 

Ett lätt hm:ande lämnade hennes strupe, och sedan hördes det ytligare några snyftningar. 

”Håll dig bara lugnt babe, det är det bästa som du kan göra..” sa jag mjukt och ryckte upp ytterdörren. Sedan drog jag ned mobilen från örat och tittade ut i vardagsrummet där jag såg att Usher satt och var social.. På mobilen då, inte i det verkliga livet. ”Aye bro, jag åker ut en stund!” ropade jag högt innan jag snabbt sprang ut och smällde igen dörren. Hade jag stannat någon sekund längre så hade han sagt att jag behövde stanna. 

Jag förde mobilen mot örat igen och sa ett lätt ”tillbaka”, samt började gå mot bilen som bara var några meter framför mig. 

.

Jag körde i över 100 km/h över gatorna och svängde åt alla hållen som GPS:en visade. Jag skulle köra ända bort mot någon flygplats som jag aldrig hade varit på, som låg massvis med mil utanför Stratford, till och med Ontario. Skyler skulle ta ett flyg från London, ända bort till den flygplatsen. Det skulle tydligen ta mycket kortare tid än att åka till flygplatsen som hon hade åkt till när hon lämnade Kanada. 

I varje fall, så skulle vi vara framme ungefär samtidigt, vilket var jättebra. Eftersom jag antog att hon - likaså jag - inte orkade vänta speciellt länge. 

 

Jag drog upp min Iphone från fickan och gick direkt in på meddelanden och började skriva ett till Skyler. 

 

Till: Skyler

Aye, håll dig lugnt och få inte panik. Jag förstår att du är rädd eftersom någon har dött, och att det springer runt en mördare i området du nyss varit i. Men det är det ända du kan göra, tills du kommer hem i alla fall. Hämtar dig när du har lämnat och är nere på fast mark :) xoxo JB

 

Jag skickade snabbt iväg det innan jag vände upp blicken mot vägen igen och pressade foten mot gaspidalen så att jag körde lite snabbare. 

 

 

 

 

Jag lade mig sakta ner i sängen och lät huvudet falla ned mot kudden. Min migrän hade kommit igen, och den var riktigt intensivt. 

Efter grälet med Justin så hade jag känt att huvudet började dunka till lite smått, men efter den långa bilturen hem så hade det blivit värre. 

På tal om det, så skulle jag aldrig någonsin förlåta Justin. Hans beteende var absolut inte okej, och han verkade se vårt så kallade förhållande på skoj. Allt han brydde sig om var hans familj och hans Beliebers. Mig? Nope. 

Jag satte mig hastigt upp i sängen då jag hörde hur mobilen vibrerade i bakfickan, vilket som fick den att smått skaka till. 

Jag fiskade upp den på bara någon sekund och såg att det var Justin som ringde. När man pratar om trollen.. Tänker! Tänker om trollen. 

 

Jag klickade nonchalant på den röda knappen och slängde mobilen till andra sidan sängen. Han hade ringt femtom gånger sedan jag hade lämnat honom hemma hos hans mamma, och det fanns bara två rimliga anledningar till att han ringde. 

Antingen att han ville fortsätta bråket via telefon, eller att han ville be om ursäkt och lova att detta aldrig skulle hända igen. Vilket som han hade gjort massvis med gånger förut, och hade bråken fortsatt? Javisst. 

Jag blev avbruten av mina tankar när mobilen vibrerade till i handen, igen. Jag hoppade lätt till och såg att Justin’s namn lyste upp på displayen, och precis när jag skulle avbryta samtalet så hann han redan göra det. Det var ju.. kreativt? 

Jag tittade besviket ned på mobilen, men insåg då att han hade skickat ett meddelande. 

 

Från: Justin

babe, i miss you. i’m sorry, for everything. är på väg till andra sidan kanada för att hämta upp någon på flygplatsen... anyway, jag vill verkligen inte att du ska vara olycklig när du tänker på mig. jag vill att du ska känna hur din kropps värms upp varje gång du ser mitt namn på displayen, som du sa att det var för ett halvår sen. men om den inte gör det, utan blir stel och kall, så är det okej. jag vill att du ska vara lycklig, vare sig det är med mig eller inte. vi behöver inte vara tillsammans om du känner att du mår dåligt då, det är ok. men bara så att du vet, så älskar jag dig och kommer aldrig sluta göra det :’) din Justin 

 

Jag chockades till av hans meddelande, och blev en aning förvånad. Var det så han kände för mig? Och var det okej för honom att jag tyckte som jag gjorde? Åh herregud.. Ingen kille har skrivit så till mig någon gång förut. 

Jag log mot meddelandet och läste det igen, samt bet mig hårt i läppen för att hålla in tårarna som jag kände var på väg ned för kinderna. 

 

Detta ändrade inte mina åsikter och tankar kring honom, men jag ljög om jag sa att det inte var gulligt. För det var det! Men.. Det var djupt av honom, fast han behövde träna på skrivregler och grammatiken lite, tänkte jag och kunde inte motstå att inte flina åt det. 

 

 

 

 

Jag greppade tag om min väska och gick med snabba och långa steg bort mot utgången och kom sedan vidare ut på parkeringen där det var fullsmockat av bilar. 

Eftersom jag aldrig hade varit här förut, så var det extremt förvirrande. 

Vart körde man in någonstans, och vart körde man ut? 

 

Jag kisade upp mot solen som var klar på himlen, fast höll på att bli gömd bakom några moln som var på väg mot det brinnande klotet. 

 

Jag suckade lättat och lät blicken falla ut över parkeringen igen. Det var sjukt många olika sorters bilmärken på bilarna som stod stiligt parkerade. 

Jag bet mig i läppen och ställde ned väskan på marken och satte mig på den, samt drog upp mobilen med ett ryck från jackfickan och skickade iväg ett meddelande till Justin där jag frågade vart han var. 

Någon minut senare så skymtade jag hans namn på displayen, att han ringde, så jag klickade knappt på svara och tryckte mobilen tätt intill örat. 

”Hej, vart är du?” frågade jag mjukt och rättade till min tröja som hade hamnat lite snett när jag hade satt mig ned. 

”Jag har precis parkerat bilen, och är på väg in. Vart är du?” svarade han och skrattade lättat till sekunden efter. 

Jag log för mig själv och fuktade mina läppar innan jag fortsatte. ”Precis utanför. Är du nära?” 

Jag tittade ut över parkeringsplatserna igen och försökte hitta honom med blicken, men det var helt omöjligt, eftersom det var flera tusen parkeringar och bilar. 

”Rätt så.. Åh, jag ser dig!” utbrast han och jag kunde nästan se hans leende framför mig. 

Snabbt som sjutton så ställde jag mig upp och vände mig hastigt om mot alla håll, sidor och kanter. Men kunde inte se honom någonstans. 

Haha, vart är d-” hann jag bara säga innan jag kände två händer som lades mot min midja bakifrån. 

Jag vände mig automatiskt om och möttes av två krämiga chokladbruna ögon. Justins. 

”Hej..” flinade jag och omfamnade honom i en härlig kram som han snabbt besvarade. 

 

”Hej på dig med!” log han och strök mig över ryggen. En behaglig känsla for snabbt längst ryggraden och benen ville bara vika sig. 

Jag avslutade motvilligt kramen efter en liten stund, även fast jag ville vara kvar i den positionen för alltid. Men det skulle verka en aning konstigt om ingen av oss avslutade den.. 

”Var det jobbigt att åka?” frågade jag och mötte hans ögonkontakt igen. Jag ryckte lätt på axlarna. 

”Inte så värst. Tiden bara flög iväg, eftersom jag roade mig med att tänka på dig..” flinade han mjukt och lutade sig närmare mig. Innan jag visste ordet av det så pressade han sina läppar mot mina i en passionerad kyss. Den behagliga känslan for längst min ryggrad igen, samtidigt som jag besvarade kyssen och lade mina händer runt hans nacke, samt kände hur han drog mig närmare sig. 
 
------------
 
OMFG, VAD HÄNDE DÄR?! 
 
HUR STÅR LÄGET TILL MELLAN JUSTIN OCH SELENA, LITE INTENSIVT, ELLER VAD TYCKER NI?
 
KOMMENTERA FÖR MER! :D♥

 
2012-11-08 ♥ 21:08:17
10

Chapter 29 - Amanda Cornwallis

 

Varför skulle man gå på ett läger, där man seglar, om man inte har seglat tidigare?! 

Jag bet mig löst i läppen och tog snabbt tillbaka det jag nyss hade sagt i mina egna tankar. Jag hade precis kommit på att jag aldrig hade seglat speciellt mycket tidigare.. 

Jag suckade lite halvbesviket och drog på min jacka och flytväst, 

sedan hoppade jag i ett par gummistövlar som mamma också hade packat ner. 

 Lägret kanske skulle bli lika dåligt som jag hade förväntat mig ända. Men som sagt, det blir vad man gör det till.. 

 

---------

 

 

 

Jag tittade äcklat på min spegelbild i den smala spegel i ena hörnet av rummet, jag såg verkligen förskräcklig ut. Hur kunde man ha så sig sånna här kläder frivilligt, ärligt... 

Jag tittade mig en sista gång i spegeln innan jag gick tillbaka till mig säng och slog mig snabbt ner i den. Vi behövde vänta tills någon dum klocka ringde, så man skulle springa ner för trapporna och ut på gräsmattan som ledaren Charlotta hade förmedlat. 

Jag suckade djupt och kände hur jag smått börjades svettas inför tröjan, fan. 

Jag svalde hårt och tittade på dem andra i rummet. Dem höll fortfarande på och klä på sig deras seglarkläder, men eftersom jag var så snabb, så var jag klar allra först. 

”Hej!” utbrast en tjej som hade kommit upp på den västra sidan om mig. Hon hade lagt beslag på sängen över mig, men stod nu bredvid och var påklädd, precis som jag. Jag måste ha missat när hon blev klar.. 

”Hej” svarade jag lätt och ställde mig snabbt upp. Jag räckte fram handen mot henne, som hon vänligt kramade om. ”Skyler”. 

”Christina, med C-H” flinade hon och drog tillbaka sin hand som jag lätt släppte. Jag studerade uppifrån och ned, och såg att hon hade tatuerat in ”love” på ena handleden. Modigt. 

”Så.. Gillar du att segla då?” frågade hon och lade sina händer i kors, förmodligen över att armarna var så tunga när den hängde ned. Det var mina i alla fall..

”Haha, jag vet inte riktigt. Det är bland dem första gångerna” svarade jag med ett leende på läpparna. ”Gör du?” lade jag snabbt till därefter, för att inte verka oförskämt över att bara vilja prata om mig själv. 

”Jag har inte seglat så mycket jag heller, bara några gånger om året”. Jaha, mer än mig i alla fall. ”Men jag vägde över att gå på det här lägret eller vara hemma och titta på tv hela sommaren med en påse chips i handen. Haha, man vill inte verka tjock när man kommer tillbaka efter sommaren ju” skrattade hon och lade en hand på magen. Jaha, vad fan menade hon med det? 

Jag log lite tillgjort mot henne och hörde hur klockan ringde, om vi - åtminstone jag - hade väntat på i evigheter. 

”Bäst vi går ner!” utbrast jag snabbt och var redan vid dörröppningen, på väg ned för trappan. Gash, detta skulle bli sjukt jobbigt. Jag verkade knappt ha någon gemensamt med någon i rummet. 

.

Väl nere på gräsmattan så behövde man ställas upp rumsvis, så jag gick motvilligt bort mot Christina och ställde mig bredvid henne. Eftersom jag bara kände igen henne och den där andra tjejen.. Vad hette hon? Amadea? Amalie? Amarine? Amathea? Amanda? Amanie?Ja, Amanda. Just det.. tänkte jag och nickade, men slutade så fort jag upptäckte att hela gräsmattan var befolkad. 

Ledarna på lägret kom snabbt upp framför oss och ställde sig på ett vågrätt led. ”Hey!” utbrast alla i munnen på varandra, nästan i kör. Var det meningen? Eller var det bara av ren slump? Jag himlade med ögonen och försökte lyssna på vad dem hade att säga. ”Varmt välkomna hit, jag heter Sakarias och är lägrets chef. Det här är Cassandra” fortsatte han och pekade på en tjej bredvid honom, som verkade vara några år äldre än han själv. ”Det är vice lägerchefen. Vi två kommer att sitta i en följebåt och åka med er när ni är ute och seglar. Martin här-” han pekade nu på en kille som stod på andra sidan av honom. Han verkade stråla ut mest, och såg någorlunda normal ut. Alla andra ledare hade klätt sig i onormala och fula kläder, för att vara helt ärlig. ”-kommer att åka i en liten eka, som är en symbol för detta läger. Ibland så kommer han att hålla upp en röd flagga och blåsa i en visselpipa när vi är ute och seglar, och då menas det med att ni ska åka efter honom. Om ni inte förstår allting nu så kommer vi att gå igenom det på withboarden som mina kolleger Alexander och Yasmine är och hämtar nu!”. Han tog äntligen en andningspaus och tittade ned på ett pappar som han höll i. 

 

”I eftermiddag så kommer vi gå igenom lite trivselregler, regler för huset och allmänna regler” läste han upp och  tittade segan ut över oss. Det kändes seriöst som om man satt i skolan, och lyssnade på vad ens lärare sade. Kom igen, det är sommarlov, gå inte igenom en massa regler då. Jag suckade frustrerande och granska varje ledare i några sekunder. Dem var totalt tolv stycken, plus dem två som var och hämtade withboarden, så fjorton stycken. 

Jag fuktade läpparna och tittade på omgivningen som var utan träd och skog på ena sidan, på den andra sidan så fann det småhus, och rakt framför så kunde man skymta havet som glittrade i magiska färger. Man fick nästan känslan av att bada, både för att vatten såg så frestande ut och för att kläderna som man hade på sig var så himla varma. Phu, flåsade jag och fläktade mig själv med ena handen. 

”Här kommer de med withboardeeeeeen!” ropade plötsligt en av dem kvinnliga ledarna som inte hade presenterats sig än. 

Var inte det det första som man skulle göra? 

 

 

 

 

Jag skrev irriterat in Selena’s nummer på min IPhone och ringde snabbt upp det, svarade hon inte nu så skulle jag inte ringa en till gång. Jag chansade på att jag redan hade ringt runt elva-tolv gånger, och om jag fortsatte så, så skulle jag ses som värsta stalkern, eller åtminstone ”den desperata killen”. Och det ville jag verkligen inte!

”Ta det chill bro, ingen gillar desperat folk!” flinade Kenny som satt bredvid mig i passagerarsätet. Jag hade hämtat upp honom vid bilvärksdan, eftersom någon tydligen hade kört in i honom. 

Nu förde han in en mars mot munnen och tog en stor tugga av den. ”Så länge du inte sade något mer som kan ha sårat henne, så är det lugnt!” sade han därpå med marsen i munnen. Jag kunde se framför mig hur den hade smetats ut där inne.. Usch, vad är det jag tänker på?! 

”Men jag pallar inte chilla nu, jag måste träffa henne.. Eller Skyler” svarade jag lågt och klickade på radion för att undvika ett till samtal. Jag kände bara inte för att prata just vid detta tillfälle. Dels för att han hade choklad i hela munnen och spottade ut lite av det varje gång han pratade, och dels för att jag skulle få ett litet utbrott om jag snackade om mina problem.. 

Jag suckade högt och drog en hand genom håret, funderade på vart Skyler var just nu. Jag hade för sig kommit på att hon hade åkt på hennes läger, men hon kanske hade lust att ses någon gång i veckan ända? Jag menar... Eller, nej, jag vet inte hur jag menar.. Nu när jag tänkte efter så verkade det helt random. Hon var ju upptagen hela veckan! 

Jag tittade på mobilen och såg att klockan hade slagit över till 14.48. Eftersom det var söndag, så kunde man väl bara dra sig hemåt eller till huset som jag delade med hela crewet. 

Jag hade fem hus att bo i. Nej, fyra. Jag hade glömt att jag hade sålt det huset som jag egentligen hade köpt till Selena. Dels för att det hade varit inbrott och såg föruskigt ut, och dels för att Selena och jag hade gjort slut vid det tillfället, och allting kändes bara piss. 

Så, huset som jag kunde välja mellan att vara i nu, var det som jag hade köpt tillsammans med crewet, hos mamma, hos pappa eller min privata lilla kåk. 

 

Jag låste upp mobilen med ett kick och såg att jag hade fått ett nytt sms, av Scooter. Shit, jag hade glömt att radera honom som kontakt.. Jag klickade snabbt upp meddelandet och växlade med blicken mellan smset och bilvägen. Så det tog några extra sekunder att läsa igenom det, och jag kan säga att det inte var världens kortaste sms heller.. 

 

Från: Scooter

Yo, är på väg till Canada och ville passa på att säga att jag är ledsen över att jag ‘sårade’ dig förut, du vet att det inte var med flit. Och jag som är äldre än dig, borde absolut inte vara en dålig förebild. Jag är mycket tacksam och glad över att du besökte mig på sjukan, det var ingen annan än du som besökte mig. Inte ens Selena eller crewet.. Anyway, dina ord träffade mig rakt in my heart, och.. You know, jag är dålig på sånt här. Men jag skulle vilja ta tillbaka allt dåligt jag har gjort mot dig, och undrar om du fortfarande skulle vilja ha mig som din manager? Jag lovar till 100% att jag ska skärpa till mig och.. ((saknar text))

 

Jag saktade smidigt ned på farten och läste igenom meddelandet igen, vilket som var en aning besvärligt. 

”Öh, Justin.. Du håller på att köra av vägen!” utbrast Kenny förtvivlat  och proppade in hela marsen i munnen, innan han skakade bort smulorna som hade kletat fast sig på händerna, och kramade hårt om bildörren för att vara beredd på att krascha. 

Jag reagerade snabbt och tittade ut på vägen, samt svängde in på vår bana igen och pustade lättat ut. Inte för att jag hade varit så ‘aktiv’ under den senaste minuten, men i alla fall. 

”Du behöver nog ta om din körkurs JB, det här är inte okej!” utbrast Kenny, lite högre denna gång, fast på ett ganska mjukt sätt. 

”Ah, vitsen är att vi klarade oss bra!” svarade jag ointressant och låste mobilen. Sedan koncentrerade jag mig på att inte köra av vägen igen, för Kenny’s skull. 

 

 

 

 

Jag suckade högt och lunchbeslog den lilla båten som jag satt i tillsammans med dem andra tre - okända - personerna som jag hade fått segla med under förmiddagen. Eller, förmiddag och förmiddag. Klockan var runt tre, vilket som menades med att det var eftermiddag och att vi skulle få äta jättesen lunch. Min mage hade kurrat varannan minut under segelturen, så det var väl bara bra att det var lunch nu. 

Jag satte mig nonchalant på durken och lutade mig tillbaka. Vi hade fått välja mellan att åka två-kronor och Triss. Jag hade valt att segla en två-krona, eftersom jag hade en kompis för massvis med år sedan som hade seglat en sådan båt förut. Så valet var ganska lätt, fast vilket båt som var lättast, hade jag inte en blekaste aning om. 

.

Jag drog en hand genom håret och kände hur skönt det var att komma i lä en liten stund. Vindarna hade varit så hårda att flera båtar höll på att kapsejsa, fast dock så blåste det inte lika mycket lägre, vilket som var hur skönt som helst. 

Jag vände huvudet mot den högra sidan och såg att en följebåt var på väg för att hämta oss från två-kronan som vi satt i. Vi hade knutigt ihop alla på ett långt led vid en boj, för att sedan fortsätta segla efter lunchen. 

Jag tittade tacksamt bort mot följebåten och ställde mig upp i båten, men fick snabbt en spydig kommentar från en av dem tre som jag hade seglat med. Gud, jag hatade dem! Under hela åkturen så hade bara dem tre pratat med varandra, suttit på samma sida så att vi höll på att kapsejsa, och bara klagat på varje fel som jag gjorde. 

Det var två tjejer och en kille, alla verkade vara fjorton-femton, alltså yngre än mig. Men ändå trott att dem bestämde över världen, vilket som dem hade riktigt fel i!

Jag satte mig motvilligt ned igen och såg att följebåten som närmare för varje sekund som gick, men ändå inte så nära..

.

Jag slog sakta upp ögonbrynen på morgonen därpå och hörde hur ledarna stressat sprang genom alla rum och slog upp dörrarna, samt skrek till oss att vi skulle vakna. 

 

Jag stönade irriterat till men satte mig upp i sängen. Precis så strömmade två ledare in i vårt rum, av ren slump att båda två kom samtidigt. 

”Vakna! Det har hänt en allvarlig olycka i natt!” utbrast dem i munnen på varandra. ”Samling nere på gräset, NU!”. 

Efter det så sprang dem vidare in till nästa rum, och sa exakt samma sak. Jag gnuggade mig försiktigt i ögonen, och hoppade sedan av mina gummistövlar som jag hade slängt av mig dagen innan. Efteråt så drog jag på mig en tunn kofta som jag drog över axlarna, och gick ut från rummet som alla andra gjorde. Väl där ute så var det rena kaoset, det vill säga att alla hade panik ner till gräset för att få reda på den allvarliga olyckan. 

Jag sprang den sista biten ned, eftersom jag hade uppfattat att alla redan hade hunnit ta sig till gräsmattan. 

Snabbt som sjutton så gick jag bort till platsen som jag hade stått på i går, för att jag antog att man skulle stå rumsvis. 

”Ehum..” började en av ledarna och harklade sig. Jag hade fortfarande ingen aning om vad han hette.. 

 

”Det har hänt en väldigt tragisk och allvarlig olycka i natt. I morse så hittade nämligen grannen som bor där borta-” babblade han på och pekade bort mot ett av dem huset på andra sidan ‘vårt’ hus. ”-hittade en lägermedlen död i skogen. Så vi är ledsna över att behöva meddela detta, men ni behöver åka hem  - idag! Detta är då för ert eget bästa, men om ni har sett denna lägermedlem under dem senaste timmarna så behöver ni stanna och intervjuas för polisen” lade han snabbt till och tittade ut över oss alla. ”Vem är det som har dött?” ropade ev person, som jag aldrig hade sett förut. En massa mummel och viskningar börjades att föras runt, och alla verkade lika rädda som jag var. 

”Amanda Cornwallis”  Jag ryggade tillbaka och spärrade upp ögonen. Amanda, som sover i samma rum som mig?! Den Amanda?! Jag hittade häpet upp på ledaren som hade förmedlat nyheten, som precis då hittade ned på mig så att vi fick ögonkontakt. 
 
----------
 
SHIT, ÄR DET DEN AMANDA SOM HAR HITTATS DÖD? :o
 
VAD TROR NI KOMMER HÄNDA?!
 
Bloggen blir ett år i morrn♥ Det firar vi stort! :D
 
KOMMENTERA :D♥

 

2012-11-07 ♥ 20:22:00
5

Chapter 28 - Why are you here?

 

Jag stelnade snabbt till och vände blicken upp mot henne, helt stelfrusen. Hade hon redan fått reda på det? Det var verkligen helt otroligt hur snabbt nyheter sprids på internet just nu. 

”Du ska veta att det inte är okej att säga sånna ord! Jag fattar inte hur Justin, min lilla pojke, kan säga något till en sådan tjej som du! Man avslöjar inte för världen om någon annars kärleksliv, oavsett om det han sade var sant eller inte. Du veta att det inte är likt honom och jag slår vad om att han ångrar sig just nu!”.

 

---------

 

 

Jag lämnade gymmet med en behaglig suck och började köra ut på vägen med den svarta bilen som jag alltid brukade köra runt i när jag var ensam. 

Det hade verkligen varit rätt skönt att få träna lite, att komma bort från allting och bara tänka på sig själv en stund. Det var liksom.. uppfriskande att träna, på något märkligt sätt. 

Jag bet mig löst i läppen och svängde till höger efter den lilla rondellen. Vart var jag på väg egentligen? 

Jag hade ingen lust att åka tillbaka till Usher och Alfredo, och Selena var förmodligen skitsur på mig just nu. Sen fanns typ bara Skyler kvar.. Jag hade inte en blekaste aning om vart hon var, förmodligen på den där grejen som hennes mamma hade tjatat om.. Vad var det nu igen..? Camping? Hon kanske var scout! Ett scoutläger kanske hon var på! Eller.. ?

Jag funderade en liten stund innan jag beslöt mig för att tänka på annat, mitt minne var som en guldfisks just nu. 

Jag ryckte lätt på axlarna samtidigt som jag åkte in mot macken där jag stannade bilen och tankade den. 

Om jag inte skulle tanka bilen nu, så skulle jag få soppa torsk vid motorvägen, och det är inte direkt det roligaste som man kan vara med om. 

Jag drog med ett litet ryck ut tanken från bilen och slog igenom den lilla luckan där bensinen hade åkt in i. 

Sedan så vände jag mig om och började gå in för att betala. 

Väl där inne så gick jag direkt mot godiset, och tog -utan en sekunds tveka- upp mitt favoritgodis. Sour Patch. Jag flinade smått, kunde redan fantisera om hur gott det skulle bli att få äta upp det. 

Godis kanske inte var det bästa som man kunde äta efter att man hade tränat i två timmar. Men på något sätt måste man väl belöna sig själv? 

.

Jag stannade bilen utanför Pattie’s, mammas, hus och hoppade ut ur bilen och slog igen dörren efter mig. Det var då jag upptäckte att det stod en annan bil vid garaget. En bil som inte hörde hemma där.. Men vems den var, visste jag inte - än

Jag fuktade läpparna genom att slicka på dem, och gick sedan upp mot ytterdörren och knackade på med en lätt knackning. 

En liten stund av väntan passerade, innan mamma kom springandes ut i hallen och ryckte upp dörren åt mig. 

 

Justiiin! Vad roligt att se dig!” utbrast hon och slog armarna kring mig. Precis som om hon inte hade träffat mig på flera månader. 

Jag besvarade lätt kramen och kysste henne mjukt i pannan, eftersom jag var längre än henne. Precis som jag brukade göra för ett par år sedan. 

”Ehm, Selena är här..” mumlade hon och avslutade kramen. Min mun föll direkt vidöppen och jag kände hur kroppen stelnade till. 

”Vad gör hon här?” frågade jag kallt och stirrade rakt ut på ingenting. Mest rädd för att möta mammas blick, eftersom jag kände på mig att Selena redan hade berättat allt om vad som hade hänt dem senaste dygnen. 

”Jadu, hon hade ingenstans att ta vägen, så hon åkte väl hit. Dessutom så är hon jättetrevlig att prata med!” svarade hon med ett osäkert leende på läpparna. 

Selena hade ingenstans att ta vägen ? Men hon åkte hem till min mamma, istället för sig egna?! Vad tänkte kvinnan med! Att hon kunde komma och ta över min familj?! 

Innan jag hann svara så hörde jag lätta knarr genom golvet och förstod att Selena var på väg hit. 

 

 

 

 

Jag smög försiktigt bort mot hallen efter att ha hört att det knackade på, samt Pattie’s språng bort mot dörren. Jag hade förstått att det var Justin, han var nog den ända som skulle besöka Pattie vid den här tiden på dygnet. 

Jag suckade lättat och slutade att smyga, då jag hade upptäckt att dem pratade om mig. Så jag var väl skyldig att visa mig?

”Vad gör hon här?” hörde jag Justin säga med en enormt kall och raspig röst. 

”Jadu, hon hade ingenstans att ta vägen, så hon åkte väl hit. Dessutom så är hon jättetrevlig att prata med!” svarade Pattie med sin vanliga röst och jag kände på mig att hon log med hela ansiktet, så att hennes tänder syntes. 

Jag suckade helt frustrerat och tog ett kliv in i hallen, så att jag kunde se både Pattie och Justin. 

 

”Hei” sa jag kort och lade armarna i kors. Sedan så blängde jag irriterat på Justin, väntade på att han skulle göra något. 

Men det gjorde han inte. Det blev bara tyst under någon minut, tills Pattie harklade sig och avbröt tystnaden. 

”Jag går in i köket och gör lite.. köksgrejer” ursäktade hon sig och gick smidigt förbi mig och vidare in i huset. 

Jag svalde hårt och lät blicken falla ner mot golvet. När jag tänkte efter så kanske jag inte skulle ha åkt hit. Hur dum fick man vara? Det klart att Justin skulle åka hit, Pattie var hans mamma för i hela helvete. Dem står ju jättenära varandra.. 

Jag hörde Justins aggressiva stön, även om han stod fem meter framför mig. Jag bet mig hårt i läppen och vågade försiktigt titta upp på honom. 

Hans gyllenbruna ögon var nu en aning mörkare och inte speciellt välkomnandes. Han var arg.. Frustrerad.. 

”Varför är du här?” frågade han spydigt och borrade in blicken i mig. Det kändes som om jag kunde se rakt igenom honom vid detta tillfälle. Som om han inte hade någon själ, någon inre lycka. Att han bara bestod av hård sten. 

Jag hade aldrig sett honom såhär förut, innan Skyler kom så hade jag helt ärligt aldrig sett honom arg. Men nu, är han arg 24/7. 

”Får jag inte komma hit eller? Är det du som bestämmer det? Nej, det är det inte! Det är Pattie, och hon släppte in mig. Så du ska inte säga något, på riktigt!” försvarade jag mig och lät armarna falla ner längst sidorna om mig. 

”Kan du sluta käfta emot mig hela jävla tiden och visa lite respekt för mig någon gång?! Försök att se situationen från mitt perspektiv istället!” röt han ilsket tillbaka och tog några steg närmare mig, vilket fick mig genest att backa. ”Det är inte du som bestämmer i det här huset, det ska du ha jävligt klart för dig!” lade han snabbt till innan han bröt våran ögonkontakt. Jag svalde hårt igen och funderade ut någon riktigt bra att säga. Tänk Selena, tänk! 

”Men det är inte heller du som bestämmer, det är din morsa!” utbrast jag dumt och slöt ögonen för någon sekund. Sedan så öppnade jag dem igen och fick ögonkontakt med honom, då jag fortsatte prata.  ”Ska jag berätta en sak för dig? Din morsa är snäll och lyssnar i alla fall på mig när jag pratar med henne, vilket som du inte gör. Under hela resan på Hawaii så satt du och waina över ett ‘fan’ som du knappt känner! Tills du får för dig och hamna i världens slagsmål med din manager och sedan avslöja för hela universum att jag har legat med honom! Hur kul tror du att det var för mig att skämma ut mig så inför hela världen?!” 

(Låssas som om det är Selena istället för Miley!)

 

”Vadå, det jag inte jag som låg med honom!” utbrast han med en snett flin på läpparna, vilket fick mig att bli rasande. 

”Aye, just so you know.. Du och jag är över, och det kommer aldrig bli vi igen!” fnös jag och tog några steg framåt, knuffade till honom med flit i axeln, och drog sedan åt mig min jacka. 

”Baby, du kan inte fly från verkligheten!” påminde han mig och snurrade runt så att vi nu stod i ‘ombytta roller’.

”Nej, men jag kan fly från dig” fnös jag och lade en hand på ytterdörren, beredd på att öppna den vilken sekund som helst. ”Du är seriöst inte riktigt klok. Låt inte dina aggressioner gå ut på oss andra, vad fan har jag gjort dig dem senaste timmarna?” 

Han tvekade några sekunder innan han öppnade munnen, men han stängde den lite snabbt som han hade öppnat den. 

Bra där Selena, du vann!

 

 

 

 

Jag blängde irriterat mot Selenas håll och kände verkligen hur hon började gå mig på nerverna. Det ända hon gjorde nu för tiden var att tjata över mig och Skyler. Jag får väl umgås med vem jag vill?! Jag låter ju henne göra vad hon vill, så varför kan inte hon låta mig göra det?! 

Jag fuktade mina läppar och drog frustrerat en hand genom håret, som jag nu hade tvättat

Egentligen hatade jag att bråka med Selena, eftersom jag visste att skuldkänslorna alltid bubblade upp några timmar efter våra gräl. Fast egentligen så hade vi inte bråkat så många gånger, men dem gånger som vi hade gjort det hade varit hemska!

”Aye, Selena!” utbrast jag och upptäckte att hon hade tryckt ned handtaget och var på väg ut ur huset. 

”Vad?!” röt hon till och vände sig om. Vid det tillfället så ville jag nästan slå till henne, men även krama om henne och berätta för henne hur mycket hon betydde för mig. Jag var ingen hård kille som springer runt och svär, eller bråkar med folk, men dem senaste veckorna så hade jag tydligen börjat göra det.. Och det skulle definitivt förstöra min karriär helt! 

”Ayye, du! Jag är ledsen!” utbrast jag stressad och tog några steg närmare dörren. 

Hon ryggade tillbaka i en förvånad gest innan hon återgick till sitt ‘normala jag’ igen. 

”Åh, så nu tror du att du kan använda mig som någon slags docka? Du sårar mig och säger helt plötsligt förlåt, vilket människa gör så egentligen!? Eller vänta, svara inte på det!” svarade hon och började gå mot hennes bil som stod parkerad utanför garaget. 

”Men.. Jag älskar dig..” mumlade  jag för mig själv och suckade. 

För sig så kanske hon hade rätt, att mina aggressiva sidor tog över alldeles för mycket när jag var arg. Jag blev till två helt olika personer.. Vars den ena helt värdelös. 

 

 

 

 

Samlingen nere vid gräset hade gått ganska bra. Ledarna hade presenterats sig och rabblat upp vart alla skulle sova och schemat för dagen. Jag kom inte riktigt ihåg hela, men lite senare på eftermiddagen så skulle vi åka ut till en ö och grilla korv som en sen lunch. Lägret kanske inte var så dåligt i alla fall, tänkte jag och gick upp för den knarriga trappan och in på ‘mitt’ rum som jag delade med sju andra personer. 

Vi hade fått en årder att byta om till seglarställ och flygväst, för att redan nu börja rigga båtarna och åka ut på sjön. Allt jag hoppades på var bara att vi inte skulle korsa Atlanten. 

.

Jag gick in i rummet och gick direkt bort till min säng, på den så hade jag kastat upp min resväska, som jag nu var på väg att öppna. 

Jag grävde lätt i den och hittade sedan mitt seglarställ, som mamma tydligen hade packat ner. Helt ärligt, så visste jag inte att jag hade ett sånt ställ.. 

 

Jag ryckte lätt på axlarna och beslöt mig över att inte tänka speciellt mycket mer på det. Det var i alla fall tur att mamma hade hittat ett. 

”Har ni seglat förut någon gång, tihi?” frågade Amanda med ett lekandes leende på läpparna. Gud, jag störde mig redan riktigt rejält på kvinnan! Hur länge hade jag ‘känt’ henne? Två timmar? Knappt. 

”Ja, vi har en stor segelbåt hemma som vi brukar åka ut och segla med varje sommar. Fast det blev inte så i år, eftersom mina päron har mycket på jobbet under sommaren. Så jag bestämde mig för att åka hit istället!” utbrast tjejen som hade lagt beslag på sängen snett mittemot min säng, alltså mittemot Amandas säng. Eftersom rummet var som en fyrkant, med sex våningsängar och en enkelsäng. Tydligen så hade en tjej lite konsentrationssvårigheter som påverkade hennes sömnvanor. 

Jag himlade lätt med ögonen åt hennes svar och drog på mig seglarstället. Varför skulle man gå på ett läger, där man seglar, om man inte har seglat tidigare?! 

Jag bet mig löst i läppen och tog snabbt tillbaka det jag nyss hade sagt i mina egna tankar. Jag hade precis kommit på att jag aldrig hade seglat speciellt mycket tidigare.. 

Jag suckade lite halvbesviket och drog på min jacka och flytväst, sedan hoppade jag i ett par gummistövlar som mamma också hade packat ner. 

 Lägret kanske skulle bli lika dåligt som jag hade förväntat mig ända. Men som sagt, det blir vad man gör det till.. 
 
-----------------
 
Trejde världenskriget mellan Selena och Justin, huh? :o
Hur tror ni att det kommer sluta? Kommentera gärna era åsiker och tankar :)
 
BTW, följ gärna bloggen på instagram! Det är bara att söka på "foreverbbieber" så borde det komma fram! :)
Där kommer jag uppdatera med om när varje kapitel kommer osv :)
 
KOMMENTERA!♥
 
2012-11-04 ♥ 03:50:47
14

Chapter 27 - Dream Body


 

Hennes röst fick min att rysa till, speciellt då jag kom och tänka på att jag var med när hon spelade in rösten till röstbrevlådan.

”Aye, It’s me. Justin.. Jag ville bara säga förlåt för att jag skrek åt dig där borta, jag vet inte vad som flög ur mig! Hur som helst, så har jag en bra ide hur vi kan lura ifrån oss detta inför paparazzis, tro mig. Öh.. Du kan väl ringa när du hör det här? Great.. Puss!”

Jag suckade och stängde av samtalet. Jag visste att hon inte skulle ringa tillbaka... Men men, alltid värt ett försök!

 

--------

 

 

 

”Har du allt som du behöver nu?” ekade mammas röst i huvudet. Jag hade nickat och kramar om henne. Innan jag hade gått på planet till London för att gå på seglarlägret. Jag hade sett hennes besvikna blick, att hon ångrade sig att hon hade anmält mig till lägret. Men det var för sent nu. Hon hade redan betalat och allt var klart. 

Jag suckade högt samtidigt som jag drog min nya resväska bakom mig. Jag hade tagit en taxi bort till lägret, och var redan framme. 

Framför mig så var det ett stort och gammalt hus, som verkade vara minst 50 år gammalt. 

”Hej!” utbrast en ung kvinna som stod framför mig nu. Hon verkade inte vara speciellt gammal, säkert under trettio. 

”Hej” svarade jag förvånat och kramade om hennes hand som hon sträckte fram. 

”Vad roligt, jag heter Charlotta och är en av ledarna här!” svarade hon därefter och sneglade bort mot en bil som kom upp bakom mig. ”Det kommer folk hela tiden, haha, men vi kan gå upp så att du får välja rum?” lade hon till direkt efter och vände sig om samtidigt som hon gick upp mot huset med snabba steg. 

Jag tog tag om min väska och började dra den efter mig. 

.

”Känn dig som hemma bara!” utbrast Charlotta och ställde sig i dörren. ”Jag måste tyvärr gå ned och hälsa fler välkomna. Men vi ses om tio minuter igen, då det är samling nere på gräset!” 

Med dem orden så lämnade hon rummet och gick ned. 

Jag suckade högt och satte mig på sängen, medan jag tittade runt i rummet. Det fanns åtta sängar i rummet, vilket som menades att jag skulle få sova med sju andra okända personer. 

Sängarna var dessutom våningsängar, dessvärre.

.

 

Jag ställde mig snabbt upp på golvet då jag insåg att det klev in en tjej i rummet. Hon hade långt blont hår som gick ned till midjan, fast uppsatt i en hästsvans. Sedan så hade hon ridstövlar på sig samt en tjocktröja med texten ”Live While We’re Young” och ett tryck av bandet ‘One Direction’. 

Jag suckade lågt och himlade med ögonen. Att sova i en vecka med någon som gillar det bandet, skulle bli tufft!

”Hej!” utbrast hon glatt och ställde ner sin väska som hon bar på. Hon svepte med blicken runt i rummet innan hon satte sig på sängen mitt emot min. 

”Jag heter Amanda förresten och kommer från en liten håla i Boroughbridge” skrattade hon fram samtidigt som hon granskade mig med ett små äcklat ansiktsuttryck. ”Det är knappt tre tusen invånare där, så jag är inte direkt förvånad om du inte vet vart det ligger” lade hon till därefter och log ett falskt leende mot mig. 

Hon verkade inte direkt blyg, så förmodligen så skulle jag få den titeln i det här rummet. 

Jag himlade med ögonen igen och skakade hastigt med huvudet. 

”Nope, jag vet inte vart det ligger. Själv kommer jag från Kanada, som jag hoppas du vet vart det ligger?” flinade jag osäkert och kramade om min arm. 

”Hm.. Kanske, jag är inte grym på geografi” fnissade hon tillbaka och började packa upp från sin väska. Glömde jag säga att den var knallrosa? 

 

 

 

 

”Inse fakta bro, hon vill inte prata med dig just nu..” mumlade Kenny, nästan ohörbart, och proppade i sig den stora köttbiten som låg på hans tallrik. 

”Men hon måste göra det! Hon kan inte ignorera mig i evigheter!” utbrast jag förtvivlat och rynkade pannan. Att snacka om Selena vid sånna här tillfällen kanske inte var världens bästa idé. 

”Inte i evigheter, men en vecka eller två” sa Alfredo som precis hade kommit tillbaka från köket efter att ha hämtat lunch åt sig själv. 

”Det har ju snart gått det!” 

”Justin, det har gått några timmar bara! En natt rättare sagt, ta’t lugnt. Hon kommer kontakta dig när hon känner sig redo för det. Just nu finns det ingenting som du kan göra, jag är ledsen!” svarade Alfredo med maten i munnen, som han snabbt sköljde ned med lite vatten. 

”Äsch!” fnös jag och drog frustrerat handen genom håret, som jag inte hade tvättat på några dagar nu. ”Jag måste åka till gymmet, är det någon som hänger på?”

”Sorry bro, men jag ska göra några ärenden efter lunchen. Om du vill så kan du hänga med, så kan jag skjutsa dig till gymmen efteråt?” sa Kenny samtidigt som han tog en tugga av sitt ris, blandat med något brun sås. 

 

”Naaj, jag hade tänkt att åka nu” svarade jag och ställde mig upp från stolen som jag satt på. Jag hade bara tittat på medan dem andra åt, själv så hade jag ingen aptit. 

Jag riktade stegen bort mot hallen och drog på mig jackan samt satte på mig skorna. Det hade blivit kyligare ute sen sist, även om det fortfarande var augusti. 

”Jag drar nu!” ropade jag snabbt ut innan jag öppnade ytterdörren och tog ett steg ut från huset. 

Skönt att få vara ifred en liten stund, tänkte jag samtidigt som jag gick bort mot bilen. 

.

Jag bytte snabbt om till mina träningskläder som jag hade släpat med mig och tryckte upp dörren från omklädningsrummet och ut till det ‘riktiga’ gymmet. 

Jag gick raka vägen mot tyngdavdelningen och började ära en massa tyngder. Jag hatade verkligen att spinna, springa eller göra något annat som hade med tid att göra.

 

 

 

 

Jag kramade om Pattie samtidigt som jag tittade bort mot Jazmyn som sprang spritt språngande galen mot mig. 

”Jazzy!” utbrast jag glatt och kramade om henne efter att jag avslutat kramen med Pattie. 

Efter att ha åkt hem med taxin och sovit där, så hade jag beslutat för att åka hem till Pattie. Hon var något mer än bara Justin’s mamma, i alla fall vid vissa tillfällen. Ibland var hon en riktig vän och ibland var hon... Justin’s mamma bara. 

”Jeremy hade fullt upp, så han bad mig ta hand om henne” skrattade Pattie när hon granskade min och Jazmyn’s kram. ”Men Jaxon fick jag inte ta hand om..” lade hon till därefter med ett besviket leende på läpparna. 

Jag nickade med huvudet och bet mig löst i läppen. Funderade på vad jag skulle säga.. ?

”Men men, vill du ha något att dricka eller att tugga på? Det är ju lunchtid” undrade hon och bar upp Jazmyn i famnen. 

”Ja, gärna.. Jag tar det som erbjuds” svarade jag med ett glansigt leende och började följa efter henne då hon var på väg mot köket. 

”Hur kan du alltid hålla allting så rent här inne?” utbrast jag utan att tänka mig för. Men som tur var så sken ett leende upp på Pattie’s ansikte. 

.

”Ta lite mer, detta kommer inte räcka till några rester!” sa Pattie när jag hade ätit upp all hemmagjort kycklingsallad som hade legat på min tallrik för en liten stund sedan. 

 

”Är du säker på att inte du är hungrig då?” frågade jag och sneglade ner på hennes tallrik, hon hade knappt rört maten. 

”Nejdå, det är lugnt!” svarade hon och log mot Jazzy som hasade sig upp på stolen bredvid mig. 

”Om du insisterar så..” log jag samtidigt som jag tog upp slevarna och lade upp lite mer av kycklingsalladen på tallriken. 

Efter det så föll en obehaglig tystnad över oss, och jag kunde tydligt höra hur regnet föll ner mot plåttaken. 

.

En liten stud senare så avbröt Pattie tystnaden med att harkla sig.

”Så.. Jag läste på nyheterna att Justin hade sagt ett par.. elaka ord mot dig här om dagen” mumlade hon därefter och drog upp Jazmyn i knät. Jag stelnade snabbt till och vände blicken upp mot henne, helt stelfrusen. Hade hon redan fått reda på det? Det var verkligen helt otroligt hur snabbt nyheter sprids på internet just nu. 

”Du ska veta att det inte är okej att säga sånna ord! Jag fattar inte hur Justin, min lilla pojke, kan säga något till en sådan tjej som du! Man avslöjar inte för världen om någon annars kärleksliv, oavsett om det han sade var sant eller inte. Du veta att det inte är likt honom och jag slår vad om att han ångrar sig just nu!”.
 
 
-----------
 
Nu får ni seriöst kommentera ! Hatar att behöva tjata om det.. Men jag får min inspiration och vilja av att skriva av er! :) Det tar max 2 minuter att skicka iväg en kommentar, och det tar 2-3 timmar att skriva ett helt kapitel! Jag gör allt det här för er babes♥
 
JU FLER KOMMENTARER, DESTO BÄTTRE UPPDATERING! ;)
 
BTW! Upptäckte att bloggen fyller 1 år om några dagar! Det har varit helt fantastiskt :')
 
2012-11-02 ♥ 02:33:00
11