You & Me forever - Del 68

Previously:


-Framme, suckade Justin och gjorde en ledsen min. Jag flinade mot honom och la en hand bakom hans varma nacke. Jag drog honom närmare mig och kysste honom intensivt på läpparna.

-Hur ska jag klara mig utan dig? suckade han igen och masserade min rygg. Jag log mot honom och fuktade mina läppar.

-Du klarar det, jag ringer sen! sa jag stöttande och öppnade bildörren.

-Visst, svarade Justin ironiskt och himlade med ögonen. Jag klev ur bilen och log mot honom, innan jag sen började gå emot den stora lokalen där vi skulle filma idag.

----------------

 

Selenas perspektiv:

 

Att spela in en film var ganska jobbigt, massa tjat och stress! Mina tankar fastnade hela tiden på Justin, och jag kunde inte tänka på något annat.

Jag fuktade mina läppar en gång till innan jag försökte koncentrera mig, vilket var oerhört svårt.

-Bryt, ropade Batchon irriterat över salen och gick fram till mig. En ryka dök upp mellan hans ögonbryn och han tittade oroligt på mig.

-Mår du bra? Är allt okej? frågade han och la en hand på min axel. En rysning slank över mig och jag nickade snabbt.

-Jag mår fint jag, svarade jag snabbt och fastnade med blicken nere i golvet.

-Bra..., det är bra! sa Batchon grovt och harklade sig. Efter det gick han tillbaka och satte sig i en stol. Han la upp benet över knäet på det andra och började att rulla tummarna.

 

-Sjung nu! Du är säkert jättebra! ropade Samantha från andra sidan salen och gjorde ”tummen upp” med båda händerna. Samantha var en ”kollega”, som också skulle vara med i filmen. Jag svalade hårt och nickade kort. Sen började jag sjunga. Låten som jag skulle sjunga hette ”Call Me Maybe” av Carly Rae.

 

 

Låten skulle vara med när Samantha träffade en snäll kille på skolan, i filmen alltså. Fast Samantha hette ju inte ”Samantha” i filmen, hon hette Isadora. Vilket var ett jättefint namn, enligt mig.

 

Justin’s perspektiv:

 

-Superbra, Justin! utbrast Scooter och klickade på ”spara” på datorn. Jag log belåtet och började snurra lite på stolen.

-Tack, flinade jag och fuktade mina läppar. Scooter vred på sin stol så att vi satt mitt emot varandra.

-Grymt! Jag menar det, log han och harklade sig. Jag nickade lite kort som svar och bet mig löst i läppen.

-Ehum, det är en sak jag måste berätta.., började jag men avbröt mig själv när jag såg Scooter’s allvarliga blick.

-Vadå? frågade han milt. Jag harklade mig och tog ett djupt andetag.

-Jag och Selena ska gifta oss... mumlade jag, nästan ohörbart.

-V-va? stammade Scooter och spärrade upp ögonen mot mig. Jag nickade kort, igen, och svalde hårt. Jag hade varit rädd för hans relation hela tiden...

-Grattis JB! utbrast Kenny och reste sig från soffan bakom oss. Han kom fram till mig och gjorde en ”hight five”.

-Tack, antar jag, svarade jag milt och log smått. Nu var det bara Scooter’s perspektiv jag väntade på, och sen tvingades jag berätta det för Usher också...

-Eh, jag vet inte vad jag ska säga.. Tjejen kommer fan förstöra din karriär, Justin! Du kommer tappa dina fans! svarade Scooter en liten stund senare. Fast röst lät allvarlig och mörkt. Och ordet stack till inom mig. I hjärtat.

Kenny hade gått och satt sig i soffan, men var snabbt uppe på bena igen och gick fram till oss. Min livvakt, kompis och försvarare! Precis så kunde man beskriva honom!

-Låt grabben ha ett eget liv, lite åtminstone! protesterade Kenny och la ner mobilen i fickan. Scooter vände sig till honom och gav honom en sträng blick.

-Han tänker gifta sig! Är det ingen här som fattar allvaret i det här? sa han - både argt och bestämt. Jag fuktade mina läppar och bet mig hårt i läppen. Det var inte meningen att Scooter skulle reagera så här.. Han skulle ju bli glad, gratta oss och sen ordna en fest. Okej, kanske inte fixa en fest, men åtminstone ta det bra!

 

Tio minuter hade gått, och stämningen var stel. Ingen hade sagt någonting, men jag såg på Scooter att han funderade. När han öppnar munnen nästa gång, kommer han nog försöka övertyga mig om att inte gifta mig. Men jag vet redan att jag kommer tappa miljontals fans om jag gifter mig med Selena.. Men hon känns som den rätta. Hon är den som har känt mig under hela mitt liv. Inte en chans att hon skulle utnyttja mig!

 

-Jag får tänka på saken, sa Scooter grovt och harklade sig lätt. Tänka på vadå?! Det var väl inte han som bestämde över mig?!

Istället för att protestera, så satt jag tyst, gav honom en lätt nickning och reste mig upp.

-Hey, jag snackar med Usher om det här senare! sa han snabbt och vred stolen mot datorn igen.

-Jag går ut ett tag, får lite frisk luft! Jag kanske inte kommer tillbaka för idag.., mumlade jag och drog på mig kepsen.

-Jag hänger på, viskade Kenny - lite för högt för att vara en viskning - och reste sig upp han med. Jag nickade kort och vi gick tillsammans ut från studion som luktade instängt.

 

Vi bestämde oss för att gå in på Subway. Kenny’s favoritrestaurang. Själv gillade jag med McDonald´s.. Jag hade ingen aning om varför, men jag älskade verkligen deras chicken nuggets!

-Två sandwich tack, dem vanliga, sa Kenny som beställning till killen bakom disken. Han kände förmodligen igen Kenny sen tidigare..

 

Vi gick och satte oss vid fönstret, rätt skönt faktiskt! Hela Subway restaurangen var folktom, förutom dem som jobbade här. Inga paparazzi’s eller fans var inom synhåll, vilket var ganska skönt! Just nu ville jag bara sitta och prata med Kenny. Han fick mig alltid på bättre humör. Alltid!

-Jag går och hämtar läsk, vill du ha coca? frågade Kenny och reste sig upp. Jag nickade och gav honom ett leende. Han besvarade det snabbt innan han gick iväg för att hämta colan, plus hans egna läsk, vad nu det kunde vara.

Jag vände blicken ut mot fönstret. Utsikten var fin, inte alls som hemma i Sverige. Paris var mer.. mysigare! Tända små lampor på kvällarna, som lös upp hela staden. Sen Eiffeltornet också, det var fantastiskt!

-Här, sa Kenny plötsligt och räckte över en coca cola till mig. Jag tog vänligt emot den och log smått. Jag hade inte märkt att han var tillbaka.

 

Jag tog ett tugga av min sandwich, den var verkligen god. Fast lite uttjatad, eftersom Kenny alltid beställde en sån till sig själv och mig, varje gång vi var på Subway! Fast att prova den här i Frankrike, var otroligt!

 

-Så, du och Gomez ska.. gifta er? frågade Kenny osäkert och drack från sin läsk. Han hade tagit fanta. Det förvånade mig inte det minsta.

-Ja.. Det är planerat så i alla fall, flinade jag och tog en till tugga. Kenny nickade förståndigt och harklade sig.

-Är du säker på att det är det du vill? frågade han därefter och tittade upp på mig. Två sekunder senare så tittade han ner på sin macka och tog en tugga han med.

-Ja, jag tror det. Selena.. Hon betyder allt för mig! Jag vill inte mista henne, svarade jag och fuktade mina läppar.

 

 

Selenas perspektiv:

 

-Du har jobbat riktigt hårt idag, va? påstod Samantha och gick fram till mig. Ett leende spred sig snabbt på hennes läppar och jag nickade.

-Du med, log jag och besvarade hennes leende.

-Samantha Rileys, presenterade hon sig och sträckte fram sin hand. Jag tog tag i den och kramade om den.

-Selena Gomez, sa jag och fuktade mina läppar. Hon nickade förståeligt och log hemlighetsfullt.

-Du är Justin Bieber’s flickvän, va? flinade hon och drog på sig sin jacka. Jag följde hennes exempel och drog på min också. Jag drog snabbt upp dragkedjan och sneglade ner mot mina Converse.

-Ja, svarade jag några sekunder senare och kände hur rodnaden tog över. Jag var inte ”Justin Bieber’s flickvän” längre.. Jag var ”Justin Bieber’s fästmö”. Men det kunde jag inte berätta för henne. För mig var hon fortfarande en främling som spelade in samma film som jag. Ordet ”främling” fick mig att rysa till, hon kanske mer var som en ”kollega”. Så där som vuxna människor brukar säga.

-Trevligt! Har du lust att gå och äta lunch eller nåt? Jag har inget bättre för mig. Nu när ingen av oss ska filma och så?

Jag tvekade lite och bet mig hårt i läppen. Jag och Justin hade väl inte bestämt nåt? Jag funderade lite över hur gårdagen såg ut, och kom fram till att vi inte hade bestämt något alls! Förutom att vi skulle skicka inbjudningarna till vårt bröllop!

-Gärna, svarade jag snällt och tittade ner på displayen på mobilen. Klockan närmade sig ett, så det var ju lunchdags!

Samantha log stort och gjorde armkrok med mig. Sen gick vi tillsammans bort mot den närmaste Subway restaurangen. Samantha gillade visst den maten..

 

När vi var några hundra meter bort från Subway ingången så såg jag att Justin och Kenny satt där. Deras munnar rörde sig snabbt, och Justin såg bekymrad ut.

Vi gick dit med snabba steg, och öppnade den tunga dörren. Justin fick precis syn på mig och sken upp i ett leende.

-Hej älskling! Vad gör du här? Säg inte att du har gått och blivit en stalker? ropade han retsamt över restaurangen så att jag skulle höra honom. Jag kunde höra honom om han pratade i normal ljudnivå.

Jag flinade och himlade snabbt med ögonen. Sen drog jag med mig Samantha bort mot Justin och Kenny och vi satte oss bredvid dem. Jag bredvid Justin, och Samantha bredvid Kenny.

Justin lutade sig ner mot mig och kysste mig passionerat. Jag la en hand bakom hans varma nacke och besvarade kyssen.

-Vad söt du är, viskade Justin smickrande i mitt öra. Jag log smått och rodnade lätt.

-Du ja, viskade jag tillbaka och pussade honom en gång till innan jag vände mig mot Kenny och Samantha. Samantha tittade förskräck på mig, hon kände ju varken Justin eller Kenny. Inte mig heller, för den delen.

-Det här är Samantha, sa jag glatt och presenterade henne. Hon log lite smått om Kenny och Justin när dem presenterade sig, sen gav hon Justin en extra blick. Dem hade ögonkontakt, länge. Minst fem sekunder, vilket var ganska länge!

Jag harklat mig tyst, vilket gjorde så att jag fick allas blickar emot mig.

-Vadå? flinade jag och tittade runt på dem tre. Justin ryckte lätt och axlarna och gjorde en min. Han la armen över mig axel och jag fuktade mina läppar.

-Nu hugger vi in! utbrast Kenny några sekunder senare och började äta på sin subway.

 

Det var något Samantha och Justin hade på gång.. Det tvivlade jag på! Nej, men dem måste ha träffat varandra tidigare! Men inte velat berätta det för mig! Ja, det kanske därför Samantha hade frågat mig om vi kunde ta en lunch tillsammans. För att hon skulle förhöra mig i Justin’s och mitt förhållande.. Men hur kan dem ha en kontakt med varandra? Hur skulle den vara liksom?

Tankarna flög genom huvudet på mig, och jag kunde inte släppa dem. Varje gång som jag försökte tänka på något annat, så dök dem upp.

Sen slog det mig.. Kan det ha varit Samantha som Justin hade smsat med förut? Den där j*vla Snuttegrisen!

Tankarna fick mig att må dåligt, men jag behövde få ett slut på dem.

-Känner ni varandra? sa jag plötsligt och växlade med blicken mellan Samantha och Justin. Dem hade visst börjat prata om något annat, så det klart att dem blev chockade.

Justin tittade nervöst ner på mig och sen på Samantha - Som såg minst lika nervös ut som honom. Ja, där hade vi det. Dem kände varandra!

-Eh, typ.., svarade Justin och kliade sig i hårbotten med sin lediga hand. Han hade fortfarande dem andra armen kring mina axlar.

 

 

Justin’s perspektiv:

 

Jag bet mig löst i läppen och gav Samantha en varnande blick. Hon fick inte berätta.. Inte nu. Hon verkade förstå mig för en gång skull, vilket var ganska skönt!

Jag sneglade ner på Selena som nästan satt i min famn, hon hade i alla fall lutat huvudet mot mitt bröst.

Jag gav Kenny en medan blick och han hajade galoppen.

-Så, ehh... ehum.. vad har ni för.. datorer? spamma han nervöst. Datorer? Sa han datorer? Frågade han nyss efter vilka datorer vi hade? Var gubben verkligen frisk?

Jag tittade på Kenny, rynkade näsan och skakade på huvudet. Vart fick han det ifrån?

-Vadå-å? frågade han, lika nervöst som förra gången. Jag flinade smått och skakade på huvudet igen.

-Jag måste gå och.. vattna kamelerna, ursäktade Kenny sig och reste sig upp?

-Vattna kamelerna? Vilka kameler? frågade Selena och lyfte upp huvudet från bröstet. Hon tittade bort mot Kenny och log.

-Ehh? Gå på dass..? Toaletten? Göra sina behov? rabblade han snabbt upp och sprang sedan in på herrarnas.

Jag, Selena och Samantha brast direkt ut i skratt när han hade gått. Goa’ gamla Kenny!

 

.

 

-Haha, nej! Vi kan inte bjuda Cornelia till bröllopet, Selena. Du skulle bara veta hur hon är på riktigt.., suckade jag och strök henne från listan. Selena stoppade mig med pennan direkt och såg ledsamt ut på mig.

-Varför inte? Hon är ju en familjemedlem!

Jag tvekade lite, var det verkligen en bra ide? Jag menar, hon är ganska.. annorlunda.

 

Mobilen vibrerade i fickan och jag fiskade snabbt upp den med vänstra handen. Det var Scooter..

-Förlåt, men jag måste ta det. Det är Scooter! ursäktade jag mig och hastade mig upp från soffan. Jag sprang in en liten bit i hotellrummet så att Selena inte skulle höra vårt samtal.

-Hallå? svarade jag innan jag hade klickat på ”svara”. Scooter hörde det inte, bara ”” i sluter.

-Tjenare! Jag har snackat med Usher om det här med.. giftermålet, började han och harklade sig. Jag spetsade öronen och log smått. Var det bra eller dåliga nyheter som han hade att komma med?

-Ja? Och? Vad kom ni fram till? frågade jag förväntansfull och ställde mig på tå. Precis så som små barn brukade göra för att försöka fånga stjärnorna på himlen.

-Vi tycker att det är okej! Men på ett villkor, Justin! svarade han allvarligt och suckade.

-Jaaaaaaaaaaaa! skrek jag och satte mig ner på huk. Nu var jag som ett överlyckligt barn på julafton som hade fått precis det den önskade sig.

-Jag sa, ”på ett villkor, Justin”! uppretade Scooter och hystade mig. Jag tystnade till och svalde hårt.

-Vad är villkortet? frågade jag och fuktade mina läppar.

-Att det inte kommer ut! Ingen får veta det, förutom din familj, Selenas familj, eran släkt och vilka ni nu bjuder till bröllopet! Plus! Att jag och Usher måste bli bjudna, skrattade han och mitt leende växte snabbt.

-Tack, tack, tack, tack, tack, tack! upprepade jag och hoppade ett glädjeskutt, men stannade mitt uppe i rörelsen. Glädjeskutt? Vad håller du på med? Har du gått och blivit tjej?

 

 

Jag gick tillbaka till Selena med långa steg och log hemlighetsfullt mot henne. Jag sträckte ut armarna och hon hoppade frivilligt upp i min famn.

-Jag har goda nyheter! sa jag glatt innan jag pressade mina läppar emot hennes.

-Vadå? frågade hon nyfiket och fuktade sina läppar.

-Jag snackade med Scooter idag, om vårt giftermål,.. I början verkade han allvarligt och det verkade som om han tyckte att det var en dålig ide. Men han ringde ju nyss och sa att han hade snackat med Usher, flinade jag och kysste hennes lätt på halsen.

-Och vad sa han? frågade hon och stönade lätt. Jag slutade kyssa henne och vände upp blicken till hennes ögon istället.

-Dem sa att det var okej, på ett villkor. Att det inte kommer ut i världen, svarade jag och log mot henne. Vi gick några meter bort till sofforna och satte oss där igen. Jag vände ner blicken mot pappret igen, och såg att hon hade skrivit till Cornelia där.

-Men... Hur ska vi göra då? Du  vet, när man gifter sig så brukar man ha ringar på sig, sa hon med en ledsamt min. Jag tvekade lite innan jag svarade, hon hade ju rätt..

-Men vi får väl säga att det är någon slags ”vänskapsring” eller nåt, log jag och drog med handen över hennes rygg.

-Jag älskar dig, viskade hon mot mitt öra. Jag log belåtet och fuktade mina läppar.

-Jag älskar dig också, verkligen jättemycket! viskade jag tillbaka. Hon gav mig ett smått leende tills hon suckade och vände sig fram mot gästlistan också.

-Vi måste ta det här på allvar nu, Justin.., mumlade hon och suckade igen. Jag bet mig i läppen och svalde högt.

-Din familj, min familj, din hela släkt, min hela släkt, dina kompisar, mina kompisar. Klart! rabblade jag upp och började kyssa henne på halsen igen. Hon luktade mjölkchoklad och jordgubbar.

 

.

 

-Jag går och skickar inbjudningarna nu, följer du med? frågade jag och drog på mig skorna. Selena harklade sig och svalde sina vinddruvor. Hon kom ut i hallen och jag mötte hennes ögon.

-Ja, sa hon och letade efter sina skor. Hon tittade dem snabbt och satte på sig dem.

När hon var klar så tittade hon lyckligt upp på mig.

-Är du säker, på att du verkligen vill gifta dig med mig? mumlade jag, nästan ohörbart. Selena nickade hastigt och tog sen min hand. Jag öppnade dörren och vi gick tillsammans ner för dem långa trapporna och sen till första postbrevlåda.


2012-05-20 ♥ 16:20:08
15


Comments
POSTED BY: Saga

Svar: Härligt!!<333

Okej, kul :D Allt är bara bra med mig också :) ♥

vad händer ikväll då? <33

kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam :* <3

DATE: 2012-05-20 / TIME: 16:49:12 / URL/BLOGADDRESS: http://sagaalhem.bloggplatsen.sePOSTED BY: ~MOA~

Sv: men vad härligt sötis! och nej du är ju det!<333333333;**************♥♥^^

DATE: 2012-05-20 / TIME: 17:33:33 / URL/BLOGADDRESS: http://madnessheat.blogg.se/POSTED BY: Frida - novellblogg

Kapitel 27 är ute nu! Kommentera gärna! ;)

DATE: 2012-05-20 / TIME: 17:53:34 / URL/BLOGADDRESS: http://mybieberdrug.blogg.se/POSTED BY: Evelina

Jättebra!!!

Snällla lägg ut del 69 snabbt!

DATE: 2012-05-20 / TIME: 18:07:43 /POSTED BY: sara

superbra!! snälla lägg ut nästa kapitel idag :)

DATE: 2012-05-20 / TIME: 18:13:03 /POSTED BY: Lovisa - Läs, kommentera och följ

Så bra!!! Mera nu bästaste!! <333

DATE: 2012-05-20 / TIME: 18:24:42 / URL/BLOGADDRESS: http://onedirectionstoriiies.blogg.se/POSTED BY: Some Novels

Hej! Jag har idag startat en ny novell om Josh Hutcherson. Det skulle vara grymt om du kunde tipsa om min blogg eller lämna en kommentar! :) (förlåt om du inte gillar sånna här kommentarer)

DATE: 2012-05-20 / TIME: 19:10:51 / URL/BLOGADDRESS: http://somenovels.blogg.se/POSTED BY: Sonia :)

Super bra som alltid tjejen! :D Kram <3

DATE: 2012-05-20 / TIME: 19:42:42 / URL/BLOGADDRESS: http://soniaajonsson.blogg.se/POSTED BY: Liv

Awesome kapitel!

DATE: 2012-05-20 / TIME: 20:49:27 /POSTED BY: Saga

Sv: Haha, okej! Det lät ju gott :D <33333

Jag ska svara på lite kommentarer och sånt nu, hehe :) <33 Hoppas du får en bra kväll!

kraaaaaaaaaaaam :** ♥♥

DATE: 2012-05-20 / TIME: 21:55:44 / URL/BLOGADDRESS: http://sagaalhem.bloggplatsen.sePOSTED BY: Annika - drömmen om 11 barn

Veckans bloggtips är uppe och ny anmälan är öppen. Passa på att få synas för ca 1000 unika läsare på en blogg med pagerank 4.

Enkelt att delta - och du är garanterad länk om du följer reglerna!http://nilssonpettersson.blogg.se/2012/may/veckans-bloggtips-2.html#commentKram!

DATE: 2012-05-20 / TIME: 22:26:35 / URL/BLOGADDRESS: http://nilssonpettersson.blogg.se/POSTED BY: Frida - novellblogg

Hej, jag la in ett inlägg i bloggen som kan vara viktig att läsa! :)

DATE: 2012-05-21 / TIME: 17:35:43 / URL/BLOGADDRESS: http://mybieberdrug.blogg.comPOSTED BY: martina

Hej fina ni! nu är det dags! skulle bli oerhört glad och tacksam om ni ville rösta fram mig som stockholms nästa stora artist! mitt bidrag heter: STOCKHOLM I MITT HJÄRTA - MARTINA AHLMARK och är nmr. 5 på listan! För att komma till röstningen kika in på min blogg eller besök länken nedanför efter pilen! tusen tusen tack i förväg! ->>> http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4310&artikel=5116039 <----

DATE: 2012-05-21 / TIME: 17:55:22 / URL/BLOGADDRESS: http://likegossip.blogg.se/POSTED BY: ~MOA~

sv: aww! tack. men du är ändå sötast gullet! du är du är du är!;*<33333333333333333333333333♥♥♥♥♥♥

DATE: 2012-05-21 / TIME: 18:53:01 / URL/BLOGADDRESS: http://madnessheat.blogg.se/POSTED BY: Ellen

Super bra !! :D ♥

DATE: 2012-05-22 / TIME: 20:57:02 / URL/BLOGADDRESS: http://ellenlindgrenn.blogg.se/Ditt namn:

E-mail: )

Bloggadress:

Kommentera:

Komma ihåg??Trackback