You & Me forever - Del 69 - Part 1

Previously:


-Jag går och skickar inbjudningarna nu, följer du med? frågade jag och drog på mig skorna. Selena harklade sig och svalde sina vinddruvor. Hon kom ut i hallen och jag mötte hennes ögon.

-Ja, sa hon och letade efter sina skor. Hon tittade dem snabbt och satte på sig dem.

När hon var klar så tittade hon lyckligt upp på mig.

-Är du säker, på att du verkligen vill gifta dig med mig? mumlade jag, nästan ohörbart. Selena nickade hastigt och tog sen min hand. Jag öppnade dörren och vi gick tillsammans ner för dem långa trapporna och sen till första postbrevlåda.

----------------

Selenas perspektiv:

 

Inbjudningarna skulle komma fram till alla i morgon, och jag rös till när Justin kastade ner dem i brevlådan. Jag gav honom ett snabbt leende och kramade om hans hand. Han besvarade leendet och kysste mig snabbt på kinden innan han matade ner dem sista inbjudningarna.

Han log större mot mig när han hade postat alla, och vi började sen gå tillbaka mot vårt hotellrum.

-Hur långt har ni spelat in på filmen? frågade Justin mjukt och kramade om mig handled istället för handen. Var det något fel på den?

-Ganska långt faktiskt. Snart halva, vilket är ganska snabbt för att bara ha spelat in på några dagar bara, flinade jag och började gå upp för dem långa trapporna. Justin var inte långt efter och kom snabbt upp bredvid mig.

-Skojar du med mig? Har ni spelat in halva filmen? Det är ju riktigt snabbt.. Riktigt, riktigt, riktigt snabbt.., mumlade han och höjde på ögonbrynet. Jag nickade hastigt och fnissade till.

-Ska ni fortsätta filma idag?

Jag funderade lite, skulle vi fortsätta filma idag? Jag hade i alla fall inte hört något från Batchon, eller Samantha. Om någon hade reda på det så borde det ju vara Sam!

-Jag tror inte det! Ska du fortsätta med skivan? svarade jag och tryckte in nyckeln i nyckelhålet till vårt hotellrum.

Justin skakade hastigt på huvudet och lutade sig mot väggen medan jag öppnade.

-Bjöd du Caitlin och Christian? frågade jag glatt och vände mig mot Justin. Han svalde hårt och nickade kort mot mig.

-Ja, sa han kort och jag öppnade dörren. Han log svagt emot mig innan han drog av sig sina skor.

-Är det något fel? Jag tycker dem verkar snälla.., frågade jag och öppnade rosetten på mina skor.

-Det känns bara lite.. Eller.. Det är fortfarande lite känsligt, med Caitlin alltså, svarade han snabbt och såg att mitt leende snabbt försvann.

 

Justin’s perspektiv:

 

Selenas leende gick snabbt från glatt till... inget alls.  Jag stannade mitt uppe i min rörelse och gick fram till henne. Jag drog in henne i en kärleksfull kram och kysste henne lätt på örat.

-Förlåt, jag menade inte så.. viskade jag mot hennes kind och suckade djupt.

-Det är lugnt, sa hon tungt och besvarade min kram. Jag lossade mitt grepp och tittade djupt in i hennes ögon. Dem var, som sagt, helt underbara..

-Vet du hur fin du är? viskade jag tyst utan att bryta ögonkontakten. Hon fnös till och skakade snabbt på huvudet, sen bet hon sig snabbt i läppen och tittade generat ner i golvet.

 

Vi gick in i hotellrummet och såg att det stod ett ljusrosa piano mitt i vardagsrummet. Selena spärrade upp blicken på pianot. Hon gav mig en blick och jag fuktade snabbt mina läppar.

-Dah dah! sa jag och slog ut armarna i en gest. Jag tittade hemlighetsfullt på henne när hon nyfiket gick fram till pianot. Hon tog upp lappen som låg på den, och jag såg hur ögonen ändrade sig från sida till sida när hon läste på den.

 

”Liten present till dig, min älskling. Minns dig den dagen vi träffades för första gången. Föll för dig direkt, när jag visste vad kärlek var.

Vet att du älskar musik, så vill ge dig en liten gåva innan ”den stora dagen”. Du är mitt allt, babe. XOXO /J

 

Hon vände sig snabbt om mot mig när hon hade läst klart.

-Gullunge! utbrast hon och hoppade upp i min famn. Jag log nöjt och kysste henne i en passionerad kyss. Jag avslutade kyssen några sekunder senare och tittade djupt i hennes ögon, igen.

-Allt för dig, babe! svarade jag sexigt och kysste henne lätt på nästippen.

 

.

 

Nästa dag: (Fortfarande Justin’s perspektiv!)

Jag reste mig snabbt upp från sägen och mötte Selenas glänsande ögon. Hon hade ett glatt leende på läpparna och verkade redan ha bytt om till kläderna som hon skulle ha idag.

-Godmorgon sömntuta! Förlåt om jag väckte dig, men jag sticker och filmar nu! utbrast hon med en vänlig ton. Hon tryckte sina läppar mot mig i en intensiv kyss innan hon hoppade ut till hallen. Jag sken upp i ett leende och satte mig upp i sängen. Jag gnuggade mig i ögonen och hörde hur hon smällde igen dörren till garderoben.

-Hejdå! ropade hon och öppnade ytterdörren. Jag gäspade stort och rynkade på näsan.

-Hejdå! Ha det så bra! ropade jag tillbaka och klev upp. Dem första stegen på golvet var hemska..

 

Jag gick snabbt in i badrummet och hoppade in i duschen. Vattnet svalade snabbt ner min kropp och jag tvålade in mig med tvålen som stod på den lilla hyllan.

När jag var klar som virkade jag en handduk kring midjan och gick fram till spegeln, där jag mötte mina egna hasselbruna ögon i min spegelbild.

 

Jag öppnade badrumsskåpet och drog fram min tandborste och en handkräm, sen började jag borsta.

Några minuter senare var jag klar. Jag ställde tillbaka tandborsten och tandkrämen i skåpet och gick ut från badrummet.

Jag öppnade lådorna och drog ut ett par byxor och en matchande tröja. Jag bytte om snabbt innan jag små sprang till köket och åt en snabb macka.

 

Efter det så gick jag till hallen, satte på mig skorna och gick ut från hotellrummet. Jag låste dörren och sprang sen ner för dem långa trapporna och ner mot entrén.

Klimatet utanför var varmt, men inte lika varmt som jag trodde.

Kenny dök snabbt upp med limousinen och stannade dem framför fötterna på mig. Jag log lite för mig själv och öppnade bildörren där bak.

-Tja bro´, allt bra? flinade jag och hoppade in. Kenny nickade kort och tittade i backspegeln. Jag stängde snabbt dörren och han startade motorn igen och gasade på.

 

Ryan’s perspektiv:

 

-Hej då! Vi ses, flinade jag och gjorde en hand-shake med Chaz, där efter Mitch och Christian.

-Vi ses, svarade Chaz och dunkade mig lätt i ryggen. Jag log mot honom innan jag kramade om dörrhandtaget och öppnade den lätt. Jag gick ut och stängde den efter mig.

Kylan hade lagt sig över staden och jag ryste till. Dagen hade gått otroligt fort! Men det blir ju så när man spenderar den med sina knäppa kompisar.

Jag bet mig hårt i läppen och drog jackan tätade kring kroppen. Efter det började jag gå i riktning mot Justin’s studio för att möta honom där. Det var inte så långt dit, tio minuter kanske. Fast här i Frankrike så verkade det gå mycket långsammare eftersom man skulle svänga in på olika gator med konstiga franska namn.

 

En stund senare var jag äntligen framme, och jag kunde erkänna att jag hade blivit en aning svettig. Okej, ganska svettig..

Ryggen var varm, och jag kunde hur svetten snabbt rann ner för den. På något konstigt sätt?

Jag öppnade dörren in till lokalen där studion låg, och möttes snabbt av Justin’s bruna ögon. Han log stort mot mig och gick med långa och snabba steg emot mig.

-Hey! I missed you! skrattade han och kramade om mig i en typisk killkram.

-Saknat dig med, skrattade jag och besvarade kramen. Några sekunder senare så avslutade han den och tittade hemlighetsfullt på mig. Han bet sig i läppen och drog efter andan.

-Så.. har du kollat posten idag? frågade han med ett flin. Jag skakade snabbt på huvudet och fuktade mina läppar.

-Justin, jag är inte hemma..

-Javisst ja, så dum jag är! svarade han och slog sig med handflatan i pannan.

-Men vadåra? Har det kommit något viktigt brev eller nåt? frågade jag oroligt och Justin’s leende försvann direkt. Han skakade på huvudet och log igen.

-Eller jo! Ett ”viktigt” brev.. Från mig och Selena!

Viktigt brev från honom och Selena? Vad kunde det vara? Men.. varför skulle dem skicka brev, när dem kan prata med mig? Vi var ju på samma turné..

-Vadå ”viktigt brev från mig och Selena!”? Nu blev jag nyfiken! Berätta! utbrast jag och såg på Justin som drog efter andan, igen.

-Vi ska gifta oss! sa han glatt och leende växte snabbt på hans läppar. Medan mitt sjönk till noll.

Jag kunde inte fatta det, skulle Justin och Selena gifta sig? GIFTA SIG?! Den är ju för fan bara arton, båda två...

 

Stellas perspektiv:

 

Jag läste snabbt igenom brevet som jag fick av mamma, med ett stort leende på läpparna.

När jag var klar så var jag mållös, helt mållös. Jag slog ut armarna i en gest. Mamma kramade om mig mjukt och jag visste att hon grät. Glädjetårar.

-Min lilla flicka ska gifta sig.., snyftade hon och avslutade kramen. Hon torkade sig lätt under ögonen för att inte smeta ut sin mascara.

-Min syrra ska gifta sig! utbrast jag glatt och hoppade några glädjeskutt.

-Vi måste berätta för eran pappa.. Jag går och ringer honom. Du kan ringa till Selena och säga att vi har fått brevet, snyftade mamma igen och försvann till vardagsrummet. Jag nickade kort men tvekade lite på om hon verkligen såg det.

 

Jag bokstavligt talat slängde mig över telefonen och klickade snabbt in Selenas nummer. Fler signaler gick innan hon äntligen svarade.

-Hej, Selena här! svarade hon tyst och jag kunde se framför mig hur hon log smått.

-Hej syrran! Stella här, svarade jag glatt och sken upp i ett leende.

-Stella? Oh herregud, vad jag har saknat dig!

-Saknat dig med! Vi fick inbjudan till ditt och Justins bröllop! Tänk att du ska gifta dig med självaste Justin Bieber! utbrast jag och flinade.

-Ssh! Ni får inte berätta för någon, det får inte spridas..., viskade hon tyst. Jag nickade förståeligt och lutade mig mot väggen.

-Kommer bröllopen vara här i Sverige?

-Absolut! Bara en vecka kvar till det.. Du måste vara min brudtärna gumman!

-Självklart! svarade jag glatt och kunde knappt förstå det. Justin och Selena..

-Toppen! Men jag måste gå nu.. Vi ses! Puss på dig! skrattade hon och väntade på ett svar från mig.

-Vi ses! sa jag snabbt innan hon la på..


Ledsen för den långa väntan. Men har haft mycket att göra ;)
Där fick ni Ryans och Stellas perspektiv också! Så ni fick veta lite hur dem känner sig också!
Glöm inte att kommentera! :D♥
2012-05-22 ♥ 21:38:57
11


Comments
POSTED BY: Lovisa - Läs, kommentera och följ

Sjukt bra älskling! Mera nu, fort! hahahha <3

DATE: 2012-05-22 / TIME: 21:52:33 / URL/BLOGADDRESS: http://onedirectionstoriiies.blogg.se/POSTED BY: Evelina

Jätte bra kapitel! Du skriver såå bra, hoppas nästa kapitel kommer ut snart!

DATE: 2012-05-22 / TIME: 22:35:11 /POSTED BY: Ellen

Det var kul att ha lite från Ryan och Stella också ! :)

Längtar till nästa :)<3

DATE: 2012-05-22 / TIME: 22:43:08 / URL/BLOGADDRESS: http://ellenlindgrenn.blogg.se/POSTED BY: sara

Jättebra!!!!! :D

DATE: 2012-05-23 / TIME: 08:06:24 /POSTED BY: Liv

Awesome kapitel!

DATE: 2012-05-23 / TIME: 08:55:07 /POSTED BY: Saga

Sv: det låter ju härligt! :D<33

jag var på träning och lite annat ;) ♥

vad händer idag då? ;) <33

kraaaaaaaaaaaaaaaaam :***** ♥

DATE: 2012-05-23 / TIME: 10:26:12 / URL/BLOGADDRESS: http://sagaalhem.bloggplatsen.sePOSTED BY: Lovisa - Läs, kommentera och följ

Nästa del, kanske på torsdag, hehe <33

Jaaa <3

DATE: 2012-05-23 / TIME: 13:07:21 / URL/BLOGADDRESS: http://onedirectionstoriiies.blogg.se/POSTED BY: Hehe

NÄSTA DEL NUUUU! <333 ;)

DATE: 2012-05-23 / TIME: 20:58:58 / URL/BLOGADDRESS: http://jdbstorieslove.blogg.se/POSTED BY: Sanna

sv: jo tack det är bara bra med mig, är i slutet av min utbildning så det är ganska mycket skolarbete såhär i slutet.Vad har du för dig en dag som denna ?

DATE: 2012-05-24 / TIME: 16:04:47 / URL/BLOGADDRESS: http://moonzanna.sePOSTED BY: ~MOA~

Sv: NÄJJ! DU ÄR DET SWEETIE! :****<3333333333♥♥

DATE: 2012-05-24 / TIME: 16:36:53 / URL/BLOGADDRESS: http://madnessheat.blogg.se/POSTED BY: zendayablogg

Hejsan! :)

Är du sugen på en ny & super fin design? Då har du chansen att vinna en gratis design hos Jojjo, en jätteduktig tjej som har designat till flera bloggar. Vill du delta så går du bara in på länken nedan:

http://zendayadaily.blogg.se/2012/may/vinn-100-kr-pa-jojjodesign.html

Lycka till!! :)

DATE: 2012-05-24 / TIME: 17:45:07 / URL/BLOGADDRESS: http://zendayadaily.blogg.se/Ditt namn:

E-mail: )

Bloggadress:

Kommentera:

Komma ihåg??Trackback