You & Me forever - Del 42

&l


Previously:

-Ja! Det låter roligt! Jag har faktiskt ingen konsert i morgon! Men, tänkte ni typ att vi skulle se den på någon speciell biograf? Eller skulle vi kunna se den typ.. På flygplanet?

-På flygplanet? Vilken flygplan? frågade jag och kände att jag hade missat något.

-Du vet, vi åker ju vidare i morgon. På kvällen i morgon, i ett privatplan!

-Jaha, men det låter ju roligt! Eller vad tycker du, Ryan? frågade jag och vände mig blick mot honom.

-----------

 

Justin’s perspektiv:

Ryan stirrade rakt ut i tomma inget. Jag skrattade lite och viftade med handen framför honom så att han skulle komma tillbaka det nutiden och sluta dagdrömma.

 

-Va? Vadå? frågade han förvirrat när han hade kommit ”tillbaka” till verkligheten.

-Selena frågade om du tyckte att det verkade roligt. Med att kolla på bio i ‘min’ egna biograf, skrattade jag och kollade på Ryan, som hade fastnat med blicken på Selena.

Ryan mumlade något som lät som ett ‘visst’.

Jag flinade lite mot honom och vände blicken mot Selena jag med. Hon var verkligen vacker. Så himla fin, helt underbar. Plus, att hon var min! I alla fall för några år framöver. Vem vet vad som händer då?

 

Eller så kanske man bara ”glider ifrån” varandra. Vilket jag hoppas att vi inte gör. Vi har ju varit vänner en evighet, så det skulle kännas konstigt om vi helt plötsligt inte var det längre.

 

 

Vi gick bort mot hotellet ”Kapetsanj” och checkade in oss där. Vi valde att bo i samma rum och dela upp oss i sängarna som fanns. Det fann två dubbelsängar. Jag och Selena skulle ta en, och Ryan hade erbjudit sig att sova på golvet istället för att dela säng med Chaz. Ryan hade snabbt sagt ”Jag sover på en madrass på golvet! Hellre det än att mysa med Chaz’s äckliga pruttar!”. Vi hade skrattar allihopa, ganska länge.

Ända tills tjejen i ”informations rummet” hade harklats sig och verkade vara irriterad på vårt skratt.

 

Rummet som vi skulle få var stort. Som sagt så fanns det två sängar, ett kök, ett badrum, ett vardagsrum med en platt tv, och en hall.

I taket så hängde det en stor och fin lampa gjord i diamanter.

 

Hotellet var fyrskärning och därför ganska lyxigt. Utanför hotellet så fanns det en stor pool. Även om det var höst och snart vinter.

 

Under kvällen så spelade vi poker. Louis Tomlinson och Harry Styles från One Direction hade också kommit förbi för att spela poker med mig, Selena, Chaz och Ryan.

 

Niall Horan, Liam Payne och Zayn Malik, som också var från One Direction, skulle komma över lite senare också. I alla fall Niall. Det var inte säkert att Liam och Zayn skulle komma förbi. Alla dem tre var ute och handlade middag till deras stora familjeträff som tydligen skulle vara i morgon kväll. Just då som jag, Selena, Chaz och Ryan skulle se på Hungerspelen. Jag som tänkte fråga om dem ville vara med och se den. Men förmodligen så hade dem redan sett den, allihopa.

Jag hade sett att Niall hade skrivit det på hans Facebook sida. Dessutom så hade ju filmen premiär förra veckan. Så det är ju ganska stor risk att dem alla redan har det.

 

Familjeträffen. Alla deras familjen skulle tydligen ses i morgon kväll för att äta middag tillsammans, och eventuellt göra något annat roligt. Jag hade pratar lite med Louis om det.

Dem kommer att bli flera stycken. Alla dem fem, och båda av deras föräldrar. Då är vi uppe i femton stycken. Sen har väl alla något eller några syskon också.

 

-Jag satsar 50! gormade Chaz plötsligt och jag slutade mina funderingar och återgick in i spelet igen. Chaz var en höjdare på poker! Han hade vunnit fem gånger i rad nu.

”Vilket tur att vi inte spelar med riktiga pengar. Då skulle jag ligga risigt till just nu..” tänkte jag och försökte få en aning om ungefär hur mycket jag hade förlorat av ”låssas pengarna” som jag hade fått i början av spelet. Över 1000 i alla fall.

 

Vi körde med både kronor och sedlar. I början fick alla 2000 kronor var, och sen sattes spelet igång.

 

Jag kollade ner på pengarna som jag hade kvar och började att räkna dem.

”10... 20... 30... 40... 50.. Ehum... 90... 120... 155 ... 167..” räknade jag och kollade chockat ner på pengarna när jag hade räknat klart.

-Chaz, har du snott mina pengar eller?! sa jag spydigt och han skrattade. Han skakade på huvudet och himlade med ögonen. Så typiskt honom..

 

En halvtimme senare så knackade det på dörren. Jag reste mig upp och stolen som jag satt på knakade när jag drog ut den. Jag ställde mig försiktigt en bit bort från den och brast ut i skratt. Jag fick uppmärksamhet från dem andra som kollade förvirrat bort mig mig.

 

Jag slutade att skratta när det knackade på dörren igen. Det här gången lät knackningen längre och ganska irriterande.

Jag sprang bort mot dörren och gled på strumporna den sista biten. Sen öppnade jag förvånat dörren.

 

Min blick fastnade snabbt på Niall och Zayn. Det var inte bara dem där. Utan det var en mörkhårig kille som stod bakom dem.

-Tjenare Justin! Hur är läget? frågade Niall glatt och bankade mig lätt i ryggen. Jag log vänligt mot honom.

-Tjena tjena! Det är bara bra, hur är det själv?

-Bara bra! Får vi komma in? Förresten, det här är Josh! Josh Hutcherson. Du kanske känner igen honom från ganska många filmer? Tillexempel Hungerspelen, om du har sett den? frågade Niall sen och gick undan så att Josh kunde komma fram.

 

Det var sant, det var Josh. Jag hade aldrig sett honom ”på riktigt” förut. Men visst hade jag sett honom på film. Flera olika faktiskt. Han var en jättebra skådespelare!

 

-Tja! sa Josh och log brett. Jag nickade som svar och log mot honom med.

Efter det så hälsade jag på Zayn, och vi alla gick in till resten av One Direction och ‘mina’ vänner.

 

-Det känns jätteroligt att äntligen få träffa dig Justin! Jag är ett stort fan, ett stort fan! sa Niall medan vi gick in till alla andra. Jag skrattade till och sneglade på honom under några sekunder.

-Detsamma, du sjunger jättebra! svarade jag och log värmande. t;/p>

 

-Tack! Inte för att tränga mig på eller vara oartig, men skulle vi kunna ta en bild? Jag förstår om du inte vill, det är jobbigt att göra det hela tiden. Men.. , jag avbröt Niall mitt under sitt lilla ”argument” och skrattade lite.

-Självklart kan vi det! sa jag och såg hur han tog upp sin mobil ur fickan. Det var en IPhone 4s, en vit. Jag log lite medan jag tittade på skalet han hade. Det var bilden på mig och min nya singel ”Boyfriend”.

-Snyggt skal! sa jag retsamt och hörde hur han frös till.

-Precis som i boken, du är retsam av dig, du! sa Niall sen och klickade upp ”kamera” på sin mobilen.

 

Jag ställde mig bredvid honom och log. Några sekunder senare så hördes ett ”klick”, då han hade tagit fotot.

-Tack!

-Inga problem! skrattade jag och vi gick sen till resten av dem andra.

Niall hälsade vänligt på Selena, och jag gick och satte mig på stolen där jag hade suttit tidigare.

 

När alla hade hälsat på varandra så föreslog Selena att vi skulle kolla på film. Alla nickade ivrigt och verkade tycka att det var en bra idé.

Selena frågade om någon hade något filmförslag, men alla skakade på huvudet.

Så vi gick och kollade om det fanns några filmer i vardagsrummet.

Jodå, det fanns det!

 

-Okej. Dem hade tre filmer! Vill ni se ”Bamse, världens starkaste björn”, ”Sötnos blir sjuk” eller ”Journey To The Mysterious Island”? läste Selena upp och höll upp filmerna. Hon stannade upp och kollade på Josh.

-Du är väll med i den här? ”Journey To The Mysterious Island”? frågade hon sen. Josh nickade sakta.

-Den vill jag kolla på! sa Harry och sträckte upp handen.

-Brukar du kolla på filmerna som du själv medverkar i? Eller skulle du vilja se ”Bamse” eller den där ändra filmen.. Någonting med ”Sötnos”.., frågade Liam och vände sig mot Josh.

Jag kollade själv på honom och han tvekade lite.

-För mig spelar det ingen roll. Ni får välja helt själva! sa han och log.

 

Vi antog att det var ett ja, så vi begav oss bort mot vardagsrummet och matade in filmen i dvd-spelaren.

 

Ryan, som hade fjärkontrollen, klickade på ”svenska” och sen på ”play”.

-Vill ni ha några popcorn eller något? frågade Selena och stack bort mot köket, utan att vänta på svar. Jag skrattade lite och följde efter henne mot köket.

 

-Då ska vi se här.. Finns det popcorn? Haha, sa hon och upptäckte nyss att jag hade förföljt henne. Hon vände sig om och såg chockat på mig.

-Herregud Justin! Sluta skrämmas sådär!

Jag skrattade lite och gick fram till henne. Jag la hakan över hennes axeln bakifrån medan hon prasslade med en popcorn påse som hon nyss hade fått tag på.

Hon vände sig om mot mig och drog i min krage så att jag kom närmare henne. Hon kysste mig rakt på munnen och jag besvarade kyssen.

 

Jag böjde mig ner på knä och drog upp asken med ringen i ur fickan. Hon kollade fundersamt mot mig och blinkade med ögonen.

Jag öppnade asken så att ringen syntes och la den i handen. Men andra handen så tog jag tag i hennes hand.

-Selena Marie Gomez, vill du gifta dig med mig? frågade jag och svalade hårt. Jag accepterade ingen nej. Hon kunde inte säga nej, hon fick inte säga nej!

Jag hörde ett ljud ifrån henne och hon stod helt stel där framför mig. Hon kollade in i mina ögon och sen ner på ringen.
 

Vad kommer hända? :o ;)
Kommentera♥
2012-04-03 ♥ 07:17:18
11


Comments
POSTED BY: Lovisa - Läs, kommentera och följ

Så jävla bra! Nu måste nästa komma fort! ♥

DATE: 2012-04-03 / TIME: 09:05:05 / URL/BLOGADDRESS: http://myylifebylovisa.blogg.se/POSTED BY: dafina

haahhaah asså den är sååå bra !! asså så fl bäst älskar den!!!!!

DATE: 2012-04-03 / TIME: 10:10:48 /POSTED BY: dafina

hoppas hon säger ja då blir den VÄRLLIGEN BRAAA

DATE: 2012-04-03 / TIME: 10:24:46 /POSTED BY: Liv

shit!justin friar till Selena!!!!!

undrar vad hon kommer säga..:)

DATE: 2012-04-03 / TIME: 16:05:16 /POSTED BY: Sofia

jag grejar med min nya dator o svarar på kommentarer :D

DATE: 2012-04-03 / TIME: 20:31:53 / URL/BLOGADDRESS: http://byfia.comPOSTED BY: Sofia

inte direkt c:

DATE: 2012-04-03 / TIME: 20:55:40 / URL/BLOGADDRESS: http://byfia.comPOSTED BY: Justindrewstories

Så sjukt bra! :D

DATE: 2012-04-04 / TIME: 13:31:01 / URL/BLOGADDRESS: http://justindrewstories.webblogg.se/POSTED BY: e

hej! Kolla gärna in min novellblogg om Justin Drew Bieber! http://justinbieberimagine.blogg.se Skulle vara jätteroligt om ni följde och kommenterade vad ni tyckte om novellen. Just nu har jag avslutat en novell och börjat på den andra. Kram.

DATE: 2012-04-04 / TIME: 19:22:51 / URL/BLOGADDRESS: http://justinbieberimagine.blogg.se/POSTED BY: Hehe

Kan hon säga jag?? eller nej jag äääälskar novellen meeeeeer!

DATE: 2012-04-06 / TIME: 09:45:16 / URL/BLOGADDRESS: http://hannaslividag.devote.sePOSTED BY: Nathalie

Sååå jävla braaa! Älskar det hääär!!

DATE: 2012-04-06 / TIME: 11:20:14 /POSTED BY: dafina

skriv den andra delen nån gång :$

DATE: 2012-04-09 / TIME: 09:47:30 /Ditt namn:

E-mail: )

Bloggadress:

Kommentera:

Komma ihåg??Trackback